Numărul 016: miercuri, 5 februarie 2020

Dr. Krall solicită revoluția împotriva tiraniei Merkel. O nouă libertate pe ruinele sistemului de partide!
Catharsis și revoluția pentru a depăși tirania Merkel sunt acum necesare în mod oficial

O persoană care încă nu s-a prăbușit nu ar trebui să mai treacă cu vederea faptul că lumea noastră chinuită se întoarce în direcția unor revolte gigantice, înapoi la ordinea creației. Desigur, sistemicul nu vede nimic, dar vor dispărea și în cursul catarsei, marea curățare. Planeta nu are nevoie de ea, o respinge, la fel cum natura respinge tot ceea ce este bolnav definitiv.

Punctul de plecare: Grupul Rothschild dorește guvernul mondial să supună tuturor oamenilor un sistem de tiran global fără precedent. Acest lucru a fost făcut cu narațiunea holo horror ( „astfel încât să nu se mai întâmple niciodată”), care nu a funcționat, atunci s-a folosit minciuna climatică. Întreaga armată mondială a bolnavilor a fost mărșăluită împotriva umanității pentru a impune nebunia din punct de vedere politic, răsturnarea guvernelor și instituirea guvernului mondial „salvator”. Cu toate acestea, perspectivele de reușită sunt mai rele decât oricând de când a început epoca nebunească după 1945, deoarece noile puteri mondiale și revoltările politice fac acest plan imposibil. Dar această clica nu renunță. După prima tentativă eșuată la summitul climatic din 2009 de la Copenhaga, David Rothschild a emis „ordinul” de a „mobiliza acum întreaga umanitate și de a crea un guvern mondial” ( guvernanță globală ), ceea ce a dus la nebunia Greta de azi. ( Sursa) Rothschildiștii și credincioșii lor au masele stoarse cu impozite și taxe extreme pentru a obține „ certificatele de poluare” tranzacționate pe bursele plătite. Faptul că banii pot continua să „polueze” expune cea mai gigantică minciună din istoria umană.

Dar dimensiunea noastră se bazează pe legea desfrânată a plusurilor și minusurilor, că răul este în cele din urmă înlocuit de binele de la sine, așa cum spune însuși diavolul în pumnul lui Goethe : „Eu fac parte din puterea care vrea întotdeauna răul, dar întotdeauna genereaza binele „. Astăzi vedem contra-mișcările imense împotriva acestei forțe malefice. Cine s-ar fi gândit la început că Donald Trump ar putea susține aceste atacuri cu proceduri de acțiune de către Rothschildiști? Cine ar fi crezut că Viktor Orban se va ridica în fața UE Merkelistă și va aduce și cehii, slovacii și polonezii în barca anti-UE. Cine ar fi crezut că, după obișnuita influență a merkeliștilor și a Rothschildiștilor asupra votului Brexit, va exista totuși o ieșire clară cu încălcarea fatală a Merkel UE? Această listă poate continua mai mult timp. Dar faptul că această evoluție victorioasă s-a produs, care era de neconceput înaintea lui Trump, arată doar că lumea se schimbă în conformitate cu legile cosmice invincibile.

Și se întâmplă rapid acum, deoarece restul industriei este distrus pentru mania climatică. Câțiva trilioane de euro cu costuri sunt impuse cetățenilor pentru a finanța nebunia nebună. Șeful FRG de pe UE Titanic solicită 1 miliard de euro „investiții” pentru UE, care desigur trebuie făcute de pachetul presat de control FRG. Merkels Altmaier a cerut deja un tribut al costurilor pentru schimbările climatice de 1 trilion de euro doar pentru FRG în 2013 , însă un studiu BDI din 2018 a arătat că este de 2,3 trilioane Euro vor fi. Întrucât, în același timp, populația activă, cei care mențin sistemul în viață cu o muncă productivă, în prezent trebuie să plătească 18 milioane, 65 milioane „inactivi” și, în același timp, nu mai pot genera nimic prin tehnologie și distrugere economică care ar face posibilă plata acestei sarcini fiscale. , sfârșitul acestui groaznic sistem Merkel este trasat. Chiar dacă conținutul de CO2 din atmosferă ar accelera schimbările climatice (oricum, aerul poluat cu CO2 nu este sănătos), această stare nu va fi niciodată posibilă fără reducerea masivă a populației terestre. Tehnologiile actuale pentru acest lucru (baterii și turbine eoliene) nu realizează nimic, ci distrug aproape totul. Cine ( auto-testat ) cu calculatorul de amprentă CO2 Nicio mașină nu deține, nu mănâncă carne, cumpărături minime de îmbrăcăminte, nicio călătorie la serviciu, fără deplasări cu aer și cu barca, încălzirea pe flacără într-un apartament mic izolat, produce încă 6,6 tone de CO2 pe an. Pentru a „salva” planeta, ar trebui să fie doar 1 tonă. Cu această populație de pământ, dacă ne conformăm pe deplin cu așa-numitele puneri în aplicare a obiectivelor climatice din acest exemplu de amprentă, am avea nevoie și foarte puțini ar trebui să fie capabili de 6 planete pentru a schimba otrăvirea inofensiv și a asigura materiile prime pentru nevoile globale.

Planeta nu poate fi salvată decât printr-o reducere masivă a populației, dar nu și prin turbine eoliene dăunătoare sau baterii otrăvitoare, care nu încep să furnizeze energia necesară menținerii unei structuri de stat.

Așadar, dacă bărbați ca Donald Trump, precum Jair Bolsonaro, precum Waldimir Putin, precum Xi Jinpin se opun împotriva terorii climatice a globaliștilor în calitate de lideri ai noilor puteri mondiale, atunci decizia mondială va veni și globalizatorii vor trece. FAZ-ul globalist s-a desființat: „Donald Trump pune capăt unei politici care a început sub președintele Roosevelt în 1944”.(FAZ, 4 februarie 2020, p. 10) Adică, Trump pune capăt politicii victoriei criminale. Deși FAZ abordează astfel „planul secolului” cu Israelul, este clar că două blocuri, evreii globali și celelalte, se luptă între ele. Iudaismul ca bloc monolitic nu mai există, este, de asemenea, parte a uriașei schimbări cosmice din lume. Scopul principal al cancelarului defăimat Adolf Hitler a fost asigurarea capacității Germaniei de auto-suficiență. De aceea a fost promovată țărănimea. Și a funcționat, chiar și în cel mai rău război din toată lumea, nimeni nu a trebuit să-i fie foame. Astăzi nu mai avem nimic de bazat pentru că a trebuit să ne facem dependenți de tot ceea ce la nivel global. Proprii țărănime și propria lor industrie au fost distruși în termen.

Green Baerbock vrea să înlăture Bundeswehr și să creeze o „imagine globală a omului”.
Cel mai rău lucru este apărarea noastră totală de apărare, pentru că așa-numitul Bundeswehr nu mai funcționează până la 75 la sută, ca să nu mai vorbim de noul soldat de sex non-combătut în haine de maternitate. Exemplu: „Un batalion al brigăzii brigăzii de munte 23 lipsește 232 de vehicule. Jumătate din vehiculele dispărute au fost dezafectate din cauza lipsei de piese de schimb, din cele 17 blindate Eagle-4/5 disponibile, doar două sunt gata de utilizare, care sunt, de asemenea, în mod constant împrumutate înainte și înapoi între alte asociații. ” (FAZ, 4 februarie 2020, p. 3) Merkel a pregătit totul pentru ca Verzii să se alăture guvernului în viitor, datorită ajutorului globalist. Verzii doresc apărarea națională prin „imaginea globală a omului”înlocuiți. Așadar, în loc să ne protejeze toată viața împotriva invaziilor străine, ele aduc invaziile globale de migrație pentru a-și completa „ imaginea globală a omului” pentru a distruge restul germanilor: La 31 ianuarie 2020 Verzii s-au întâlnit la Hanovra la centrul de conferințe ecologice Werkhof . Cererea a fost: „Ajutorul pentru dezvoltare este mai important decât orice abordare militară. O„ viziune globală a omului ”este mult mai importantă ca ghid pentru politica externă. Bundeswehr a fost de acord cu privire la cele două probleme cele mai importante din capitolul„ Politica externă și drepturile omului ”. Au fost alese și „Cooperarea pentru dezvoltare” și „Viziunea globală a omului”. (FAZ, 04.02.

La acestea se adaugă noile boli, cum ar fi epidemia cu așa-numitul virus coronă, care poate provoca colapsul vechi, oribil mondial. Dacă nu acum, atunci următorul tunet de virus care vine la fel de sigur ca amen în biserică. Dacă actuala epidemie de coronă se răspândește și se înrăutățește, ordinea de anihilare globalistă poate cădea. Defalcările corporative globale devin ordinea zilei, sistemul financiar se prăbușește, nimic nu va mai funcționa. RFG, în special, se va prăbuși ca o casă de cărți. Globalism urât! Mai presus de toate, chiar și cu oamenii din sistemul bolnav, o anumită natură poate încă să treacă, pentru că fug de chinezi, nu merg la barurile lor, îi exclud .„Virusul corona continuă să se răspândească – și cu acesta rasismul și ostilitatea față de asiatici și oameni cu aspect asiatic”. Epidemia mortală de Ebola este din nou în drum spre noi, cu masele Merkel negre din Africa. După cum am spus, chiar și bolnavii sistemici vor striga și vor urla pentru a pune capăt crimei mondiale a migranților. Dezastrele vor îngropa „imaginea globală a omului” bolnavă.

Aproape nimeni nu poate înțelege ceea ce durează în prezent față de Merkelland în domeniul său groaznic. Dar cum a scris Hölderin: „Dar unde există pericol, economisirea crește și ea”. În fiecare zi citiți că armele dispar din Bundeswehr și poliție, ceea ce înseamnă că mulți se pregătesc pentru Ziua X. Rapoarte de acest gen sunt la ordinea zilei, marea majoritate a cazurilor fiind ascunse: „Peste 100 de arme au dispărut de la poliție și Bundeswehr”.

Dr. Markus Krall a deținut funcții de conducere în industria finanțelor și asigurărilor, precum Allianz AG, Boston Consulting Group, Oliver Wyman & Company, McKinsey & Company, Converium Re. Krall este membru al consiliului de administrație și purtător de cuvânt al managementului Degussa Goldhandel GmbH din septembrie 2019. Krall vorbește despre o tiranie a lui Merkel care ne distruge, care ne-a jefuit libertatea și care, în mod inevitabil, trebuie să se prăbușească. Krall solicită „revoluția burgheză” împotriva sistemului FRG. Krall: „Sistemul politic prădează impozitele și contribuțiile. Se creează o batjocură economică care ne distruge prosperitatea.” Dr. Krall arată că minusul inflației cu rata dobânzii în euro va devora tot ceea ce restul Germaniei a rezolvat vreodată. El vrea să zdrobească sistemul dictaturii partidelor, deoarece spune:”Oamenii sunt drogati, asa ca nu realizeaza ce se intampla in jurul lor. Catharsis vine in al treilea sau al patrulea trimestru al acestui an. Daca oamenii cred ca totul este bun, este ca si cum cineva se afla Pârtia de schi stă și se îngheață și se udă. Se încălzește mai întâi și apoi este foarte rece. Toată lumea va simți încă mai întâi frigul. Cred în catarsie și în puterea sa de curățare și nu pare ca va continua pentru foarte mult timp Oamenii trebuie să decidă dacă doresc să continue pe această cale, coborârea la barbarie sau dacă doresc să stabilească o nouă ordine gratuită pe dărâmăturile acestui experiment socialist. Aceasta este revoluția. Democrația de partid a eșuat. ” ( Sursa 1, Sursa 2 ) Ambele videoclipuri pot fi comandate. Faceți clic aici și introduceți „Krall” în mesaj . 25 de euro.

ORIGINALUL:

NATIONAL JOURNAL Aufklären helfen mit einer Spende Aufklären helfen mit einer Shop-Bestellung
SZ-Logo
HAUPTSEITE-SCHLAGZEILEN – Zur NJ-INVESTIGATIV-SEITE – Mitteilungen – Bücher-Weltwissen, CDs, DVDs
Inhalte 2017 – Inhalte 2018 – Inhalte 2019 – Inhalte 2020 –
NJ-INVESTIGATIV-News-Ausgaben Abo – Unsere Aufklärung braucht Ihre Hilfe – DATENSCHUTZERKLÄRUNG –
Ausgabe 016: Mittwoch 5. Feb. 2020

Dr. Krall fordert die Revolution gegen die Merkel-Tyrannei. Auf den Trümmern des Parteiensystems eine neue Freiheit!
Katharsis und Revolution zur Überwindung der Merkel-Tyrannei jetzt offiziell gefordert

Dass sich unsere geschundene Welt in Richtung gigantischer Umwälzungen, zurück zur Schöpfungsordnung, dreht, dürfte ein seelisch noch nicht zerfallener Mensch nicht mehr übersehen. Die Systemkranken sehen natürlich nichts, sie werden aber auch im Zuge der Katharsis, der großen Reinigung, verschwinden. Der Planet braucht sie nicht, er stößt sie ab, wie die Natur alles unheilbar Kranke abstößt.

Die Ausgangsbasis: Die Rothschild-Gruppe will die Weltregierung, die Unterwerfung aller Menschen unter ein beispielloses, globales Tyrannensystem. Früher sollte das mit der Horror-Holo-Erzählung geschehen („damit das nie wieder geschieht”), was nicht funktionierte, dann wurde dazu die Klimalüge eingesetzt. Die gesamte Weltarmee der Kranken wurde gegen die Menschheit in Marsch gesetzt, um den Wahnsinn politisch durchzusetzen, die Regierungen zu stürzen und die „rettende” Weltregierung zu etablieren. Die Erfolgsaussichten sind allerdings schlechter als je zuvor seit dem Anbruch der Irren-Ära nach 1945, denn die neuen Weltmächte und die politischen Umwälzungen machen diesen Plan unmöglich. Aber diese Clique gibt nicht auf. Nach dem ersten gescheiterten Anlauf beim Klima-Gipfel 2009 in Kopenhagen gab David Rothschild den „Befehl” aus, „nunmehr die ganze Menschheit zu mobilisieren und eine Weltregierung zu schaffen” (global governance), was zum heutigen Greta-Wahn führte. (Quelle) Die Rothschildisten und ihre Getreuen lassen die Massen mit Extremsteuern und -abgaben auspressen, um die bei den Börsen gehandelten „Verschmutzungszertifikaten” bezahlt zu bekommen. Die Tatsache, dass gegen Geld weiterhin „verschmutzt” werden darf, entlarvt allein schon die mittlerweile gigantischste Lüge der Menschheitsgeschichte.

Aber unsere Dimension beruht auf dem ehernen Gesetz von Plus und Minus, dass das Böse letztlich durch sich selbst vom Guten abgelöst wird, wie es in Goethes Faust der Teufel selbst sagt: „Ich bin Teil jener Kraft, die stets das Böse will, doch stets das Gute schafft”. Wir sehen heute die gewaltigen Gegenbewegungen gegen diese böse Kraft. Wer hätte anfangs geglaubt, dass Donald Trump sich würde halten können, bei diesen Angriffen mit Amtsenthebungsverfahren der Rothschildisten? Wer hätte geglaubt, dass Viktor Orban sich gegen die Merkelisten-EU behaupten und auch noch die Tschechen, die Slowaken und die Polen ins Anti-EU-Boot holen würde. Wer hätte geglaubt, dass es nach der üblichen Einflussnahme der Merkelisten und Rothschildisten auf das Brexit-Votum doch noch zu einem klaren Austritt mit tödlicher Verletzung der Merkel-EU kommen würde? Man könnte diese Liste noch lange fortsetzen. Aber die Tatsache, dass es zu dieser siegreichen Entwicklung gekommen ist, was vor Trump undenkbar war, zeigt nur, dass sich die Welt nach den unbesiegbaren kosmischen Gesetzen ändert. Die böse Brut um Merkel hat keine Chance mehr.

Und es geht jetzt schnell, denn die Restindustrie wird für den Klimawahn vernichtet. Dem Bürger werden einige Billionen Euro an Kosten auferlegt, um den nichtsbringenden Wahnsinn zu finanzieren. Die BRD-Chefin auf der EU-Titanic verlangt 1 Billion Euro „Investitionen” für die EU, die natürlich vom ausgepressten BRD-Steuerkuli aufgebracht werden müssen. Merkels Altmaier forderte bereits 2013 allein für die BRD einen Kostentribut für den Klimawandel von 1 Billion Euro, aber eine BDI-Studie belegte 2018, dass es 2,3 Billionen Euro sein werden. Da gleichzeitig die Aktivbevölkerung, diejenigen, die mit produktiver Arbeit das System am Leben erhalten, derzeit 18 Millionen, 65 Millionen „Inaktive” bezahlen müssen, und gleichzeitig durch die Technologie- und Wirtschaftsvernichtung nichts mehr erwirtschaften können, was die Bezahlung dieser Steuerlast möglich machen würde, ist das Ende dieses grausigen Merkel-Systems vorgezeichnet. Selbst wenn der CO2-Gehalt in der Atmosphäre den Klimawandel beschleunigen würde (gesund ist eine CO2-geschwängerte Luft ohnehin nicht) dann wird dieser Zustand niemals ohne die massive Reduktion der Erdbevölkerung zu erreichen sein. Die derzeitigen Techniken dafür (Batterien und Windräder) erreichen nichts, zerstören aber fast alles. Wer (selbst getestet) beim CO2-Footprint-Rechner kein Auto besitzt, kein Fleisch isst, minimalst Kleidung kauft, keine Fahrten zur Arbeit macht, keine Flug- und Schiffsreisen unternimmt, die Heizung auf Sparflamme in einer isolierten Kleinwohnung hat, produziert dennoch 6,6 Tonnen CO2 im Jahr. Um den Planeten zu „retten”, dürfte es aber nur 1 Tonne sein. Bei dieser Erdbevölkerung bräuchten wir somit bei totaler Einhaltung der sog. Klimaziele-Umsetzung bei diesem Footprint-Beispiel, und das dürften die Allerwenigsten können, schon 6 Planeten, um die Vergiftung unschädlich zu verlagern und die Rohstoffe für den Weltbedarf sicherzustellen.

Der Planet kann nur durch massive Bevölkerungsreduktion gerettet werden, aber nicht durch schädliche Windräder oder vernichtend giftige Batterien, die beide noch nicht einmal ansatzweise die Energie liefern, die zur Aufrechterhaltung eines Staatsgefüges notwendig sind.

Wenn sich also Männer wie Donald Trump, wie Jair Bolsonaro, wie Waldimir Putin, wie Xi Jinpin gegen den Klima-Terror der Globalisten als Führer der neuen Weltmächte stellen, dann kommt es zur Weltentscheidung, und die Globalisten werden untergehen. Die globalistische FAZ aufgelöst: „Donald Trump beendet eine Politik, die 1944 unter Präsident Roosevelt begonnen hat.” (FAZ, 04.02.2020, S. 10) Das heißt, Trump beendet die verbrecherische Siegerpolitik. Obwohl die FAZ damit den „Jahrhundertplan” mit Israel anspricht, macht es doch deutlich, dass zwei Blöcke, die Globaljuden und die anderen, miteinander ringen. Das Judentum als monolithischer Block gibt es nicht mehr, das ist auch Teil der gewaltigen kosmischen Weltveränderung. Das Hauptziel des diffamierten Reichskanzlers Adolf Hitler war, die Fähigkeit der Selbstversorgung Deutschlands zu sichern. Deshalb wurde vor allem der Bauernstand gefördert. Und es funktionierte, selbst im schlimmsten Krieg aller Zeiten musste niemand hungern. Heute haben wir nichts mehr, auf das wir bauen können, denn wir mussten uns globalistisch von allem abhängig machen. Der eigene Bauernstand und die eigene Industrie wurden planmäßig zerstört.

Die Grüne Baerbock will die Bundeswehr ab-, und ein „globales Menschenbild” erschaffen.
Das Allerschlimmste ist unsere totale Wehrlosigkeit, denn die sog. Bundeswehr ist zu 75 Prozent nicht mehr einsatzfähig, ganz zu schweigen vom neuen kampfunfähigen Gendersoldatentum in Umstandsmoden. Beispiel: „Einem Bataillon der bayerischen Gebirgsjägerbrigade 23 fehlen 232 Fahrzeuge. Die Hälfte der fehlenden Fahrzeuge war wegen fehlender Ersatzteile stillgelegt, von 17 vorhandenen gepanzerten Eagle-4/5 sind nur zwei einsatzbereit, die zudem ständig zwischen anderen Verbänden hin- und hergeliehen werden.” (FAZ, 04.02.2020, S. 3) Merkel hat alles vorbereitet, dass künftig die Grünen, Dank der globalistischen Medienhilfe, mit in die Regierung kommen. Die Grünen wollen aber Landesverteidigung durch das „globale Menschenbild” ersetzen. Also anstatt unser aller Leben vor fremden Invasionen zu schützen, holen sie die globalen Migrations-Invasionen zur Vervollständigung ihres „globalen Menschenbildes” zur Vernichtung der Restdeutschen ins Land: Am 31. Jan. 2020 tagten die Grünen in Hannover beim Ökologischen Tagungszentrum Werkhof. Es wurde gefordert: „Entwicklungshilfe ist wichtiger als jegliches militärische Vorgehen. Viel wichtiger ist ein ‘globales Menschenbild’ als Richtschnur für die Außenpolitik. In der Abstimmung darüber, was die wichtigsten beiden Themen im Kapitel ‘Außenpolitik und Menschenrechte’ seien, fiel die Bundeswehr denn auch glatt durch. Gewählt wurden ‘Entwicklungszusammenarbeit’ und ‘globales Menschenbild’.” (FAZ, 04.02.2020, S. 6)

Hinzu kommen die neuen Krankheiten, wie jetzt die Epidemie mit dem sog. Coronavirus, woran das alte, grauenhafte Weltsystem kollabieren kann. Wenn nicht jetzt, dann beim nächsten Viren-Donnerschlag, der so sicher kommt wie das Amen in der Kirche. Sollte sich die jetzige Corona-Epidemie ausbreiten und verschärfen kann die globalistische Vernichtungs-Ordnung tatsächlich fallen. Globale Firmenzusammenbrüche werden zur Tagesordnung, das Finanzsystem kracht, nichts wird mehr funktionieren. Gerade die BRD wird zusammenfallen wie ein Kartenhaus. Hurra Globalismus! Vor allem kommt mittlerweile sogar bei den kranken Systemmenschen noch etwas Natur durch, denn sie laufen vor Chinesen weg, gehen nicht in deren Lokale, grenzen sie aus. „Das Coronavirus breitet sich weiter aus – und mit ihm Rassismus und Anfeindungen gegen Asiaten und asiatisch aussehende Menschen.” Auch die tödlich Ebola-Epidemie ist wieder mit den merkelschen Negermassen aus Afrika auf dem Weg zu uns. Wie gesagt, da werden selbst die Systemkranken aufjaulen und nach einem Ende des migrantiven Weltverbrechens kreischen. Die Katastrophen werden das kranke „globale Menschenbild” begraben.

Was auf Merkelland derzeit zurast, kann kaum jemand in seiner grauenhaften Tragweite erfassen. Aber wie Hölderin schrieb: „Wo aber Gefahr ist, wächst das Rettende auch.” Täglich liest man, dass bei der Bundeswehr und bei der Polizei Waffen verschwinden, was bedeutet, viele bereiten sich auf den Tag X vor. Meldungen wie diese sind an der Tagesordnung, wobei die allermeisten Fälle verschwiegen werden: „Mehr als 100 Waffen bei Polizei und Bundeswehr verschwunden.”

Dr. Markus Krall war in Führungspositionen in der Finanz- und Versicherungsbranche wie z.B. bei Allianz AG, Boston Consulting Group, Oliver Wyman & Company, McKinsey & Company, Converium Re. Seit September 2019 ist Krall Vorstandsmitglied und Sprecher der Geschäftsführung der Degussa Goldhandel GmbH. Krall spricht von einer uns zerstörenden Merkel-Tyrannei, die uns unsere Freiheit genommen hat und unweigerlich zusammenbrechen muss und wird. Krall ruft zur „bürgerlichen Revolution” gegen das BRD-System auf. Krall: „Das politische System plündert die Steuer- und Beitragszahler aus. Es wird eine wirtschaftliche Scheinblüte erzeugt, die unseren Wohlstand zerstört.” Dr. Krall weist nach, dass der Minus-Zins-Inflationseuro alles verschlingen wird, was die Restdeutschen je erarbeitet haben. Er will das System der Parteien-Diktatur zertrümmern, denn er sagt: „Die Leute befinden sich wie unter Drogen und so realisieren sie nicht, was um sie herum passiert. Die Katharsis kommt im dritten oder vierten Quartal dieses Jahres. Wenn die Leute glauben, alles sei gut, dann ist das so, wie wenn jemand auf der Skipiste steht und friert und sich einnässt. Da wird es erst warm und dann richtig kalt. Die Kälte werden alle erst noch spüren. Ich glaube an die Katharsis und ihre reinigende Kraft, und es sieht nicht so aus, als würde das noch sehr lange auf sich warten lassen. Die Menschen müssen sich entscheiden, ob sie diesen Weg, den Abstieg in die Barbarei, weitergehen wollen, oder ob sie auf den Trümmern dieses sozialistischen Experiments eine neue freiheitliche Ordnung errichten wollen. Das ist die Revolution. Die Parteiendemokratie ist gescheitert.” (Quelle 1, Quelle 2) Beide Videos können bestellt werden. Hier klicken und unter Mitteilung „Krall” eingeben. 25 Euro.