Mihai
386 aprobate

mihai@yahoo.com
82.76.117.33

 

Pentru Platiti: Nu am nicio obligatie fata de cei care ,,combat dezinformarea” sa spun sursa informatiilor.
In plus, tot platitii cenzureaza postarile care contin linkuri, asa ca nu are sens sa-mi pierd timpul ca la Balaceanca: doi incarca, trei descarca…
Observ pe acest blog au aparut platiti mai versati, probabil cu scoala la ISIS, care pentru a ,,combate dezinfosmrea” ca acoperiti din presa ce sunt, folosesc metode mai subtile de a ascunde anumite postari care trec de vigilenta paduchiosilor de la cenzura oficiala, cenzura care incalca Art. 29, 30 si 31 din Constitutia Romaniei facuta praf si bulbere de politrucii Criminali Tradatori si Jefuitori din Parlamentul Penal Criminal.

Platitii cu un singur neuron obosit au fost detasati la alte bloguri si siteuri unde au posibilitatea sa injure ca niste IDIOTI folositori ce sunt, iar aici au vent Platiti cu staif, care pentru a impinge un comentariu cu informatii in afara paginii principale, ca sa intre in umbra, posteaza ei nimicuri care sa ocupe spatiul si sa aduca in discutie teme derizorii sau de can-can zoiaristic deja cunoscut.

Observ ca cei care postau comentarii interesante au ramas in culise lasandu-i pe Platiti sa-si faca mendrele la fata de cortina. Pacat, pentru ca asa platitii prind curaj si consuma spatiul pentru ca adevarul crunt sa nu fie cunoscut de romani.

Dar, dca stau si ma gandesc bine… ia sa stau ca sa gandesc bine… romanii si-o fac cu mana lor, si ce-si face romanul cu mana lui se numeste lucru manual.
La urma urmei la ce-i foloseste romanului informatia ?…La nimic, pentru ca romanul este indiferent la ce se intampla in jur cu omenirea si cu Romania.
La ce i-a folosit romanului ca multi ca mine am incercat sa-i spunem romanului ca ,,vaccinul” este arma biologica si daca o va accepta va muri cand va vrea Cabala.
Unii si-au injectat otrava 666 pentru mici si bere, asa ca ce-i poti cere romanului ? Mintea de apoi…?
In aceasta situatie nu mai exista decat inainte…cu picioarele inainte.
Ieri am vazut un idiot cu masca, singur, in propria masina…Noaptea mintii…
Un exemplu care pentru mine spune ca acel idiot este reprezentantul majoritatii cu mult de 50 + 1.
Astfel de specimene isi merita soarta !
Si atunci pentru ca sa-mi consum timpul sa le spun ca laptele este alb spre galbui, si nu negru asa cum li s-a spus la tembelizorul cel de toate zilele ?
Este o prezicere care spune ca va fi razboi civil in Romania si apoi Romania si poporul roman se vor curata de toate pacatele.
Sper sa nu se adevereasca, desi mi se pare chiar necesar, si asa va fi daca Dumnezeu va ingadui.
,,Doamne, ocroteste-i pe romani !…? Pe romanii CRETINI sau crestini ?… Inca nu mi-e clar…
Nu stiu ce, dar ceva imi da cu virgula si nu este bine… Doamne ajuta !