caroline gunderode
356 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

 

The Corruption of Human Rights – Dr. Puppinck’s speech at the Transatlantic Summit IV

https://www.youtube.com/watch?v=luQKoyVv8oc

Discurs susținut la Summitul Transatlantic, Budapesta, 27 mai 22 de Grégor Puppinck, dr., director al ECLJ, profesor asociat de drept .

Stimați membri ai guvernelor,

Stimați deputați ai parlamentului,

Dragi prieteni și colegi,

Doamnelor si domnilor,

Trebuie să recunoaștem acest lucru: există multe probleme cu drepturile omului. Mult mai mult decât credeau generațiile anterioare de creștin-democrați.

Majoritatea acestor probleme au o rădăcină teoretică, dar astăzi vreau să denunț una foarte practică.

În zilele noastre, scopul principal al Drepturilor Omului nu este acela de a proteja libertatea de a mai trăi o viață decentă, ci de a servi drept instrument pentru a impune revoluția de stânga țărilor care o refuză. Din păcate, a devenit un instrument de dominare ideologică – mai degrabă decât de protecție – asupra unor țări precum Ungaria și Polonia, precum și multe altele din sud.

Și de ce este așa? Ce s-a întâmplat?

Unul dintre motive este corupția . Nu doar corupția conceptelor, ci și corupția sistemului HR de către activiștii de stânga radical care s-au infiltrat în instituții, și de către actori privați globali precum fundațiile Gates, Soros sau Ford.

Este ceea ce a dezvăluit Centrul European pentru Drept și Justiție în rapoartele sale recente, pe baza unei analize a datelor publice.

Să intrăm în detalii.

Câteva fundații și companii private exercită un control din ce în ce mai mare asupra instituțiilor internaționale. De exemplu, în 2020, au plătit aproape un miliard și jumătate de dolari UNICEF, peste un miliard de dolari OMS, jumătate de miliard de dolari Biroului Înaltului Comisar pentru Refugiați și așa mai departe. Chiar și Curtea Penală Internațională a primit finanțare de la Societatea Deschisă, precum și de la Consiliul Europei sau Comisia Interamericană pentru Drepturile Omului.

Alături de aceste finanțări, aceste fundații private contribuie la stabilirea politicilor organizațiilor internaționale pe care le finanțează. Există un motiv pentru asta: instituțiile internaționale au putere globală, dar caută bani, în timp ce fundațiile mari au bani, dar caută putere globală.

Acum, vă voi arăta cum funcționează această corupție cu câteva exemple.

La Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg, am dezvăluit că, în ultimii zece ani, cel puțin 22 din cei 100 de judecători au fost foști angajați ai a șapte ONG-uri și fundații de stânga care activează și în fața Curții în calitate de reclamanți sau terți, precum Societatea Deschisă, Human Rights Watch, Amnesty International sau Comisia Internaţională a Juriştilor. Dintre acești 22 de judecători, 12 sunt foști angajați sau membri ai consiliului de administrație al Societății Deschise a lui George Soros . Mai mult, celelalte șase ONG-uri sunt, de asemenea, finanțate de Open Society. Acest lucru demonstrează strângerea Societății Deschise a lui George Soros asupra Curții.

Dar există mai mult!

De cel puțin 88 de ori în acești zece ani, acei judecători s-au pronunțat asupra cauzelor introduse sau susținute de propria lor fundație sau ONG, acționând atât ca judecător, cât și ca parte. Acestea sunt conflicte de interese flagrante.

Puteți găsi toate detaliile și multe altele în raportul nostru: ONG-urile și Judecătorii CEDO. În urma raportului nostru, am primit o mulțime de atacuri, desigur, dar în cele din urmă CEDO și-a schimbat regulile etice și, pentru prima dată, un membru al consiliului de administrație al Societății Deschise nu a reușit să fie numit judecător.

Situația nu este mai bună la ONU, așa cum am arătat într-un alt raport publicat anul trecut.

Am dezvăluit că o mare parte dintre Raportorii Speciali ai Națiunilor Unite sunt foști directori ai fundațiilor de stânga și ONG-uri și că acceptă chiar milioane de dolari de la aceste fundații – în special de la fundațiile Ford și Open Society –, fără orice control din partea statelor și ONU și cu încălcarea regulilor etice ale ONU

Raportorii speciali ONU ar trebui să fie „experți independenți”, cu o competență mondială în probleme specifice. Ele se află în vârful mecanismului drepturilor omului și au o influență considerabilă asupra legislației neobligatorii privind drepturile omului.

Am explorat toate înregistrările financiare disponibile și am intervievat 27 de raportori speciali. Unii dintre ei au descris situația drept „corupție”. În raportul nostru, am descris în detaliu modul în care fundațiile plătesc și influențează agenda experților ONU. Dar, pentru a fi complet, trebuie să adaug că mai multe state – în principal state occidentale – nu se comportă mai bine decât fundațiile și încearcă, de asemenea, să „cumpere” raportori prin finanțări directe.

Vă dau un exemplu.

Fundațiile pentru o societate deschisă au dat 100.000 de dolari în 2017 unui grup feminist radical din New Jersey, cu scopul explicit de a „ influența un raportor special al ONU ” pentru ca acesta să scrie un raport specific. Și așa a făcut. În anul următor, doamna Fionnuala Ní Aoláin, șefa Programului pentru femei pentru o societate deschisă, care a dat banii, a devenit ea însăși raportoare specială. Între timp, directorul de lobby al grupului feminist care a primit banii, doamna Melissa Upreti, a devenit ea însăși expertă ONU. Astăzi, doamna Upreti este atât președinta grupului de lucru ONU pentru Drepturile Femeii, cât și un lobbyist privat care urmărește influențarea ONU asupra Drepturile femeii și avortul. Încă o dată, acesta este un conflict de interese flagrant.

Problema nu este doar corupția financiară, ci și corupția intelectuală . Un alt exemplu este actualul raportor special al ONU pentru dreptul la sănătate, doamna Mofokeng. Ca medic, ea însăși a efectuat avorturi, pe care le-a prezentat ca „un act radical de iubire de sine”. Pe lângă promovarea avortului, ea pledează și pentru legalizarea prostituției, pe care o descrie ca fiind o formă supremă de feminism.

Acest lucru nu este doar o prostie; este rău. Pentru că astfel de persoane distrug sistemul drepturilor omului. Este o rușine.

Detaliile le găsiți pe site-ul nostru, într-un raport intitulat Finanțarea experților ONU.

Dar Organizația Mondială a Sănătății este și mai rău

Este posibil să fi auzit de orientările sale recente privind avortul . Si ghici ce? Când i-am verificat autorii și finanțarea, din nou, am găsit aceleași grupuri radicale. Acele Ghid privind avortul au fost elaborate în principal de lobby-ul avortului: de către IPPF, Centrul pentru Drepturile Reproductive și Consiliul Populației. Și, deloc surprinzător, acele linii directoare recomandă legalizarea avortului la cerere până la naștere și slăbirea drepturilor părinților și a libertății de conștiință a medicilor. Aceste linii directoare sunt publicate ca document oficial al OMS, dar nu au fost aprobate de niciun stat, ci doar de un comitet de așa-numiți „experți independenți” plin de activiști. Si ghici ce? Procesul a fost finanțat în mare parte de fundația lui Warren Buffet, care a oferit milioane de dolari Departamentului OMS care a publicat acele linii directoare .

Acest lucru nu este surprinzător când știți că directorul acestui departament la OMS este Ian Askew, care anterior a fost director pe probleme de avort la Population Council, o organizație privată care are ca scop promovarea eugeniei și controlului populației pe tot globul.

Deci, aceasta este doar o privire a modului în care sistemul drepturilor omului este corupt.

Sistemul drepturilor omului a fost capturat de stânga radicală și globală; a devenit instrumentul lor de dominare. Trebuie să o denunțăm și să ne eliberăm de ea.

Nu vom accepta să ne supunem acelor ideologi. Ei abuzează de mandatele lor și de drepturile omului.

Noi, colegii conservatori, suntem singurii care putem salva Drepturile Omului de la autodistrugere. Pentru că acceptăm că Dumnezeu există și că El a stabilit o lege naturală în noi și deasupra noastră, care este cu adevărat universală și bună.

Așa că, vă rog, alăturați-vă nouă în această luptă pentru dreptate.

Multumesc.

Opriți finanțarea întunecată a experților ONU!
Citiți textul integral al petiției
3.168SEMNATURILE

https://eclj.org/philosophy/eu/the-corruption-of-human-rights—transatlantic-summit-iv-puppincks-speech