Nota Redacției: Ipoteza lansată de ZIUA NEWS ar avea un singur punct de sprijin pe care autorii de la ZIUA NEWS îl omit, îl ignoră sau îl ocolesc: Traian Băsescu. Traian Băsescu – o știa tot Portul Constanța, era omul Securității, aripa KGBistă… Așa că…
.
.
Daca  este asa !?…
.
Si daca Elena Udrea a fost racolata de servicii externe si e omul rusilor? Comparatia cu Mata Hari
.
 
Postat la: 22.02.2015 – 11:08 | Scris de: ZIUA NEWS
.
  • Dupa ce Elena Udrea l-a atacat, prin autodenunt la procurori, pe Florian Coldea, director interimar al SRI, supunandu-l unui linsaj mediatic, imediat dupa ce si George Maior, directorul plin al Serviciului Român de Informatii si-a dat demisia, reactiile n-au intarziat sa apara. Theodor Melescanu, fost ministru de Externe si sef al Serviciului de Informatii Externe a declarat ca afirmatiile Elenei Udrea sunt de natura sa destabilizeze SRI.
Mai mult, aceasta decapitare a SRI s-a facut in contextul conflictului din Ucraina, negocierilor Occidentului cu Rusia, dar si informatiilor conform carora Putin nu s-ar opri in Ucraina de est, ci doreste un culoar destul de lat din punct de vedere teritorial pana la Marea Neagra, atat din punct de vedere strategic, cat si economic (exploatarea hidrcarburilor din subsolul marii). Tot in acest context, conform datelor Ziuanews, serviciile secrete externe romanesti au constatat o intensificare a legaturilor Ungariei (acum un partener declarat al rusilor, prin Viktor Orban) cu elementele iredentiste din zona Harghita si Covasna, mesaje deloc pacifiste intre Jobbik (agreeat de Orban) si Garda maghiara, precum si o propaganda masiva pentru Tinutul Secuiesc. Intamplator sau nu, Romania a fost surprinsa de aceste incidente fara sefi ai serviciilor de informatii, atat SIE, cat si SRI.
In plus, exista multe puncte de vedere care arata ca filmarile de la Paris, acolo unde Elena Udrea ar fi fost la shopping cu Alina Bica si Ana Maria Topoliceanu ar fi fost facute de servicii secrete externe, poate si cu sprijinul SIE. Chiar si Traian Basescu a afirmat acest lucru. Se poate ca nu Elena Udrea sa fi fost tinta, asa cum s-a crezut, ci Alina Bica, sefa DIICOT, o structura foarte puternica, bazata pe informatii de la SRI, dar cu putere de decizie judiciara. Ei bine, aceleasi evenimente despre care vorbim, nu numai ca ne-au prins fara sefi ai serviciilor secrete, dar si fara sef al DIICOT, structura desemnata si pentru infractiuni de natura terorista si de crima organizata. poporul roman a asistat, astfel, la un circ, unde la DNA si DIICOT au fost adusi pe banda rulanta oameni de afaceri si politicieni, fix din cercul Elenei Udrea.
Să mai spunem ca Elena Udrea a avut, alaturi de unii dintre inculpatii de azi si de ieri, din dosarele Microsoft si EADS, mai multe legaturi de afaceri cu zonele rusesti. Numai daca ar fi sa amintim privatizarea ALRO, cel mai important combinat economic romanesc, data catre Ruski Aluminium, a celebrului Deripaska, cu legaturi puternice in zona KGB-FSB, dupa cum a aratat Ziuanews. Acest gen de afaceri, ca si EADS, nu se pot face fara serviciile secrete, iar in ambele putem vedea la un studiu sumar influenta serviciilor romanesti si rusesti, mai ales ca EADS ar fi urmat sa securizeze in special zona de granita a Europei cu partea de est, spre Rusia, cu o tehnologie avansata, anti-spionaj. Toate acestea au cazut, ca un castel de carti, prin personaje cheie, dar care, toate, gravitau in jurul Elenei Udrea, care prin multe medii de informatii era asemuita cu o Mata Hari autohtona.
Mai trebuie precizat ca ascensiunea Elenei Udrea a fost fulminanta si a fost pusa mereu pe seama serviciilor secrete, inca de cand a intrat in zona de influenta a Guvernului Nastase si, mai precis, a lui Serban Mihailescu, zis Miki Spaga, pana a ajuns in Primaria Capitalei, pe langa Traian Basescu, spre a ajunge mai apoi, consilier prezidential, ministru cu cel mai mare buget si favorita a presedintelui României, cu functii politice importante, apoi infiintand un partid si candidand la cea mai inalta functie in stat. Relatia cu Traian Basescu, despre care foarte multe surse afirma acum ca a fost si una intima (vezi declaratiile lui SOV despre CV-ul Elenei Udrea, un al CV facut de Oreste Theodorescu), o arata pe aceasta ca o infiltrata a serviciilor secrete pâna la cel mai inalt nivel, din acest punct de vedere Udrea chiar putand fi comparata cu Mata Hari.
Elena Udrea, asa cum au afirmat mai multi consilieri de la Cotroceni, il informa direct pe presedinte, lua legatura direct cu serviciile secrete, ba mai mult, avea surse alternative de informatii, in afara serviciilor secrete romanesti. In plus, si-a constituit un propriu serviciu secret de informatii,camuflat sub un departament de comunicare si imagine, cel care a avut un rol activ si in campaniile electrorale ale lui Basescu, in suspendarile presedintelui si nu numai. Serviciul este si azi functional, cel care posteaza pe Facebook si este condus de fosti ofiteri de informatii, multi dintre ei crescuti de sefii batrani de pe vremea Securitatii, ofiteri care au lucrat si pentru SOV, cel care la randul lui isi baza afacerile pe un soi de serviciu secret personal.
Se mai pot spune aici multe, dar il lasam pe cititor sa se documenteze pe internet, caci sunt tone de informatii, despre politicile lui Basescu legate de Marea Neagra, despre alte privatizari strategice catre rusii care au ajuns sa conduca in mare parte economia romaneasca, despre politica fata de Transnistria, de Republica Moldova etc. Se va vedea cum se leaga lucrurileprivite de deasupra, de la o scara mai mare, nu punctual, vizavi, cum spuneam, de circul de la DNA si DIICOT.
Si peste toate, Elena Udrea dovedeste o stare de spiirit iesita din comun. S-a spus ca frizeaza inconstienta, ca se bazeaza ea pe ceva. In realitate, o astfel de comportare in fata pericolului, pe langa faptul ca se bazeaza pe multe informatii, documentatii, ca detine multe documente compromitatoare, inregistrari etc., fie din serviciul propiu de informatii, fie din surse externe, serviciul personal putand fi o antena a FSB, dar, mai mult, dovedeste un antrenament in situatii critice, cum il au agentii de elita ai serviciilor de informatii. Despre cum a fost racolata Udrea de asemenea servicii si cum a fost antrenata, eventual sa ajunga si asasin economic, poate ca vom afla in destul de scurt timp. Nici despre Mata Hari nu se banuia mare lucru, in afara ca era o curtezana de top, infiltrata in zona puterii. Cand s-a aflat, insa, a platit cu capul. Se vedem ce se va intampla cu Elena Udrea in continuare si cat de mult vor iesi la iveala legaturile acesteia cu serviciile secrete rusesti.