raspuns pt Holodomor
0 aprobate
holo@hw.eiod
5.2.79.111

Ion Coja nu sunteti cinstit si corect. NKVD nu era o structura etnica, ca in partidul lui Hitler.

NKVD era o multitudine de nationalitati, etnii, de la ingusi la tatari, la ceceni, o gramada de armeni, khazari, mongoli si evrei si toate neamurile.

Nu a existat o politica de epurare pe criterii etnice. In Ucraina da, a fost lovita Biserica de comunism, si poporul ucrainean cu siguranta.

Dar tarile care au cumparat grau de la URSS nu poarta nici o raspundere morala si penala? stiind ca peste cadavrele la milioane de copii si femei si civili cumpara graul lasand sa moara de foame 20 milioane de ucraineni?

URSS a exportat in draci grane in toata Europa si peste tot, iar americanii au inarmat comunistii si in primul si in cel de-al doilea razboi mondial……..

Armata lui Antonescu si generalului Dumitrescu nu au luptat cu rusii la Stalingrad, ci cu americanii. Cu tancurile americanilor donate sovieticilor!……..

*

Nota redacției – Nu folosiți cum se cuvine cuvintele cinstit și corect. La fel, nu e de crezut că cei care cumpărau grâu de la ruși știau de tragedia Holodomorului. S-a aflat târziu despre holocaustul anti-creștin din Ucraina.