Domnul PUIU îi dă peste mână rabinului rătăcit

.Nota redacției: Bine venită această intervenție a dlui PUIU. O așteptam. Mulțumesc.

Comentariul dlui PUIU la textul intitulat

Aceasta este ținta! Distrugerea creștinătății! S-au înfrățit împotriva credinței noastre în iubire, în omenie!

Ca evreu, ca israelian dar mai ales ca OM vreau să exprim profundul meu dezgust moral, Intelectual și fizic față de afirmațiile acestui trimis al întunericului care nu face decât să învrăjbească cele două religii atât de importante în dezvoltare umanității.
Vreau să asigur pe cititorii acestui sait că declarațiile acestui nemernic nu reprezintă punctul de vedere al poporului evreu și nici al statului Israel ci doar părerea unei sectei obscure și detestate din rândul credincioșilor ortodocși evrei.
Această sectă nu face decât să stea ca o lipitoare pe spatele statului Israel, fără să producă nimic ci doar crime și tulburări etnice între evrei sau între evrei și arabi.
Acum trei luni de zile ciracii acestui „corb negru” (denumirea aparține israelienilor) au înjunghiat cu sînge rece o tânără de 16 ani numai pentru faptul că a participat la o manifestație a comunității homosexuale din Israel.
Talmudul nu a fost și nu va fi niciodată baza societății israeliene sau a evreilor pentru că orice om normal își dă seama ca aplicarea aceste enormități nu poate duce decât la nenorociri și inechitate socială.
Pentru că respect legea și sunt jurist de meserie nu pot să -mi exprim ideile mele în legătură cu modalitatea de neutralizarea a acestor indivizi. Aceasta s-ar numi: incitare la crimă.
Indiferent din ce parte vine, extremismul este periculos și poate duce oricând la vărsare de sînge și pentru asta cineva va trebui să plătească până nu este prea târziu.
Doresc din tot sufletul să prezint scuzele mele tuturor cititorilor acestui sait care s-au simțit , pe bună dreptate, lezați de acest ticălos.

IATĂ ȘI TEXTUL CARE A STÂRNIT MÂNIA DOMNULUI PUIU:

Declaratia rabinului ca doar dupa distrugerea
lui Edom poate veni Messia pentru evrei. Si ca ce fac musulmanii acuma,
distrugand crestinatatea, netezeste venirea lui Messia.

„Va intreb: astea nu sunt vesti minunate , ca
Islamul copleseste Europa? Messia nu va
veni decat atunci cand Edom, adica Europa si
crestinatatea , au fost total distruse. Da,
astea sunt stiri minunate!”

Rabbi: European migrant crisis is excellent news

Synagogue de Paris, 11 Septembrie, 2015

https://www.youtube.com/watch?…