G
114 aprobate

gert.frau@yahoo.com
89.136.113.152
E incredibil ce se întâmplă în statele vestice!

Pe de o parte dau vina pe războiul din Ucraina pentru inflație, prețuri exagerat de mari la carburanți și energie, anunță o foamete fără precedent în timp ce dictează politic falimentul fermierilor. Nu așteaptă dezastrul preconizat, ci au trecut la fapte ca să-și împlinească singuri previziunile sumbre.

Polițiștii olandezi au imunitate pentru crimele comise în perioada asta și trag în tractoare cu muniție adevărată, se infiltrează între protestatari și comit acte de violență, distrug proprietatea privată, totul sub acoperire pentru a compromite protestele. I-au filmat deja. Cum e cu putință așa ceva?

Nu-i doar în Olanda atacul ăsta fără precedent asupra fermierilor, ci și în SUA, dar acolo sunt trecute sub tăcere toate incendiile suspecte la procesatorii de carne, la fermieri. E fără precedent ce se întâmplă. A început ceva la nivel planetar și este dictat de către elitele astea care au cumpărat într-o veselie totul. Se cred protejați, dar eu cred că vor fi linșați atunci când situația va fi aparent fără scăpare. Va fi foarte multă violență pe străzile Europei și Americii. Dacă armele ar fi accesibile în Europa, așa cum este în America, cred că am avea o înarmare fără precedent a omului de rând. În SUA au vânzări record de arme. https://www.hotnews.ro/stiri-international-24149166-sua-vanzari-record-arme-ultimele-luni-motivele-pentru-care-americanii-cumpara-acum-milioane-arme-foc.htm