Iulian MARES
132 aprobate

iuliuss_m@yahoo.ca
86.34.175.10
Nu RuSSia, ca tara, trebuie izolata ci conducerea ei politico-militara-religioasa! Acelor *siloviki – oameni cu putere care provin din forțele de securitate sau din armată; acestia sunt alături de Vladimir Putin din perioada în care era agent K.G.B și de când se afla în guvernul municipal din Sankt Petersburg – trebuie sa li se interzica accesul in afara granitelor tarii, cat mai mult posibil…
Sa paseasca doar in tarile cu care au granita directa si cu aprobare speciala atunci cand vor fi interogati la Tribunalul International!
Toti oligarhii rusi meniti sa ofere lumii coaja de democratie si bunastare sunt doar SILOVIKI, carora Putin si partea de varf a establishmentului le-a incredintat temporar parte din averea tarii. Cand misca in front, macar cu gandul, ei sunt sinucisi, de cele mai multe ori impreuna cu familiile lor!
Masca este cam asta: **traiesti bine cat timp esti cu mine, dar nu uita ca bogatia este a mea si eu am dreptul de viata si moarte asupra ta!

Cat despre Recep Erdogan ce ar mai fi de spus?
Doar ca a devenit un comic de la Teatrul Bolșoi, precum Viktor Orban!
Inflatia a ajuns in Turcia la 80% si el se crede marea scula diplomatica…., prin puterea unor stramtori!
***Sa nu uite ca, in nemernicia lui, ca un caine turbat, l-a condamnat la ani grei de puscarie pe capitanul pilot pe F-16 care a avut aeronava prezidentiala la *ținta prinsa* si nu a lansat raketa deoarece stia ca in avion, pe langa ”sultan” sunt fetele lui, cu soții lor si nepoții celui ce se vrea mai mare decat Mustafa Kemal Atatürk!