.

Inevitabilul s-a produs: evrei de seamă spun adevărul despre Holocaust. Gerhard Menuhin, fiul lui Yehudi Menuhin: „Holocaustul este minciuna cea mai mare din Istoria Omenirii”.

E timpul sa se stie rolul plutocratiei iudaice in conflictele cu Hitler care au dus la moartea atator oameni nevinovati in timpul razboiului 2 mondial in care au murit si evrei, dar mai ales neevrei!!!

Adevarul adevarat va uni toate natiile si toate sufletele curate, atat ale evreilor care iubesc cinstea si adevarul si care se autorespecta , cat si a crestinilor care vor sa traiasca in liniste si pace cu toti oamenii cinstiti si de omenie, indiferent de religie si neam, asa cum a propovaduit mereu acest site.

Sper sa nu uite romanii ca Yehudi Menuhin, „cel mai mare violonist al secolului” (cum il denumeste neamtul de mai sus) , fiu ce se trage dintr-o lunga traditie rabinica , A FOST FORMAT CA VIOLONIST SI MUZICIAN, DE MARELE NOSTRU GEORGE ENESCU
ENESCU L-A IUBIT SI L-A TRATAT CA PE UN FIU AL SAU.

E NORMAL CA GERHARD MENUHIN , FIUL LUI YEHUDI, DISTINS MUZICIAN SI EL INSUSI, SA NU SUPORTE CALOMNIEREA ISTORIEI DE CATRE PLUTOCRATIA IUDAICA!

SA-L LASAM DECI SA NE INFORMEZE SI EL, NU DOAR MEGAESCROCUL INTERNATIONAL, ELIE WIESEL SI ORGANIZATIILE CARE-L SPRIJINA IN ASMUTIREA NEAMURILOR, SPRE A SE CASAPI UNII PE CEILALTI, cum s-a intamplat in hecatombele celui de al doilea razboi mondial!

SA OPRIM DECI HECATOMBELE INFORMANDU-NE IN NUMELE LIBERTATII LA INFORMARE A OMULUI, ASUPRA ADEVARULUI ISTORIC!