Domnule Coja, va dor genunchii?
In urma cu vreo saptamina pe site-ul dvs. au fost o serie de postari, la care am contribuit si eu, cu privire la lupta inegala dintre companiile de medicamente (adesea cu criminali angajati pe statul de plata sub diferite specializari) si medicina clasica, naturista (leacurile babesti, cum se spune), lupta care urmarea cresterea profiturilor companiilor.
Azi auzeam la radio o reclama la Voltaren, care iti ia durerea pentru 12 ore. In urma cu vreo 4-5 ani am avut o perioada in care dureri crincene la genunchiul sting ma obligau sa ies din casa doar cu baston, fiindca altfel nu puteam urca sau cobori scari. M-am uns cu Voltaren, m-am uns cu Diclofenac, m-am uns cu tot ce exista – imi trecea durerea, dar nu pentru 12 ore ci pentru vreun sfert de ora.
Intr-o buna zi un bun prieten, un preot din Moldova, mi-a dat un „leac babesc”. Leacul era urmatorul (l-am mai recomandat pe net): amesteci in 1/2 l. spirt medicinal doua lingurite de sare de lamiie si doua lingurite de sare grunjoasa (dar sare grunjoasa, din aia de la tara, nu cea de muraturi, care este tratata), agiti sticla de 10-20 de ori pe zi timp de vreo saptamina (sarea grunjoasa se dizolva foarte greu in spirt). Cind sarea s-a dizolvat, torni in causul palmei din aceasta compozitie si iti freci locul dureros. La inceput, frecam de 4 ori pe zi, apoi de doua, apoi o data, apoi o data la 2-3 zile. Dupa 3 saptamini, durerea imi trecuse cu totul si de atunci am scapat de ea! Spun iarasi, sa dea Dumnezeu sanatate prietenului meu si numeroasei sale familii!
Aruncam cu nemiluita bani pe paleative, cind leacul adevarat, eficient, era aproape gratis! Daca va dor genunchii, folositi acest leac – daca nu va dor, invatati-i pe altii (cum si eu am invatat pe altii, si au scapat de dureri).
Am cautat pe net: Voltarenul costa 25-30 de lei; Dicofenacul romanesc (despre care farmacistii nostri nu pomenesc si nu-l recomanda) costa 10 lei. Pentru aceste paleative, trebuia sa platesti cel putin saptaminal pretul unui tub. Tratamentul natural pe care l-am folosit m-a costat sub 10 lei, si m-a lecuit pe viata!
Sint multe motive pentru care romanii ar trebui sa iasa in strada – unul dintre aceste este lupta impotriva mafiei medicale si farmaceutice. Dar din pacate, campaniile de mobilizare ale romanilor sint niste diversiuni, ca de pilda cea a Antenei 3 care in in mod mincinos pretindea ca familiei Bodnariu i s-au rapit copiii intrucit erau crescuti in credinta ortodoxa, cind capul familiei, romanul Bodnariu, trecuse la protestantisnm! Probabil ca a fost un test pentru viitor.
*
*
Text tămăduitor primit de la colegul nostru Dan Cristian Ionescu. Să-i dea Domnul sănătate!