CD
1.246 aprobate
denitsoc@gmail.com
.

LIDERUL LUI DAECH (STATUL ISLAMIC) NU AR FI NICI MUSULMAN, NICI ARAB
.
Redactia ART-EMIS – https://www.art-emis.ro/jurnalistica/liderul-lui-daech-statul-islamic-nu-ar-fi-nici-musulman-nici-arab 24 Mai 2023

Vă prezentăm un comentariu preluat cu referire la șeful Statului Islamic și rolul său în formarea Marelui Israel. Dacă informația este sau nu reală, viitorul o va dovedi. Totuși, semnele de întrebare prezente în haosul existent pe planeta Terra aflată în război informațional total demonstrează că nimic nu mai este imposibil. (Redacția ART-EMIS)
الدولة الإسلامية

Liderul Daech (E.I.) Simon Elliot, alias Al-Baghdadi – tatăl, agent al Mossad – și mama, evrei.
Baghdadi este califul aflat în fruntea milițiilor care s-au numit Statul Islamic în Irak și Levant (E.I.I.L.) redenumit Statul Islamic (E.I.). Pe lângă atrocitățile comise de aceste adevărate armate ale diavolului, noile informații au adus mai multă claritate situației, în special în ceea ce privește liderul acesteia, Abu Bakr Al Baghdadi, potrivit unui text publicat de grupul de informare libanez El Manar.

Pe rețelele de socializare circulă informații importante de origine iraniană care au putut dezvălui identitatea reală a liderului Statului Islamic (Daesh). Numele real al lui Abu Bakr Al-Baghdadi este „Simon (Shimon) Elliott”, al tatălui și mamei, evrei.

Așa-numitul „Eliott” a fost recrutat de Mossad-ul israelian pentru un an în care a fost antrenat în spionaj și acțiuni de teren pentru a duce la îndeplinire o strategie distructivă a societăților arabe și islamice. Numele său fals este Ibrahim ibn Awad ibn Ibrahim Al Badri Arradoui Al Hoseini.

Această informație a fost atribuită lui Edward Snowden și publicată de ziare și alte site-uri web: liderul „Statului Islamic”, Abu Bakr Al-Baghdadi, a cooperat cu serviciile secrete americane, britanice și israeliene pentru a crea o organizație teroristă capabilă să atragă extremiști din toată lumea într-un singur loc. (Sursele: „Radio-ajyal.com” și site-ul „Egy-press”, coroborează aceste remarci).

Planul este de a penetra structurile (instituțiile) militare și civile ale țărilor care sunt declarate ca amenințare la adresa Israelului pentru a le distruge, pentru a facilita, ulterior și extinde statului sionist asupra întregii zone a Orientului Mijlociu și pentru a stabili Marele Israel. O sursă media iraniană a reușit să detecteze și să dovedească identitatea liderului Statului Islamic (Daesh). Așa-numitul calif „Eliot” a fost antrenat de Mossad-ul israelian timp de un an de zile, timp în care a luptat, a suportat numeroase exerciții militare și a trecut numeroase teste chiar și în teren, pentru a putea desfășura acțiuni devastatoare asupra vieții adversarilor.

Gândirea islamică. Scurgerile lui Snowden au confirmat rolul său de agent secret publicat de numeroase ziare și site-uri web. Se spune că liderul Daesh, Abu Bakr Al-Baghdadi, ar fi colaborat cu C.I.A. și cu serviciile secrete britanice, cu scopul de a crea o organizație teroristă capabilă să atragă extremiști din întreaga lume pentru a-i coordona într-un singur loc.

După ce a devastat împrejurimile Israelului, acest lucru le va permite acum americanilor și israelienilor să-i arate cu degetul ca teroriști însetați de sânge care urmează să fie uciși cât mai curând posibil pentru a apăra statul sionist, în timp ce i-au lăsat să prolifereze și să acționeze în toată impunitatea de mai bine de două luni deja. Un proiect pe care, fără îndoială, îl pregătiseră încă de la celebra primăvară arabă, cu destabilizarea Irakului, Sudanului, Tunisiei, Egiptului, Libiei, Siriei și Mali (printre altele).

După ce a reunit un mare număr de fanatici ai lumii într-un singur loc, s-a format o adevărată armată a diavolului, compusă din teroriști însetați de sânge, fără nicio milă pentru victimele lor, pe care le ucid cu răzbunare și cu sânge rece, fără ezitare. Filmează atrocitățile lor și le transmit pe rețelele de socializare. Pentru a ajunge la acest nivel de inumanitate, trebuie să fii complet drogat și înregimentat, condiționat de sânge și groază[1]
––––––––––––
[1] Sursa – https://lexpertjournal.net/fr/le-chef-de-daesh-ne-serait-ni-musulman-ni-arabe-simon-elliot-alias-al-baghdadi-agent-du-mossad-de-pere-et-mere-juifs/ – via – https://reseauinternational.net/le-chef-de-daech-ne-serait-ni-musulman-ni-arabe-simon-elliot-alias-al-baghdadi-agent-du-mossad-de-pere-et-mere-juifs/ – 20 mai 2023.