Dumitru Buta
81 aprobate
Dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.132

Oare elita sionistă nu a fost informată?
Reducerea populaţiei globului prin vaccinuri
Această afirmaţie a lui Bill Gates a fost făcută fără nicio ezitare, stângăcie sau altceva care să indice că ar putea fi o greşeală. Pare că a fost o parte deliberată, calculată, a unei prezentări bine închegate şi coerente.
Deci ce înseamnă atunci când Bill Gates spune „dacă facem o treabă bună cu noile vaccinuri… am putea scădea [populaţia globului] cu 10 sau 15 procente”?
Este clar, această afirmaţie implică faptul că vaccinurile sunt o metodă a reducerii populaţiei.
La fel şi „serviciile de sănătate,” pe care majoritatea cititorilor NaturalNews le cunosc ca fiind parte mai degrabă dintr-un sistem al „serviicilor de îmbolnăvire” care de fapt mai mult dăunează sănătăţii oamenilor decât să îi ajute.
La Forumul Economic Mondial de la Davos, programat în ianuarie, amfitrionul George Soros anunță că a sosit momentul pentru Marea Resetare a omenirii. Forumul Economic Mondial de la Davos a fost într-adevăr implicat în gestionarea strategică a pandemiei de coronavirus, cu un accent major pe utilizarea pandemiei ca un catalizator pentru transformarea digitală și introducerea la nivel mondial a sistemelor de identitate digitală.
Narațiunea uciderii persoanelor vârstnice a fost resuscitată, într-o formă ușor modificată, în contextul apariției vaccinurilor anti-Covid, iar China a fost unul dintre centrele care au promovat-o; unul din cazurile pe care a insistat propaganda chineză a fost cel al bătrânilor morți în Norvegia după ce au fost vaccinat. Persoanele în vârstă sunt ținta unei adevărate campanii de epurare în care sunt izolate de restul populației, expuse infectării cu coronavirus și injectate cu „vaccinuri” care le ucid. E un fake news publicat în România care preia elemente din narațiuni mai vechi, inclusiv unele promovate de Rusia și China, precum și o mai recentă teorie a conspirației, Marea Resetare.
Cu COVID sau fără COVID, cu vaccin sau fără vaccin, bătrânii par iremediabil condamnați la moarte.
După ce au fost secționați cu atenție de restul corpului social, izolați prin măsuri de restricție speciale, rupți de familie, zăvorâți în case și aziluri, alungați din biserici și cimitire, bătrânii par să fie principala țintă a acestei pandemii.
O pandemie ideologizată, văzută ca unică oportunitate pentru instaurarea unei Noi Ordini Mondiale.
2). Din anul școlar 2023-2024, disciplina „Istoria Evreilor. Holocaustul” va fi cuprinsă în planurile-cadru de liceu, reamintește Ligia Deca / Disciplina nu este inclusă în proiectul Legii învățământului preuniversitar.
Scopul este educativ ca generațiile să cunoască ororile holocaustului să nu se mai repete.
ODATĂ cu trecerea la Noua Ordine Mondială este în opoziție măsura de a arăta violențele genocidare cu scop educativ.
De ce ?
1. Resetarea cu 50% – 60% a populației care s-a și început odată cu vaccinările care sunt arme biologice.
2. A început cu bătrânii ca fiind inutili consumatori.
3.Tot sistemul medical care era pentru salvarea de vieți omenești a devenitmediu de ucidere, la fel codex alimentaris cu alimente otrăvite, otrăvirea prin așa zisele dâri ale morții, asasinări cu arme psihotronicr și cu energie dirijată,războaie tip rusia -ukraina, etc
Cu alte cuvinte un genocid planetar aplicat oficializat de către iluminați și elita sionistă.
Nu numai că scopu predării istoriei evreilor cu accent pe holocaust nu va mai avea aderența scontată dar va fi mult mai rău. va fi boicotată și ridiculizată.
Holocaustul impus fără comentari este anulat de genocidul planetar.
Aștept comentarii.