CD
60 aprobate

cdimulescu@att.net
75.57.36.95

Faptul ca noi nu suntem familiarizati cu un domeniu stiintific nu’i face pe altii maestri ai domeniului.
Daniel David fura titlul si se mai infrupta si din textele lui Radulescu Motru, pe alese, cu acele pasaje ce pot parea depreciative cand le rastalmaceste specialistul.
In cartea sa din 2015 publicata la Polirom Iasi, specialistul ne face o parada de termeni si categorii pentru a ne aclimatiza cu terminologia si metodologia stintifica aplicata in psihologie, ca apoi sa o ia la arat, in termenii cei mai comuni si triviali, pe cartea lui Radulescu si alege pasajele care ii permit atacul nu la persoana ci la Natiune.
Daca atacul la persoana este considerat ceva josnic, mai ales asa cum il practica in presa si politica personajele strunite cu haturi kosher, atacul la Natiune, la un popor intreg este cu atat mai criminal si mai scarbavnic.
O carte scrisa la ordinele lui Soros, in conformitate cu planul de deznationalizare si stergere a identitatii individuale.
Textul postat aici a mai circulat si pe Internet, se pare ca ONGurile lui Soros trebuie sa arate ca fac si ele ceva: raspandesc, raspandesc, raspandesc.
De ce ar trebui sa citesc cartea cu rastalmaciri a lui Daniel David, cand ma pot duce direct la Radulescu-Motru, e bine sa ai editia din 1938.
Sa cumperi cartea unuia care te injura nu este numai un semn de profunda prostie dar si de deviatii masochistice.