Documentul fundației Rockefeller și viitorul Covido-Orwellian

BY IOSEFINA PASCAL POSTED ONMAY 21, 2020

Documentul Fundației Rockefeller 2020 susține creearea unei forțe militare pentru a monitoriza „sănătatea cetățenilor”:
„Planul include și: creearea unei forte militarizate, “Covid Community Healthcare Corps”, astfel încât fiecare american să poată fi testat cu ușurință prin urmărirea contactilor centrate pe confidențialitate; o testare a datelor de bord și a unei platforme digitale pentru urmărirea stărilor Covid-19, a resurselor și a protocoalelor de tratament eficiente în toate statele și să fie o casă de compensare a datelor despre noile tehnologii … cel puțin 100.000 de persoane și poate 300.000 de persoane trebuie angajate pentru a întreprinde o campanie masiva privind administrarea testului și urmărirea contactilor. “

HTTPS://WWW.ROCKEFELLERFOUNDATION.ORG/WP-CONTENT/UPLOADS/2020/04/THEROCKEFELLERFOUNDATION_WHITEPAPER_COVID19_4_22_2020.PDF

Observați cum planul include o “Armata Sanitara” (destul de amuzant), adica exact ceea ce plănuia Bill Clinton în urmă cu câteva săptămâni în discuțiile sale cu guvernanții din California și New York, unde vorbeau despre o „armată de urmăritori” (cuvintele lui Cuomo) și folosind AmeriCorps (fondat de Clinton) pentru a deveni noua forță națională de urmărire a contactilor din America. Ceea ce este cu adevărat îndrăzneț și halucinant în legătură cu această parte a schemei este că unii guvernanți solicită , in mod rușinos, ca oamenii care au fost dati afara de la muncă din cauza politicile lor să meargă acum și să se înscrie pentru a fi un urmăritor de contact sau un investigator de contact, astfel încât să continue să impună aceeași tiranie asupra celorlalți care i-au înșelat și i-au bagat in șomaj. Wow.

Testarea se bazează pe testul RT-PCR, sau PCR, care izolează doar secvențele de ARN / ADN și nu pot dovedi cauzalitate sau să vă spună dacă acea secvență genetică are ceva care să vă altereze starea de sănătate. Astfel, un rezultat pozitiv, sau negativ, nu are sens în a vă spune dacă presupusul „virus” are vreo legătură cu starea dvs. de sănătate, sau cu capacitatea dvs. de a „infecta” pe altul;

4. Testele actuale folosesc un tampon ADN și, astfel, sunt angajate în recoltarea ADN-ului. Corporațiile din această industrie sunt finanțate de Bill Gates, coincidenta?

5. Virusul care se presupune că a cauzat boala COVID-19, SARS-CoV2, pica testul postulatelor lui Koch și nu a fost niciodată izolat, purificat, re-injectat pentru a provoca boala și nu s-a dovedit că există 100%. Cum pot identifica aceste teste un virus care nu a fost niciodată dovedit, în mod concludent, că există.

Documentul Fundației Rockefeller 2020 îl numește “ număr unic de identificare a pacientului”, în timp ce Gates îl numește “certificat digital, sau pașaport de imunitate”, dar este aceeași idee:

„Unele îngrijorări de confidențialitate trebuie să fie lasate deoparte in fvoarea agentului infecțios si virulent, Covid-19, permițând accesul și validarea statutului de infecție a majorității americanilor în câteva setări necesare și în multe voluntare. Acei oameni testati si monitorizati vor primi un numar unic de identificare a pacientului, număr care ar contine informații despre agentul viral, anticorpul și eventual statutul de vaccinare în cadrul unui sistem care s-ar putea combina cu alte sisteme pentru a accelera revenirea funcțiilor normale ale societății. Școlile ar putea lega acest lucru de listele de prezență, clădirile mari de birouri la cărțile de identitate ale angajaților, TSA cu listele de pasageri și locurile de concerte și de sport la cumpărătorii de bilete.”

Cu alte cuvinte, acest “numar de indentificare”, sau “certificat digital”, va determina dacă puteți călători, lucra, face comerț și de a va exercita drepturile fundamentale garantate de Constitutie.

Deși acest articol s-a concentrat pe planurile din SUA, nu faceți greșeala sa credeti ca este un plan izolat- această criză de coronavirus este o agendă la nivel mondial. Fie că guvernul australian creează aplicații de urmărire înfiorătoare (COVIDSafe), sau ca premierul israelian corupt Netanyahu, solicită ciparea copiilor cu “senzori”(https://www.jpost.com/israel-news/benjamin-netanyahu-suggests-to-microchip-kids-slammed-by-experts-627381), agenda globalista de supraveghere in masa, vaccinare obligatorie și microcipuri avansează rapid în întreaga lume. În ritmul în care se desfășoară acest lucru, nu va trece mult până când va veni “militia sanitara” să bată la ușa ta.

VEZI SI: https://iosefinapascal.com/2020/05/20/horowitz-un-grafic-expune-minciuna-din-spatele-carantinei/