Curtea Supremă a SUA a anulat vaccinarea universală?

By

rain tv

 –

May 7, 2021

Presa internaţională încearcă să dezmintă cu vehemenţă informaţia apărută on-line, care spune că Bill Gates, Anthony Fauci și Big Pharma au pierdut un proces extrem de important în faţa Curții Supreme a SUA.

Informaţia care circulă pe reţelele sociale este următoarea:

În Statele Unite, Curtea Supremă a anulat vaccinarea universală.

TRIBUNALUL a dat verdictul: ARN mesager NU ESTE VACCIN.
ACESTE VACCINURI SUNT CREATE CU SCOPUL DE A SCHIMBA ADN-ul, GENOMUL UMAN.

Bill Gates, Fauci, și Big Pharma au pierdut un caz al Curții Supreme SUA pentru că nu au demonstrat că vaccinurile lor din ultimii 32 de ani au fost sigure pentru sănătatea cetățenilor.

Procesul a fost intentat de un grup de oameni de știință condus de Robert F. Kennedy Jr.

Robert F. Kennedy Jr.: „Noul vaccin COVID ar trebui evitat cu orice preț. Vă atrag urgent atenția asupra problemelor importante legate de următoarea vaccinare împotriva Covid-19. Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa-numitele vaccinuri ARNm de ultimă generație interferează direct cu materialul genetic al pacientului și, prin urmare, modifică materialul genetic individual, care este manipulare genetică, care a fost deja interzisă și a fost considerată anterior o infracțiune.

Ce a fost dintotdeauna un vaccin? A fost întotdeauna agentul patogen însuși – un microb sau virus care a fost ucis sau atenuat, adică slăbit – și a fost introdus în organism pentru a produce anticorpi.

Nu este deloc vaccinul împotriva coronavirusului! Acest preparat este cu totul altceva! Aparține celui mai nou grup de m-ARN (ARNm). Odată ajuns în interiorul unei celule umane, presupusul „vaccin” ARNm reprogramează ARN / ADN-ul normal, care începe să producă o altă proteină. Adică nimic de-a face cu vaccinurile tradiționale! Adică este un instrument de influență genetică – o armă genetică! Adică vor să distrugă pământenii, iar supraviețuitorii vor deveni organisme modificate genetic!

După o injecţie ARMN fără precedent, cei vaccinați nu vor mai putea trata simptomele vaccinului într-un mod suplimentar. Vaccinații vor trebui să se împace cu consecințele, deoarece nu mai pot fi vindecați prin simpla eliminare a toxinelor din corpul uman, pentru că vor deveni persoane cu un defect genetic (cum ar fi sindromul Down, sindromul Klinefelter, sindromul Turner, stop cardiac genetic, hemofilie, fibroză chistică, sindrom Rett etc), şi deoarece defectul genetic este pentru totdeauna! Aceasta înseamnă în mod clar: Dacă un simptom al vaccinării se dezvoltă după vaccinarea cu ARNm, nici eu, nici alt terapeut nu vă putem ajuta, deoarece DAUNELE CAUZATE DE VACCINARE vor fi GENETIC ireversibile.

Aceasta este informaţia care circulă în on-line şi este cenzurată şi dezminţită în presa oficială, la fel cum sunt cenzurate toate informaţiile care nu convin marilor companii pharma.

Vă amintim că în ultimii 20 de ani mulţi medici şi cercetători cu nume sonore au declarat că sindromul Down a apărut în societatea noastră nu demult, în urma administrării vaccinurilor. De asemenea, marele actor Robert De Niro a produs un film pe acest subiect, după ce copilul lui a dezvoltat acest sindrom în urma vaccinării, iar filmul a fost interzis de autorităţi.

Şi mai ciudat este faptul că niciodată nu a fost permisă nicio dezbatere pe subiectul vaccinului, iar informaţiile despre efectele adeverse ale vaccinului şi despre victimile vaccinului sunt cenzurate cu mare stricteţe

Un alt fapt interesant în acest context este divorţul familiei Gates anunţat brusc exact acum, cu surle şi trâmbiţe în toată presa, şi asta în condiţiile în care Melinda Gates nu este persoană publică (a apărut doar de câteva ori ca însoţitoarea lui Bill), iar Bill nu a vorbit niciodată despre viaţa lui personală, familie, copii etc.

Evident că şi acest divorţ putea fi făcut discret, oricum nu interesează pe nimeni ce face Bill în viaţa privată, mai ales acum, când toată populaţia este extrem de ocupată cu pandemia.

Puteţi urmări acest video şi vă lăsăm să trageţi singuri concluziile.