CD
83 aprobate

dnitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

Mai Nicu Popa a lui Cohen, iar vii cu Vaticanul in protap si fara nici o dovada verificabila a tampeniilor pe care le spui.
Ideile fixe sunt un simptom clar a unei maladii ce nu se trateaza dar te-ar putea interna la Marcuta.
Ti-am mai spus si in alt comentariu ca elita financiara evreiasca este cea care conduce din umbra Vaticanul si nu invers, dar tu inloc sa combati cu dovezi contrazicerile tu o tii ca surda pe mormant cu Vaticanul. Esti demn de mila si nici nu vrei sa-ti ei medicatia, noi nu putem insa sa te ajutam, incearca la Nr.9.

Andrei ti-a dat un raspuns excellent, daca ai sange in instalatie si dovezi palpabile contreaza-l, daca nu vezi cum faci cu internarea si mai scutestene cu Vaticanul
Mai este o data importanta ce merita sa o tii minte: anul 1300, cand Eduard I, regele Angliei a expulzat pe toti evreii din Insula Britanica, fara drept de intoarcere. Ghinionul a fost ca dupa 350 de ani, in 1649 Oliver Cromwell facand rascoala care a rasturnat monarhia, respectiv pe regele Charles I, a readus in Anglia pe cei care de atunci si pana azi au tras sforile politicii interne si in special a politicii imperiale Britanice. Au condus mai mult din unbra, asa cu le este stilul, dar acum in epoca lor de glorie au inceput sa apara la suprafata cu mandrie si tupeul caracteristic, chutzpach.