TRUMP VA RĂMÂNE PREȘEDINTELE STATELOR UNITE

07:10, 16 decembrie 2020 |  America | 14307 vizualizări | 2 Comentarii
Distribuie
de Calistrat Atudorei

După ce acțiunea de prezentare a probelor fraudei electorale din 3 noiembrie a eșuat la nivelul tuturor Curților de Justiție (cele districtuale și Curtea Supremă), echipa de avocați a lui Donald Trump a trecut la ”Planul B”. Acesta a constat în abordarea parlamentelor din statele unde observatorii au consemnat fraude în scopul de a convinge autoritățile locale ca pe baza probelor să fie desemnate comisii paralele (alternative) de electori. Electorii sunt în mod obișnuit mandatați de guvernator și în principiu vor reprezenta votul popular. Însă, în mod excepțional, așa cum este în cazul de față, atunci când există suspiciuni fundamentate (indicii) că alegerile ar fi fost fraudate, Legislaturile de Stat (structuri speciale ale Parlamentelor) desemnează comisii de electori care CONTESTĂ votul dat de electorii numiți de guvernator. În urma demersurilor efectuate de avocații conduși de Rudy Giuliani, șapte state (New Mexico, Nevada, Georgia, Pennsylvania, Michigan, Arizona, Wisconsin) AU ACCEPTAT probele care pun în discuție frauda și au desemnat câte DOUĂ liste de electori (una oficială și una alternativă). Dacă în etapa următoare se acceptă voturile electorilor alternativi, atunci Donald Trump va fi din nou președinte!

Aceste prevederi constituționale sunt foarte puțin cunoscute de public, iar mass-media mincinoasă, deținută de globaliști, nu a informat mai nimic în acest sens. Deși poate să pară un simplu detaliu procedural, ei bine, tocmai acesta este pivotul care are toate șansele să răstoarne complet rezultatul APARENT al alegerilor din SUA, care deocamdată îl anunță cu mare pompă pe Joe Biden ca fiind „președintele ales”! Trebuie spus că în conformitate cu prevederile Constituției Statelor Unite, până la ședința Congresului din 6 ianuarie 2021 nu se poate vorbi cu adevărat de existența unui „președinte ales”.

Ce urmează?

Așadar, la decizia electorală (desigilarea și numărarea voturilor electorilor) ce va avea loc în Congresul SUA în data de 6 ianuarie 2021, există două mari posibilități rezultate din apariția listelor alternative:
1. Președintele Senatului, Mike Pence, va alege să valideze între:
a). listele electorilor desemnați de guvernatori (voturile „oficiale”), care îl dau acum (cu totul prematur) câștigător pe Biden;
b). listele electorilor desemnați de Legislaturile de Stat (voturile „alternative”) în virtutea prevederilor constituționale referitoare la indicii/dovezi de fraudă electorală (potrivit articolului II, secțiunea 1, clauza 3 din Codul Statelor Unite, §2 și §5).
Desigur, Pence va putea lua o decizie numai în urma unor obiecții (contestații pe linie juridică) ridicate de senatori, fapt care apare de pe acum ca și asigurat deoarece mai mulți dintre membrii Senatului au anunțat deja că vor proceda în acest sens. Este important ca până atunci să se adune cât mai multe și mai concludente dovezi ale fraudei electorale. Chiar dacă aceste dovezi nu au fost până acum acceptate de curțile de justiție (inclusiv de Curtea Supremă), este bine să înțelegem că acest abuz nu va putea continua la nesfârșit. Dovezile sunt CLARE și ele includ „votul” a milioane de persoane decedate; confiscarea unor servere amplasate în alte țări și care monitorizau alegerile din SUA; inserarea bruscă și simultană în evidențele statistice din mai multe state americane a unui număr identic de sute de mii de voturi doar pentru Biden; alungarea efectivă a observatorilor lui Trump de la birourile electorale în perioada votului; declarații date de numeroși experți și martori oculari, etc… Toate aceste probe efectiv curg de o lună de zile, de când a avut loc votarea. Ținând cont că Pence este ‘mâna dreaptă’ a lui Trump (vicepreședinte al SUA), este practic o certitudine că el nu va trăda cauza Adevărului (așa cum au făcut judecătorii), că va alege listele alternative și în consecință Trump va fi reales.
 2. Dacă, în urma deciziilor pe liste de electori, nici Biden, nici Trump nu vor obține majoritatea de 270 de voturi, atunci cei 435 de membri ai Camerei Reprezentanților vor urma o procedură prin care fiecare stat își exprimă opțiunea cu câte UN vot. În această privință avantajul net este de partea lui Trump pentru că republicanii controlează un număr mai mare de state. Din totalul de 50 de state aproximativ 25 sunt republicane, 18 democrate și 7 indecise, dar exact acestea 7 au trimis electori alternativi, deci vor înclina de partea lui Trump. Este foarte puțin probabil ca republicanii să trădeze în număr mare, așa că și în acest caz Trump are toate șansele să fie reales.
De ce credeți că pe 14 decembrie, când toată „lumea bună” îl felicita de zor pe Biden pentru „victorie”, Hillary Clinton nu a făcut asta dar, în schimb, a scris într-un twitter că „ar trebui să desființăm Colegiul Electoral și să alegem președintele după votul popular”? Pentru că în 2016 ea a pierdut în fața lui Trump exact la votul electorilor. Și pentru că așa va pierde și Biden acum, pe baza validării votului electorilor alternativi, care va urma pe 6 ianuarie 2021. În acel moment nu va mai conta foarte mult că Trump a fost grosolan furat la votul popular pentru că sistemul electoral american pune prioritate pe votul electorilor.
Și chiar dacă Deep State va căuta să îl blocheze și în data de 6 ianuarie, Trump are deja asigurat prin Ordinul Executiv dat (cu multă luciditate) încă din 2018 temeiul de a declara Legea Marțială pentru URIAȘELE probe de Înaltă Trădare (conexiunile cu China, serverele electorale din alte țări, deservirea interesului național, etc). Înțelegem acum mai bine de ce a schimbat zilele acestea toată conducerea Pentagonului și Procurorul General.
Într-adevăr, există o mare probabilitate să izbucnească războiul civil. Democrații vor pretinde că Trump nu vrea să își recunoască înfrângerea. De aceea au și avut grijă să seteze (cu destul de mult succes) în opinia publică ideea că Biden ar fi câștigat. Dacă nu ar fi existat etapa aceasta destul de lungă de expunere publică a fraudei, revolta democraților ar fi putut să pară pentru mulți justificată. Dar nu va fi! Pentru că milioane de americani au format după frauda din 3 noiembrie mișcarea #StopTheSteal și au organizat mitinguri uriașe pe tot cuprinsul țării, în care au strigat că s-au săturat de Deep State și de manevrele sale murdare!
În vederea războiului civil democrații au pregătit și brigăzile ANTIFA și Black Lives Matter (BLM). Dar putem fi convinși că și Trump și oamenii săi s-au pregătit și le-au anticipat mișcările. Dacă din nefericire se va ajunge la războiul civil, Trump va urmări, cu siguranță, să reducă la minim pierderile de vieți omenești. În acest sens, cel mai probabil va declanșa un val de arestări simultane, ca să le paralizeze în primul rând pârghiile de comandă și armatele de mercenari. Cursul evenimentelor se accelerează. Se pare că pe zi ce trece se apropie FURTUNA.