Un american care…

„- Domnule, s-au inmultit nebunii!” Dem Radulescu

Iata ce a aparut pe Nasul Tv:

„Lăsați-i pe imigranți să devină parte a noii Românii pe care o creați. Nimeni nu poate şti de unde va proveni următorul Einstein”

Deci tovarasul albastru ne spune ca ar fi bine sa primim imigranti!; oare sute de mii? Doar, doar se va naste un nou Einstein…adicatelea un alt mare sarlatan si impostor in lumea stiintifica! Oare tovarasul albastru NU a stiut si nu stie cine a fost „marele fizician” Einstein, sau s-a bazat pe perceptia colectiva din tara, unde nu prea se stie cu adevarat cine a fost impostorul Einstein?

Iata un filmulet foarte interesant care se bazeaza pe cercetarile lui Jeff Rense. E prea mult sa-l traduc, insa voi rezuma doar citeva idei din acest film:

Jeff Rense & Christopher Jon Bjerknes – Einstein Exposed…Biggest Physics Fraud Ever?
Einstein „dezvelit”/ la veder…Cel mai mare furt din fizica produs vreodata:

https://www.youtube.com/watch?…

1- Eintein a avut totdeauna probleme cu matematica (inclusiv cu cea la nivel liceal)
2- Termina ca un mediocru ce era o facultate de fizica din Elvetia
3- Se ataseaza de o tinara geniala in timpul facultatii (cu un picior mai scurt), probabil si pentru a fi sigur ca termina studiile, dupa care se casatoreste cu aceasta
4- Sotia stapinea la acea vreme atit teoriile lui Henry Poincare cit si ecuatiile matematicianului Lorentz. Eienstein avea sa le foloseasca mai tirziu in „teoriile lui”, fara sa sufle o vorba nici despre Poincare si nici despre Lorentz.
5 – Lucreaza in primii ani la un oficiu de patente din Berna, unde avea sa intre in contact direct cu multe inventii, inovatii si lucrari stiintifice din acea vreme
6- Dupa ce devine „EL MAXIMO” in lumea stiintifica – „umflat si ras-umflat” de presa sionista; ca doar trebuia ca si sionistii sa aiba „geniul” lor – Einstein divorteaza si se insoara cu o ruda (fata de verisoara) minora (…).

PS. Mai tineti minte ce frumoase sticle colorate le dadeau conchistadorii bastinasilor americani? Macar – sa zic! – acelea erau obiecte si NU iluzii mai mult decit mincinoase! Oare „ambasadorul” e ruda cu mediocrul nostru presedinte?