Mihai
314 aprobate

mihai@yahoo.com
82.77.225.151

 

Visul jidanilor Paduchiosi s-a spulberat si pe Satana Yehova o sa-l ia Dracu’.
,, Statele Unite ale Ucrainei’’
Janet Yellen a fost spânzurată la GITMO pe 18 octombrie.
Janet Yellen, condamnată, a făcut comentarii consistente pentru adm. Crandall și pentru o delegație de ofițeri, în timp ce stătea pe eșafod purtând un colier de frânghie: „Vă urăsc. Te urăsc, Crandall, spuse Yellen, cu vocea încordată și răgușită. „Aceasta este țara noastră. Mă înțelegi? Aceasta este țara noastră, a noastră, nu a ta și nimic din ce faci nu va schimba asta. Mă auzi, Crandall?
Amiralul ridică privirea spre Yellen. „Te aud, dar din fericire nu pentru mult timp. Și cine este „al nostru?”
Yellen s-a uitat peste umăr la spânzuratorul care inspecta frânghia pentru a căuta fire uzate. „O să mori și tu”, i-a spus ea. Ea i-a spus amiralului Crandall: „Nu-i voi spune numele, dar știi cine este și nu contează pentru tine, pentru că este de neatins. Când Statele Unite și Ucraina vor fuziona și devin Statele Unite ale Ucrainei, el se va dezvălui.’’ ,, La început, am crezut că ești doar rea. Dar și tu ești nebuna, spuse amiralul. „Ești la fel ca cei care au fost pe platforma aceea înaintea ta”. „Atunci probabil că ai mai auzit și asta, Crandall: suntem peste tot.” Amiralul Crandall oftă adânc, apoi îi ordonă spânzuratorului să-și îndeplinească datoria. Butonul a fost apăsat, iar Yellen a icnit, s-a înecat și s-a zvârcolit când podeaua de sub picioarele ei a dispărut. Căderea zguduitoare îi comprimase dinții și îi tăiase vârful limbii. Gura ei plină de sânge gâlgâia și bule de scuipat purpuriu ii picurat pe bărbie. Ea nu a murit imediat pentru că frânghia nu era suficient de lungă și căderea a fost prea scurtă; gâtul ei nu s-a rupt. În schimb, ea a murit treptat în câteva minute, corpul ei răsucindu-se și zvârnindu-se. Când în sfârșit a murit, arăta ca Jabba the Hut după ce prințesa Leia l-a sugrumat cu un cordon electric, restul limbii ei despicate atârnând între buzele deschise. Un medic al Marinei a notat ora morții ei: 11:13 a.m., 18 octombrie.
După moartea ei, o sursă JAG a declarat că White Hats a confiscat „câteva miliarde” din activele interne ale lui Yellen, care vor fi folosite pentru a finanța operațiunile White Hat și pentru a compensa persoanele pe care Yellen le-a afectat grav.

*

NR – De necrezut! Care este sursa acestui basm?