.

OVIDIU HURDUZEU lămurește ce este de lămurit despre dl CĂLIN GEORGESCU

In 12-01-2016 s-au implinit 23 de ani de cand inregistram la Senat, cu Nr.150/12-01-1993, si la Camera Deputatilor, cu Nr.62/12-01-1993, IDEEA De-mafiotizarii vietii politice din Romania!

De atunci am prezentat-o spre a fi promovata in dezbatere publica, tuturor celor care ar fi putut face acest serviciu pentru Romania: tuturor Presedintilor Romaniei, Sefilor partidelor parlamentare, tuturor persoanelor cu vizibilitate publica, etc.

Scarbit de nesimtirea tuturor celor contactati, in 2015 am hotarat sa o prezint alegatorilor romani la alegerile din 2016, motiv pentru care am inscris la OSIM „marca inregistrata” Alianta Anti-Mafia, care sa fie alternativa pe care o ofer electoratului roman, la actuala clasa politica Mafiota!

Ce deosebeste actuala clasa politica Mafiota, formata din totalitatea partidelor politice existente (de la cele mai mari, la cele abia constituite), de Alianta Anti-Mafia?

Le deosebeste Paradigma de existenta politica si sociala, promovata de fiecare dintre aceste doua entitati, Paradigma ce diferita DOAR prin Juramantul care se afla la baza fiecareia!

O diferenta infima intre cele doua Paradigme, dar care conduce la diferente astronomice intre efectele pe care le genereaza!

Sub „domnia” Paradigmei promovata de Alianta Anti-Mafia politicienii nu vor mai putea fi Lacomi, Mincinosi, Hoti, Tradatori, Ireponsabili, Nesimtiti, Lasi, etc., decat cel mult ca exceptii!

Cele doua Paradigme sunt ca doua instalatii automatizate in care se introduce materie prima, iar ele scot produse finite!

In actuala Paradigma Mafiota chiar daca ar intra doar oameni ireprosabili, ea ar scoate 95% Mafioti si doar 5% oameni ireprosabili!

In Paradigma Anti-Mafiota chiar daca ar intra doar ticalosi, ea ar scoate 95% oameni IREPROSABILI si doar 5% ticalosi!

Toti cei care doresc sa cunoasca totul despre De-mafiotizarea vietii politice din Romania, se pot informa exhaustiv citind atat blogspotul „Dreptate pentru toti”
(http://dumitrurizoaica.blogspo…, cat si “APELUL fostului detinut politic Dumitru Rizoaica, pentru De-mafiotizarea vietii politice din Romania”, care se gaseste in postarea “fixata” pe Grupul public “Asociatia Romanilor Patrioti”, de pe Facebook!