https://www.activenews.ro/externe/Peste-10.000-oameni-de-stiinta-si-medici-petitie-antiblocare-%E2%80%9EPoliticile-de-lockdown-produc-efecte-devastatoare-asupra-sanatatii-publice-pe-termen-scurt-si-lung-163045

„Presa din SUA scria zilele trecute că șeful Departamentului Sănătății din administrația, Alex Azar, precum și consilierul lui Trump, Scott Atlas, au avut recent o întrevedere cu Bhattacharya, cu Sunetra Gupta și cu Kulldorff, experți care încă de la începutl pandemiei au sprijinit „modelul suedez” pentru obținerea „imunității de turmă”
Numită „Great Barrington Declaration”, după orașul din Massachusetts în care a fost scrisă, petiția a fost semnată de aproape 112.000 de persoane în momentul redactării acestui document, precum și de peste 4.300 de oameni de știință din domeniul medical și al sănătății publice și de aproximativ 7.953 de medici. Iar semnăturile continuă să curgă.”

Am vazut aproape de fiecare data cand am condus pe autostrada indivizi tineri, singuri in masina lor cu manusi si masca!
Este dureros sa vezi asemenea indivizi care definesc specia umana intr-un amestec inechitabil de oameni demni si de lasi/fricosi/codosi.
Regulile politic-sanitare au diferentiat vizibil si tragic totodata specia umana in cele doua categorii ale ei, ce nu erau vizibil distincte, indivizii ALPHA si cei BETA. Multi Beta isi inchipuiau ca sunt Alpha si incercau sa dea dovezi de curaj si demnitate chiar si cand nu era cazul. Cei Beta cu masca si manusi au pierdut acum pana si curajul de a dovedi ca au curaj, oare cine ii mai poate ajuta?
Daca Beta ar vrea sa vada cu adevarat ce este un Erou ei ar putea observa ca marii eroi ai natiunilor au fost dizidentii, rebelii, revolutionarii Alpha si nu obedientii Beta, supusii lasi cu masca si manusi!i
Aceasta Pandemie cauzata si fortata politic sa mascheze si sa tranzitioneze Marea Criza ce urmeaza, este destinata sa creeze parghii de control asupra maselor de catre guvernele ce servesc orbeste si criminal pe bankerii Globalisti.
In numele pandemiei se inchid Bisericile si locurile de cult; in numelePandemiei se tin la distanta”sociala” indivizii mascati ca sa nu fie molipsiti/influentati cu demnitate si curaj de ceilalti indivizi normali; in numele Pandemiei se inchid scolile si celelalte institutii de cultura ca sa nu existe vre-o sursa de spiritualizare/influentare a celor slabi si nevolnici; in numele Pandemiei ni s-a furat Libertatea.
Cred ca nu mai avem ceva de pierdut si acuma e timpul sa Reactionam cu Demnitate si Curaj.
CD