Stan Patitu
1.056 aprobate
stanpatitu1963@gmail.com
120.158.177.195 În răspuns la Ion Coja.

Adevărat c-a-nviat!
Important era să vă aruncați ochii peste versiunea franceză, mai ales că stăpîniți această limbă. E vorba de o destabilizare la scară globală, marca neo-bolșevică, la adresa capitalismului occidental. Mișcarea e globală și se mainifestăși-n România. Ponta și Tăriceanu, cei mai vocali, vroiau să trimită lumea la muncă, care în opinia lui Ponta trebuia să sărbătorească prin muncă ziua de 1 Mai. Copiii la școală, iar bătrînii să se miște liber, exact acum cînd curba va merge spre apogeu. Niște criminali, adică nu vroiau să termine numai bătrînii, care sînt cei mai vulnerabili în gura virusului, dar și copiii și adulții. Pe scurt crimă la scară mare, mai ales că o astfel de decizie, ar fi condus și la o infestare mai mare a cadrelor medicale, adică să rămînem și fără doctori, care de mult sînt insuficienți.
Nu trebuie să uităm apucăturile bolșevice ale francezilor, vezi ”rezistența” franceză, care l-au linșat pe Petain, iar cooperarea cu China bolșevică vorbește de la sine. Cercetătorii canadieni care au colaborat cu cei chinezi la Wuhan sînt din zona franceză și orientare social-democrată. E posibil și democrații din SUA să fi colaborat, pentru că acțiunile lor sînt îndreptate continuu împotriva administrației republicane. Seamănă foarte bine cu ce se întîmplă la noi, adică pesediștii bagă bețe-n roată liberalilor, mințind cu nerușinare pe toate televiziunilor lor.
Ore în șir în seara de Paște România TV dădea o știre falsă pe benere și medalion cu ministrul Vela și un accident aviatic, a căzut cu elicopterul, iar în paralel acțiunile diversioniste organizate de ei și plătite, cu țigani peste tot în țară, cu îndemnul la revoluție, că de ne apropiem de 1 Mai. Au folosit momentul să denigreze poliția, guvernul și pe Johannis, exact în ziua de Paște. Am un comentariu semnat tot SP aici:
https://www.paginademedia.ro/2020/04/derapaj-romania-tv-accident-elicopter-marcel-vela?msgSuccess=1#success
Compasiune, înțelegere și iubire la toți românii!