Mihai
50 aprobate

mihai@yahoo.com
82.76.117.82

 

 

‚,Guvernele occidentale vor ca cetățenii lor să creadă că Volodymyr Zelensky are nevoie de finanțare străină – numerar și arme – pentru a învinge sau a demoraliza forțele ruse sau pentru a le înerva până în punctul în care nu ascultă ordinele lui Vladimir Putin și fugi pentru totdeauna din pământul ucrainean. De aproape un an, Zelensky a implorat necontenit arme și bani; el și-a pledat cazul regimului criminal Biden, Regatului Unit, Franței, Germaniei și oricărei țări NATO cu resurse pentru a-și finanța războiul împotriva a ceea ce el a numit opresiune rusă.
Din 2014, Statele Unite au angajat 24 de miliarde de dolari în asistență de securitate pentru Ucraina, excluzând cele 21 de miliarde de dolari trimise de SUA în ultimul an. Zelensky are un apetit nesățios pentru ajutor extern. El a primit tancuri britanice, vehicule de luptă Bradley din SUA, obuziere, sisteme de rachete de artilerie de mobilitate, rachete sol-aer Stinger cu umăr și o varietate de rachete antitanc, precum și o mulțime de arme de calibru mic și muniție. Biden i-a dat și o mulțime de dolari americani.
În octombrie 2022, diviziunea cu pălărie albă a armatei americane a arestat-o pe atunci ambasador în Ucraina, Bridget Brink, după ce ea a livrat pe furiș 2 miliarde de dolari oficialilor ucraineni din Polonia. Acea infuzie de numerar era în plus față de ceea ce regimul pusese în evidență publică. Totuși, spânzurarea ulterioară a lui Brink nu a descurajat administrația criminală să canalizeze în secret numerar în mâinile lacome ale lui Zelensky.
Întrebarea este de ce are nevoie Zelensky de numerar când primește deja arme occidentale?
Unii bani au fost cheltuiți pe mercenari străini pentru a-și spori armata epuizată. Zelensky a folosit, de asemenea, dolari americani pentru a mitui oficialii ruși pentru a-l întoarce pe Putin. Dar aceste cheltuieli nu reprezintă cu greu miliardele clandestine pe care le-a primit din SUA, Marea Britanie, Franța și Germania.
Pălăriile Albe și informațiile ruse împărtășesc o explicație plauzibilă a modului în care se cheltuiește o parte considerabilă din toți acești bani: finanțarea fermelor Adrenochrome.
Ieri am aflat că forțele speciale ruse au distrus o fermă Adrenochrome din Ucraina. Valiant Spetznas a salvat 50 de copii ruși care fuseseră răpiți pentru a recolta lichid din glandele suprarenale, glande mici, producătoare de hormoni, în formă triunghiulară, deasupra ambilor rinichi. Lichidul suprarenal este un ingredient crucial al Adrenochrome.

Un agent FSB pe nume Andrei Zakharov a declarat pentru Real Raw News că unul dintre copii, un băiețel de opt ani, a povestit o poveste îngrozitoare despre cum răpitorii lui i-au introdus ace lungi în tors în timp ce l-au speriat până când plămânii i-au rămas fără aer din cauza țipetelor. și plângând. Băiatul a povestit un ciclu repetitiv de somn și apoi trezire și a văzut bărbați plutind deasupra lui cu ace lungi în mâini.
Zakharov a insistat că Western Deep State l-a plătit pe Zelensky pentru a le permite să construiască depozite Adrenochrome în Ucraina, deoarece devenise prea riscant să mențină instalațiile de recoltare în Statele Unite. El crede că ar putea exista zeci de fabrici de adrenocrom în Ucraina și că Deep State răpește zeci de copii ruși pentru a furniza un flux nesfârșit de lichid suprarenal.
„Mulți copii ruși dispar din casele din orașele de la graniță”, a spus Zaharov. „La început, am crezut că sunt duși pentru a fi vânduți ca sclavie sexuală a copiilor, dar acum știm că unii sunt răpiți pentru a face Adrenochrome.”
Producerea Adrenochrome, a adăugat el, este un efort complicat, care necesită timp. Lichidul suprarenal este distilat, apoi amestecat cu opiacee sintetice precum oxicodona sau fentanil. Produsul rafinat este impermanent – își pierde potența în timp și trebuie menținut la rece la 36 de grade Fahrenheit, apoi încălzit la temperatura camerei imediat înainte de a avea loc perfuzia sau injecția.
Zakharov susține că adrenocromul produs în Ucraina este transportat în containere frigorifice către SUA și alte țări occidentale.
În septembrie 2022, secretarul de stat ilegitim Antony Blinken a făcut o călătorie neanunțată la Kiev, unde a anunțat ajutor financiar și arme în valoare de aproape 3 miliarde de dolari pentru a ajuta Ucraina și vecinii săi în timpul invaziei ruse. Zaharov a spus că FSB are dovezi de necontestat că Blinken a părăsit Ucraina cu sute de litri de Adrenochrome.
Se spune că adrenocromul este endemic pentru elitele politice și de la Hollywood, iar beneficiarii susțin că prelungește viața, alungă bolile și revigorează talentele sexuale.
Pălăriile Albe spun că utilizarea prelungită a Adrenochrome provoacă și psihoză.
După cum sa raportat în aprilie 2021, White Hats a distrus un depozit Adrenochrome din California. O sursă din biroul generalului Eric M. Smith a declarat pentru RRN că White Hats a găsit și distrus încă trei spații de depozitare Adrenochrome; declarația sa dă credință afirmației lui Zaharov că Statul Adanc a mutat rafinamentul Adrenochrome în străinătate.
„Este cu siguranță posibil. Au resurse pentru a face asta și știu că îi vânăm aici. Încă credem că există depozite Adrenochrome aici, în Statele Unite, și încă le căutăm”, a spus sursa noastră din biroul generalului Smith.’
„În mod ironic, ei duc un război împotriva distribuției de fentanil în timp ce îl folosesc pentru a-și produce Adrenochrome”, a adăugat el. „Cu cât consumă mai mult, cu atât au mai multă nevoie, ca orice drog care dă dependență. Dacă rușii se luptă să scape de adrenocrom, bine pentru ei. Poate că între eforturile noastre, putem închide piața Adrenochrome.” ‘’