Judetele Romaniei Dolj, Teleorman si Vaslui care sunt judetele PSD-ului, si sunt cele mai denigrate judete de catre Soros-istii de pe Facebook ca fiind judetele cu PIB-ul cel mai redus din toata Romania, sunt in realitate judetele CELE MAI BOGATE ale Romaniei!

Pentru ca BOGATIA pentru mine nu inseamna 800 mii dolari in conturi, piscina amante si BMW Lamborghini in garaj cu telecomanda!

Bogatia pentru mine si pentru Biserica nationala(Ortodoxa) reprezinta O FAMILIE CU MULTI COPII, numeroasa!

Uitati-va la INDIA care are cea mai mare natalitate din lume, ce avant economic si crestere economica spectaculoasa are! iar indienii au invadat Anglia, America si toata planeta!

Toti informaticienii buni in Anglia sunt din INDIA!

Indienii si pakistanezii vor conduce Anglia nu peste mult timp!

De ce este denigrat Dragnea, PSD-ul si aceste judete patriotice DOLJ TELEORMAN si VASLUI? pentru ca au cea mai mare NATALITATE din Romania

si pentru ca acolo BISERICA NATIONALA(Ortodoxa) este cea mai puternica! Nu degeaba Patriarhul national ( Daniel) l-a decorat pe Dragnea!

Judetele DOLJ TELEORMAN VASLUI trebuie sprijinite laudate! nu denigrate cum fac Soros-istii care ,, vor SPITALE(si boli) Nu Catedrale,, cum se exprima ca niste atei frustrati!

Daca occidentul se sinucide, ROMANIA si Dragnea sustin REFERENDUMUL PENTRU FAMILIA TRADITIONALA impotriva homosexualitatii ! De aceea PSD-ul este atat de blamat de catre teroristii poponari americani!

Noi romanii trebuie sa intelegem aceste lucruri foarte bine. Sa analizam situatia si apoi sa criticam.

Biserica noastra si judetele noastre trebuiesc aparate, iar politicienii care le sustin, trebuie sustinuti si nu denigrati, sau blamati.