Eugen Lemnaru-Banu

Ataşamente07:43 (Acum 2 ore)

către

Azi, legea «lui» Dragnea nu a trecut, dar a amenintat ca va reveni cu o alta lege, re-re-refacuta. Pana cand? Pana cand va trece, probabil, caci asa vor «ei» ?
Eu am citit tot pdf-ul atasat, pana la capat si este extrem de necesar sa stim si sa intelegem ce ne baga Dragnea pe gat, la comanda nevazuta a celor ce-si pregatesc viitoare actiuni (cei care cred ca ei conduc lumea, iar noi suntem niste simpli fraieri manipulabili si nepasatori), cand, probabil, se vor a fi protejati de o lege infama. Sa nu fim indolenti.
Daca in tara asta doar cu strangere de semnaturi se mai poate schimba ceva (vedeti cazurile anterioare de legi sau decizii abuzive) – este si asta o alta forma de referendum – ar trebui ca cei ce se pricep sa deschida o pagina de strangere on-line de semnaturi, petitie on-line si sa trecem la treaba. Nici in comunism, cu toata presiunea de la Secu’ nu era asa de grav, precum se intrevede ca-si pregatesc terenul acum.
Recomand tuturor sa citeasca cu atentie tot si apoi sa-si traga fiecare concluzia, dupa cum ii dicteaza sufletul. Dar e bine sa dam cator mai multi textul, spre documentare si luare de atitudine.
 
Subiect foarte important pentru familia crestina,vezi daca mai intereseaza si pe altcineva.
 Doamne ajuta!
Secțiunea pentru atașamente