Mihai
117 aprobate
mihai@yahoo.com
81.18.84.98
.
.
,,Falsul secretar de stat american Anthony Blinken – într-o încercare disperată de a-și păstra maeștrii Rockefeller în afaceri – a oferit Chinei controlul asupra teatrului politic care a înlocuit democrația americană. Blinken a oferit controlul Agenției Artiștilor Creativi dar chinezii au refuzat-o pentru că deja o controlează în cea mai mare parte. https://www.caa.com/caa-china
În cazul în care nu știați, CAA controlează actori politici precum „președintele” Joe Biden. „Biden” a fost reprezentat de mai mulți artiști diferiți CAA. „Biden” este doar unul dintre mulți astfel de actori care joacă rolul politicienilor. „Congresmana” Alexandria Ocasio-Cortez Cortez, de exemplu, a fost chelneriță înainte de a câștiga o audiție CAA pentru a deveni actor la Congres. Acesta reprezintă o încercare aproape reușită de a înlocui democrația occidentală cu teatrul politic babilonian (CAA nu a fost disponibilă pentru comentarii când acest raport a fost difuzat). Pentru detalii, vă rugăm să urmăriți videoclipul de mai jos. Durează două ore, dar o introducere bună pentru cei care tocmai se trezesc.

Acest teatru continuă. Ca exemplu recent, rețelele corporative BS au spus că nu vor televiza remarcile președintelui american Donald Trump „pentru că este un mincinos”. Acestea sunt exact aceleași persoane care ți-au spus: -Trump a conspirat cu Rusia; -Vaccinurile au fost sigure și eficiente ;
-Laptop-ul lui Hunter era dezinformare rusă…
Trump nu este singurul politician cenzurat. Premierul Alberta, Danielle Smith, a spus pe Twitter că i s-a interzis să posteze pe Facebook [controlat de Rockefeller] timp de câteva zile. „Tehnologia mare și cenzura guvernamentală devin un pericol pentru libertatea de exprimare în întreaga lume”, a scris Smith miercuri pe Twitter. „În calitate de premier al unei provincii cu 4,6 milioane de alberteni, dacă mă pot împiedica să comunic cu dumneavoastră, imaginați-vă ce pot face cu oricare dintre noi”, a spus ea.
Bun venit la clubul Premier Smith. Acest scriitor a fost cenzurat de Facebook, Google etc de mai bine de un deceniu. https://dailyhive.com/calgary/danielle-smith-facebook-ban
În orice caz, chinezii au cumpărat deja controlul teatrului politic american de la Rockefeller, când au fost de acord să continue să finanțeze falsul regim al Biden din SUA, la începutul acestei luni. Acesta este motivul pentru care purtătorul de cuvânt al ministerului chinez de externe Wang Wenbin a spus că Statele Unite trebuie să renunțe la iluzia de a trata China „din poziție de forță”.
https://english.news.cn/20230617/01e3624556e54c8abc6fec0d11988399/c.html
De îndată ce au primit banii chinezi, „Biden” a trimis sume uriașe de bani în Ucraina pentru a fi spălate înapoi în SUA ca mită diferiților actori politici de acolo. Pentru a ajuta la spălarea banilor, ei au renunțat la acuzațiile împotriva lui Sam Bankman-Fried de faima cripto-escrocherii FTX, spun sursele Mossad.
Celălalt motiv pentru care chinezii au apelat la cea mai recentă ofertă Blinken este că ei știu că nu reprezintă Statele Unite. „Acest regim este susținut de distrugerea integrității electorale din SUA și de transformarea Departamentului de Justiție al SUA într-un instrument leninist de igienă socială, care vizează suprimarea sau eliminarea opoziției politice americane legitime”, spune colonelul Douglas MacGregor. De aceea armata ia măsuri.
Am primit mai multe rapoarte despre mișcări militare în toată SUA în weekendul trecut.
Acest lucru pare să confirme ceea ce ne-a spus un general militar japonez despre o mare mișcare a SUA de a elimina emisiunea Biden din 18 iunie.
Mișcări militare au fost detectate în New York, Pennsylvania, Idaho, California, Kentucky, Carolina de Sud, Michigan, Iowa, Arizona, Texas, Oklahoma, Washington, Virginia, Colorado, New Jersey, Carolina de Nord, Ontario și Quebec. L-am contactat pe generalul japonez, deoarece acest raport era pe cale să fie difuzat și el a spus – cu o voce neobișnuit de entuziasmată – că TOTUL SE VA TERMINA PÂNĂ ÎN PRIMELE 10 ZILE ALE LUNII IULIE, ATÂT ÎN JAPONIA, CÂT ȘI ÎN SUA.
Aceeași sursă spune că Donald Trump va fi președinte și John F. Kennedy Jr. va fi vicepreședinte.
Auzim că pălăriile albe au preluat controlul asupra show-ului Biden și l-au forțat să spună și să facă lucruri bizare în public pentru a ajuta la trezirea oilor rămase.
De aceea, apucă sânii femeilor în fața camerelor TV.
Cel mai recent exemplu a fost el spunând „Doamne ferește-o pe regina, omule”. ‘’