Scrisoare deschisa catre doamna Maia Morgenstein din partea unui fiu de securist
Doamna Morgenstein, cu cati bani v-a platit guvernul Citu pentru saradele astea in timp ce colegii dumitale isi pierd locurile de munca cu teatrele inchise si dumneata pleci cu caruciorul plin de la moluri? Orice postac stie bine ca STS si SRI-ul au o tehnica de speriat si nimeni nu-si permite sa faca amenintari pe internet fara sa nu se gandeasca ca se poate trezi oricand in catuse! Pentru o asa sarada ai decazut in ochiii tuturor romanilor la nivelul de excroaca de partid si de acoperita….
Cant ministrul Economiei Claudiu Nasui a venit cu ideea listelor de copiii de securisti si cu baze de date pe copiii de securisti nu mai erai asa de vocala cu toate ca multi din prietenii dumitale si din colegii dumitale sunt copiii de securisti cu origini evreiesti – poti sa o intrebi pe Oana Roman ca ii stie foarte bine…., Centrul Wiesenthal nu a scos nici macar un cuvant si CNCD-ul patronat de fostul consilier al guvernului Boc din partea UDMR-ului s-a facut ca ploua. Cu siguranta stiti bine ca multi copiii de securisti sunt de origine evreiasca mai ales cei din anii 50 cum e si domnul Petre Roman si multi altii din PNL, USR sau din PSD.
Ambasadorul Israelului atat de vocal si prezent prin traditie in emisiunile domnului Gadea nu a spus un cuvant pe asa ceva.
Sa nu spui ca de un an de zile te plimbi prin Israel din banii de ajutor social ca nu te crede nimeni! Sa nu spui ca tinutele alea scumpe in timp ce colegii tai renunta la actorie vin din debara pastrate vechi de vreo zece ani ca nu te crede nimeni! Sa nu spui ca ai frigiderul gol ca nu te crede nimeni! Sa nu spui ca ai conturile goale in timp ce te plimbi prin televiziuni ca prezenta se mai si plateste!
In Securitate era o schema psihologica in care la evitarea acuzatiilor in operatiuni sensibile se lua in considerare si originea etnica a ofiterului si asa ceva vad ca s-a aplicat cu succes. Bravo, doamna Maia Morgenstein! Pentru saradele astea de astazi sa-ti pui pe tine in emisiuni chipiul de ofiter, uniforma si gradele din SRI sau din Mosad ca ne-am saturat de spectacolele dumitale! Am trecut prin mizerii de speriat si am tacut , m-am lovit de toate tipurile de provocatori si am tacut dar cand te vad imi vine sa vomez pentru nerusinarea dumitale.
Sper sa o citeasca si stiu bine ca va citeste toate postarile dar nu va avea curajul sa spuna nici macar un cuvant. Nu va spune un cuvant pentru ca nu are coloana vertebrala si nu are rusine.
Pentru doamana Maia Morgenstein banii de la guvernul Citu sunt mult mai importanti decat integritatea….

*

Nota redacției – Nu credem că dna Maia Morgenstein face parte din scenariul / regia acestei diversiuni abjecte.