Coronavirus FITI ATENTI SI NU IGNORATI SIMPTOMELE
Mesaje primite
x

virgil apostol
12:06 (acum 1 oră)

Un cunoscut care face un master lucrând la spitalul din Shenzhen mi-a trimis cele de mai jos. El este transferat acum să studieze virusul pneumoniei Wuhan. Mi-a spus să le spun prietenilor mei următoarele:

“Dacă ai nasul curgător și sputa când ai răceală, nu poți fi un nou purtător de pneumonie coronavirus, deoarece pneumonia coronavirus este o tuse uscată fără nasul curgător. Acesta este cel mai simplu mod de a identifica.

Vă rugăm să spuneți prietenilor dvs. că dacă aveți mai multe cunoștințe medicale, veți avea și mai mai multă conștientizare a identificării și prevenirii.

De această dată, virusul Wuhan nu este rezistent la căldură el va fi ucis la o temperatură de 26-27 de grade C.

Prin urmare, bea mai multă apă fierbinte. Puteți spune prietenilor și rudelor dvs. să bea mai multă apă caldă pentru a o preveni. Du-te sub Soare. A fost rece recent, consumul de apă caldă este foarte confortabil!

Nu este numai un leac, ci este bun pentru organism în general. A bea apă caldă este eficient pentru toți virușii. Încercați să nu beți nimic cu gheață. Amintiți-vă asta!

Sfatul medicului despre coronavirus:

1. Are o dimensiune destul de mare (celula are aproximativ 400-500nm diametru), astfel încât orice mască normală (nu doar caracteristica N95) ar trebui să o poată filtra. Cu toate acestea, atunci când cineva infectat se strecoară în fața ta, va dura 3 metri (aproximativ 10 metri) înainte de a cădea la pământ și nu mai este aerian.

2. Când virusul cade pe suprafața metalului, acesta va trăi cel puțin 12 ore. Așa că amintiți-vă dacă intrați în contact cu orice suprafață metalică, spălați-vă repede și bine pe mâini cu săpun.

3. Virusul poate rămâne activ pe țesătură timp de 6-12 ore. Detergentul normal pentru rufe ar trebui să omoare virusul.

Pentru îmbrăcămintea de iarnă care nu necesită spălare zilnică, o poți scoate sub soare pentru a ucide virusul.

Despre simptomele pneumoniei cauzate de

Coronavirus:

1. Va infecta mai întâi gâtul, astfel încât gâtul va avea senzația de durere uscată, care va dura 3 până la 4 zile

2. Apoi virusul se va amesteca în lichidul nazal și va picura în trahee și va intra în plămâni, provocând pneumonie. Acest proces va dura 5 până la 6 zile.

3. Cu pneumonia, apar febră mare și dificultăți în respirație. Congestia nazală nu este ca cea normală. Vei simți de parcă te-ai înecat în apă. Este important să mergi să solicitați asistență medicală imediată dacă simți asta.

Despre prevenire:

1. Cel mai obișnuit mod de a te infecta este prin atingerea lucrurilor în public, deci trebuie să te speli pe mâini frecvent. Virusul poate trăi doar pe mâini timp de 5-10 minute, dar se pot întâmpla foarte multe în acele 5-10 minute (vă puteți freca ochii sau puteți alege nasul în mod nedorit).

2. În afară de spălarea pe mâini frecvent, puteți gargara cu Betadine Sore Throat Gargle pentru a elimina sau a reduce la minimum germenii în timp ce acestea sunt încă în gât (înainte de a vă picura în plămâni).

Oameni buni, aveți grijă suplimentară și beți multă apă.