Switzerland Connection: implicarea Elveției în frauda electorală din SUA

Această postare este disponibilă și în limba engleză

de Cesare Sacchetti

Neal Sutz este cetățean elvețian și american. După toate probabilitățile, el nu și-ar fi imaginat niciodată să devină celebru, dar soarta l-a pus în centrul unei intrigi internaționale. În practică, Sutz a jucat un rol decisiv în denunțarea implicării Elveției în frauda electorală din SUA.

Pista elvețiană a primit foarte puțină atenție până acum, dar această mică țară din inima Alpilor ar putea fi piesa lipsă a puzzle-ului care a declanșat lovitura de stat internațională împotriva lui Trump.

Mașinile electronice ale Dominion, serverul legat de Soros și Clinton, care au mutat mii de voturi de la Trump la Biden, sunt direct legate de Scytl, un software al cărui cod sursă a fost cumpărat de oficiul poștal elvețian, deținut de statul elvețian.

Elveția nu i-a informat pe Trump și administrația sa despre defectele lui Scytl, care erau deja cunoscute de guvern.

Sutz susține că are dovezi irefutabile ale acestei fraude, și anume codul sursă care este acum în mâinile echipei juridice a lui Trump. Fratele generalului Flynn, care este un om foarte apropiat de Trump, Joseph, i- a mulțumit public lui Sutz pe Twitter liniștindu-l că dovezile sunt acum în „mâini bune”.

 

Mass-media internațională a ignorat complet denunțarea lui Sutz. Doar câteva mass-media non-mainstream l-au intervievat până acum.

După livrarea probelor, unele persoane din Sutz au fost atacate și amenințate.

Cabala globalistă încearcă să tacă pe cei care au expus frauda, ​​dar Sutz a avut curajul să denunțe totul și să arate dovezi ale loviturii de stat internaționale împotriva lui Trump.

Există mult mai mult în joc decât rezultatul alegerilor. Aceasta este o bătălie între bine și rău și soarta umanității este în joc.

Neal Sutz și-a făcut deja alegerea. Iată povestea sa și adevărul loviturii de stat internaționale planificate de globalism pentru a-l răsturna pe Trump.

d) Sutz, recent ați atras atenția publicului pentru raportul dvs. despre frauda electorală raportată pe site-ul dvs. web, subliniind în special legăturile întreprinderii implicate în fraudă, Scytl și Swiss Post, deținută de guvern. Elvețian. Ne-ai putea spune mai multe despre istoria sa și de ce a venit?

r) Povestea mea este oarecum diferită. Sunt cetățean elvețian și american, născut la New York în 1970. Sunt autor, director, consultant în afaceri și activist al adevărului. Am decis să fac un pas înainte pentru simplul motiv că informațiile primite mi-au stârnit curiozitatea și am fost hotărât să înțeleg întreaga situație.

 

Când am aflat că Elveția, în special oficiul poștal deținută de guvern, nu numai că a dezvoltat software-ul Scytl, care are sediul în Barcelona, ​​dar a cumpărat drepturile exclusive asupra codului sursă al Scytl când era faliment, am decis să aprofundez ancheta mea.

d) Puteți explica modul în care Elveția este implicată în fraudă și ce rol a jucat Scytl în alegerile din SUA?

r) Elveția este clar implicată în multe aspecte ale alegerilor din SUA, inclusiv faptul că este unul dintre principalii finanțatori ai CITCO, o companie apropiată de Smartmatics, legată la rândul ei de Dominion, care se află în centrul fraudei electorale. Această finanțare provine de la Fundația Familiei Sandoz. Există, de asemenea, o implicare a Novartis, o companie farmaceutică elvețiană foarte interesată de situația legată de Covid.

Elveția este legată, în multe privințe financiare, de alegeri și într-un alt element important. Companiile chineze dețin 75% din banca elvețiană UBS care a finanțat Dominion cu 400 de milioane de dolari, compania care are un rol cheie în frauda electronică. Această țară mică, dar imens de puternică, care este Elveția, joacă un rol imens în această afacere.

Acestea sunt fapte incontestabile. Ele nu reprezintă în niciun caz teoriile mele.

d) Elveția a răspuns oficial cu privire la defectele lui Scytl și motivele pentru care guvernul SUA nu a fost informat cu privire la defecțiunea programului?

r) Elveția a răspuns 24 de ore mai târziu cu un tweet. El a recunoscut că a dobândit drepturile exclusive ale Scytl, dar niciun reprezentant guvernamental, nici elvețian, nici american, nu a încercat în vreun fel să pună la îndoială întrebările sau probele pe care le-am prezentat .

Este cu siguranță exclus că codul sursă al software-ului Scytl este un fel de mecanism de securitate legat de Dominion și că Elveția joacă un rol fundamental în alegerile americane.

Pot să cred că Elveția nu a informat SUA pentru că există o încercare continuă de transformare pentru a-l răsturna pe Donald Trump, care vrea să păstreze America liberă și independentă.

d) Recent, ați spus că v-ați asumat riscuri enorme pentru a expune legăturile dintre Elveția și Scytl prin predarea dovezilor incontestabile ale fraudei în mâinile administrației Trump. Se referea la codul sursă? Puteți explica în acest caz de ce este atât de important codul sursă?

r) Ceea ce am putut livra cu succes echipei juridice a lui Trump este de fapt codul sursă. Codul sursă este critic deoarece direcționează orice tip de program, indiferent de scopul sau funcția acestuia.

Oricine din orice parte a lumii care are codul sursă al unui program, în acest caz vorbim despre un program care numără voturile unei alegeri, poate controla și manipula funcționarea acestuia.

d) Într-unul din tweet-urile sale, el a declarat că a primit o confirmare scrisă că dovezile au fost predate unui reprezentant al grupului de avocați al lui Trump. Puteți spune mai multe despre asta?

r) Întregul dosar pe care l-am pregătit și am colectat pentru echipa juridică a președintelui Trump a fost primit și confirmat prin mesaje text și apoi ulterior public .

De asemenea, am informat administrația Trump despre situația celor doi copii ai mei, cetățeni americani, care au fost luați ilegal în custodie de serviciile sociale elvețiene. Copiii mei au fost victime ale abuzului și torturii de către guvern și această poveste este strâns legată de frauda electorală din America, deoarece implică oameni precum liderii mormoni și diverși politicieni care au jucat un rol atât în ​​înstrăinarea copiilor mei, cât și în fraude.

d) Fratele generalului Flynn, Joseph Flynn, i-a mulțumit public și a asigurat-o că dovezile sunt acum pe mâini bune. Deci, Trump are dovada definitivă a fraudei?

r) Există o mulțime de dovezi pentru a expune frauda, ​​iar încurcarea Scytl-Elveția este cu siguranță una dintre ele. Echipa juridică Trump mi-a spus că există informații esențiale și unice pe care le-am pus la dispoziție și care vor fi folosite de Trump pentru a dovedi frauda în numeroasele procese în curs.

Ceea ce am dat întărește și mai mult cadrul evident pe care oamenii lui Trump îl aveau deja în mâini.

d) Guvernul elvețian știe ce a făcut? O caută cumva?

r) Guvernul știe exact ce am făcut. Am primit vizite din întreaga lume pe site-ul meu, inclusiv Geneva și Zurich. Am fost oprit de poliție de nenumărate ori, înainte și după rolul meu în raportarea fraudelor electorale care implică Elveția . Serviciile sociale nu mă lasă să vorbesc cu copiii mei și au existat numeroase atacuri asupra persoanelor apropiate.

d) S-a arătat vreun partid elvețian interes în cazul dumneavoastră? Guvernul folosește povestea copiilor tăi ca răzbunare împotriva ta?

r) Un partid conservator m-a contactat și mi-a cerut mai multe informații despre sistemul de vot electronic din Elveția. Nu există nicio îndoială că guvernul folosește cazul copiilor mei ca represalii împotriva mea pentru faptul că a expus rolul Elveției în fraudă.

d) Într-un tweet recent, ea a scris că persoanele apropiate au fost atacate și atacate. Credeți că este implicat guvernul elvețian?

r) Un prieten apropiat al meu din Arizona a fost agresat fizic acum aproximativ trei săptămâni. Biroul electoral al lui Josh Barnett, candidatul la Congresul din Arizona care a cerut eliberarea imediată și necondiționată a copiilor mei de la președinta elvețiană Simonetta Sommaruga, a fost răsturnat și furat.

Nu știu dacă este implicat guvernul elvețian, dar cred că oamenii care vor să acopere cazul copiilor mei sunt aceiași oameni care au pătruns în biroul lui Barnett. Persoanele pe care le-am raportat sunt implicate într-un ring de pedofilie, pornografie infantilă și trafic de copii. Sunt printre liderii mormonilor .

d) SUA au plasat Elveția pe lista țărilor care manipulează moneda. Știți dacă această decizie este legată de scandalul fraudelor electorale?

r) Nu pot spune cu siguranță, dar dacă te uiți la lista respectivă, este foarte scurt. Există doar China și Vietnam.

Cu toate acestea, nu cred că toate acestea sunt o simplă coincidență.

d) Curtea Supremă a respins cazul Texas împotriva celor patru state care au încălcat constituția SUA în ceea ce privește tehnicitatea juridică. Credeți că administrația Trump își poate câștiga încă bătălia juridică și că oricine a planificat lovitura de stat va fi judecat?

r) Da, cred că Trump își poate câștiga încă bătălia juridică la Curtea Supremă și la alte instanțe de stat dacă aceste instanțe sunt dispuse să analizeze dovezile irefutabile prezentate de Trump. Sper cu adevărat că adevărul poate triumfa. Lumea are nevoie de schimbări în bine. Suntem în mijlocul unei bătălii spirituale și depinde de noi să decidem dacă suntem sau nu dispuși să acționăm spre bine, pentru că mi se pare clar că cei care au ales răul nu au intenția de a se opri.