Text primit de la Dan Cristian Ionescu

00:13 (Acum 10 ore)

către mine
Domnule Coja, inca putin si vin alegerile. Simt ca vreo jumatate din noul parlament va fi format din cei care au votat legea 217/2015 (daca.nu vor fi jumatate, asta din cauza arestarilor si condamnarilor). L-am laudat anul trecut pe Bogdan Diaconu ca fiind singurul parlamentar care a luat pozitie oficiala impotriva acestei legi nu doar nefericite, ci tradatoare de tara, chiar criminala intrucit ne ucide din nou eroii deja ucisi deja in trecut.
M-am inselat. Nu este pentru prima data – de pilda, in 1992, l-am votat pe Constantinescu (daca ar trebui sa bolborosesc o scuza, aceasta ar fi ca inca nu il cunoscusem personal).
Am citit articole in care se preciza ca in urma declaratiilor lui Diaconu, au venit la PRU multi dintre membrii PRM, PNG si PPDD.
Fara sa pierd timpul sa fac o lista completa, constat ca inca de la inceputul anului, PRU pierde oameni, unii de valoare:
– pe 25 ian. se anunta plecarea din PRU a deputatului Razvan Tanase;
– pe 3 februarie se anunta plecarea in bloc a filialei sector 2;
– pe 13 iunie se anunta plecarea vicepresedintelui Clement Sava, membru fondator;
– pe 16 iunie se anunta plecarea lui Viorel Gafita, presedintele PRU Franta, impreuna cu intreaga filiala;
– cam in aceleasi zile pleaca si Stejarel Dumitru, secretar general al PRU Neamt – probabil ca este vorba de Dumitru Stejarel Nistor, revenit acum in PRM de unde fusese atras de cintecele sirenei… lui Diaconu!
– pe 28 iunie se anunta ca a parasit partidul prim-vicepresedintele, aromanul Augustin Hagiu;
– pe 8 iulie se anunta plecarea campionului Daniel Ghita, comandantul patrulei „Vlad Tepes”;
– pe 5 sept. se anunta plecarea prim-vicepresedintelui PRU Arad, Nicu Nistor;
– pe 4 oct. se anunta plecarea senatorului Iulian Cristache;
– pe 23 nov. aflam ca intreaga filiala PRU Vaslui a plecat la „Forta Nationala”, un partid infiintat in acest an dupa modelul partidului nationalist francez „Frontul National” si la care au aderat multi dintre demisionarii din PRU.
Cine vrea sa mai caute, poate sa o faca – va mai gasi multe nume de rezonanta judeteana din PRU. Unii au plecat discret, fara sa faca nci un fel de comentarii, altii au invocat motive personale, altii insa au declarat explicit ca in PRU lucrurile nu sint in regula, ci s-a creat o confrerie.
Dar cine ii inlocuieste pe cei plecati? Asta nu am stat sa caut. Stiu insa ca a venit Sebastian Ghita, iar Diaconu statea zi si noapte in poarta partidului cu franzela si sare grunjoasa sa-l primeasca pe Victor Ponta. Ponta nu a venit, dar nu-i nimic! PRU il sustine ca prim-ministru! Parca nu a ajuns raul  pe care l-a facut pina acum!
Era deja clar. PRU era o alta cacialma, de care serviciile nu erau citusi de putin straine.
Si atunci, am postat pe mail-ul PRU urmatorul text:
„Domnule Diaconu, sunt unul dintre tot mai putinii patrioti ai Romaniei, motiv pentru care nu am ajuns nici parlamentar si nici alt fel de demnitar. Ati cistigat foarte multa simpatie in urma pozitiei dvs. cu privire la nemernica lege 217/2015. O pozitie care insa nu a avut nici un efect. Pentru a vedea daca aceasta a fost sau nu un exercitiu demagogic, va provoc sa adresati o interpelare cu urmatoarele intrebari:
– citi cetateni israelieni au redobindit cetatenia romana dupa 1990?
– citi dintre acestia si-au declarat intentia de a-si stabili domiciliul in Romania (examind 4 ordine ale MJ de redobindire a cetateniei romane, am constatat ca din cca. 600 de cazuri, a fost unul singur – dupa ce am scris despre aceasta, MJ a renuntat sa mai posteze pe site aceste ordine);
– citi evrei au redobindit cetatenia romana fara sa o fi avut niciodata (am gasit in cele 4 Ordine  MJ tineri evrei nascuti in Israel, dar si in Brazilia sau Africa de Sud care au redobindit cetatenia romana, pe care nu au avut-o niciodata;
– in sfirsit, interpelati cu privire la urmatoarea situatie pe care am aflat-o neoficial si fara probe: este adevarat ca in urma recunoasterii de catre conducatorii tradatori ai Romaniei a unui pretins holocaust savirsit de romani impotriva evreilor, am platit 20 mlrd. euro despagubiri, adica banii imprumutati sub Basescu?
Increderea nu se cistiga prin vorbe ci prin fapte.”
Ar fi trebuit sa mai adaug o intrebare: citi evrei care au redobindit cetatenia romana si citi evrei cu cetatenie europeana au cumparat terenuri in Romania (mai ales in sudul Romaniei), si in ce suprafata totala?
Din fericire, am salvat textul inainte de a da send. Mail-ul meu nu a fost postat si, firesc, nu am primit nici un raspuns.