Distrugerea prin inginerie a Americii și a Europei.
”Națiunile de oi guvernate de lupi”

„Prevăzut” în 1991 de Clubul de la Roma
De Peter Koenig
Cercetare globală, 14 martie 2024
Regiunea: Europa , Rusia și FSU , SUA
Tema: Informații , Agenda de război NATO al SUA
Raport aprofundat: RAPORT UCRAINA

Publicat prima dată pe 11 martie 2024

***

„O națiune de oi va fi condusă de lupi.”

Clubul de la Roma , creat în 1968, a publicat în 1991 cel de-al doilea raport de „întindere mondială”, „ Prima revoluție globală” . Vezi asta .

Preambulul său spune:

„Ah Iubire! Am putea Tu și cu credință să conspiram,
Să înțelegem întreagă această schemă jalnică a lucrurilor,
N-am s-o sfărâma în bucăți și apoi,
L-am reface mai aproape de dorința inimii noastre.”

—Edward Fitzgerald, Rubaiyat of Omar Khayyam (Rubáiyát of Omar Khayyám este titlul pe care Edward Fitzgerald l-a dat traducerii sale din 1859 din persană în engleză a unei selecții de catrene [poezie pe 4 linii] atribuite lui Omar Khayyam, numit „Astronomul- Poetul Persiei”.)

La sfârșitul cuvântului înainte, există un alt citat remarcabil:

„Nici o generație nu i-a plăcut vreodată de profeții ei, mai puțin de aceia care subliniază consecințele judecății proaste și ale lipsei de previziune.

Clubul de la Roma se poate mândri cu faptul că a fost nepopular în ultimii douăzeci de ani. Sper că va continua mulți ani să explice faptele neplăcute și să tulbure conștiința celor îngâmfați și apatici.”

— (întârziat) Prințul Philip, Duce de Edinburgh, Mesaj către delegați la Conferința a douăzecea aniversare a Clubului de la Roma, Paris, 1988

Și încă unul evidențiat în text:

„Cultul suveranității a devenit religia majoră a omenirii. Dumnezeul ei cere sacrificiu uman.” – Arnold Toynbee, istoric și filozof britanic

Acesta este tenorul cărții pe parcursul celor 160 de pagini. Este împodobit cu aroganță și superioritate. Împreună cu precursorul său, „Limits to Growth”, promovează eugenia și este de astăzi și dincolo de asta – dacă o permitem – planul pentru Marea Resetare a WEF și Agenda ONU 2030.

Împreună, aceste două rapoarte promovează, sau mai degrabă dictează Destruction for Building Back Better (îți amintești de sloganul neoconizat niciodată explicat?) și eugenia. Acestea sunt prioritățile de top în baza cărora omenirea trăiește și suferă astăzi.

De aceea, războaiele sunt susținute în privința păcii, de ce oamenii trebuie să fie păcăliți să creadă în pandemii nenumărate și imprevizibile – toate la orizont, precum „Boala „X” – și, desigur, nu vă faceți griji, vaccinurile sunt pe planșa de desen, tipurile de ARNm care vă modifică genele, astfel încât să deveniți o ființă umană mai bună – codificați pentru „ așa să pieri mai repede ”.

Amintiți-vă sloganul de deasupra: „O națiune de oi va fi condusă de lupi”. Pentru numele lui Dumnezeu – Să nu mai fim oi.

Ceea ce trăim în aceste zile. Săptămâni, luni – și cel puțin în ultimii 4 ani, într-un ritm din ce în ce mai accelerat – este tocmai agenda, dictatul Clubului de la Roma (CoR). Distrugerea este numele jocului .

Începând cu Occidentul, care include, distrugerea economiei noastre, industriei, infrastructurii, agriculturii – însăși hrana de care avem nevoie pentru a supraviețui – servicii, îngrijire medicală, sisteme juridice, etică, credință, speranță – și, în final, umanitatea însăși. Acum suntem aproximativ 8 miliarde – ei ne vor să coborâm sub 1 miliard.

Când vedem soarta – cizmele cabalei își pot finaliza fugăla.

Distrugerea – Inițiată de Macron din Franța?
În urmă cu câteva zile, președintele Franței Macron a spus deschis și fără remușcări: „Nu există limite pentru sprijinirea Ucrainei”. El a adăugat: „Franța ar trebui să respecte nicio limită sau „linia roșie” rusă atunci când vine vorba de sprijinirea Kievului”.

Acestea sunt lucruri puternice. O provocare pentru Rusia fără precedent. Macron a spus deja mai devreme că trimiterea de trupe NATO (franceze) în Ucraina era într-adevăr o opțiune.

Asta înseamnă a pune degetul pe trăgaci pentru o explozie nucleară. Dacă nu este clar încă pentru marionetele arogante de la Washington, Linia Roșie a Rusiei nu dispare pentru că așa spune domnul Macron. Arsenalul nuclear al Rusiei este cu mult superior celui al SUA, care este staționat ca NATO în toată Europa și Asia, îndreptându-și rachetele focoase nucleare spre Moscova.

Dacă distrugerea trebuie să fie, domnule Macron, într-adevăr va fi din nou Europa, a treia oară în puțin peste o sută de ani. Europa și, probabil, mult dincolo. De data aceasta, nimeni nu-și poate imagina măcar amploarea distrugerii – și costul vieților umane. Și poate fi prea târziu pentru „elitele” occidentale – mintea dezastrelor – să fugă la buncărele lor.

Fostul președinte rus și actualul șef adjunct al Consiliului Național de Securitate, Dmitri Medvedev , a postat pe „X” (fostul Twitter) că asta înseamnă „Rusia nu mai are linii roșii pentru Franța”. El a adăugat că „totul este permis împotriva dușmanilor”. Aici, inamicul fiind Franța și toți cei târâți de aroganța franceză.

Parlamentarul european francez, Florian Philippot , liderul Partidului Patrioților Francezi, i-a îndemnat pe francezi să-l destituie pe Macron înainte de a fi trimiși să moară în Ucraina.

„Depinde de fiecare francez să reziste, ca fiecare mamă să refuze să-și lase fiul să moară pentru Kiev, NATO și Blackrock”, a spus Philippot la „X”. „De noi depinde să luptăm pentru a părăsi UE și NATO și a-l da afară pe Macron!”

Vezi asta .

Niciodată până acum un european, așa-zisul „lider”, nu a făcut declarații atât de severe și provocatoare, nici măcar Macron. Cine i-a dat ordin să facă acest lucru ACUM ? CINE I-A DAT COMANDE?

Va trimite oficial trupe franceze (NATO) în Ucraina? Trecând astfel linia roșie a domnului Putin și provocând orice consideră că Rusia este necesar pentru a-și proteja integritatea, pământul și poporul ei? Ar putea fi un conflict nuclear – totul distructiv. De asta prevăd și se tem mulți analiști.

Asta vrea puterea din spatele Franței și din spatele cabalei întunecate – o distrugere totală – care ar servi și agenda depopulării?

Pot fi. Poate 2024 este momentul.

Liderul Partidului Republican Francez (Gaullistii), Eric Ciotti , este mai prudent, spunând că sprijinirea Ucrainei prin trimiterea de trupe ar fi „iresponsabilă și periculoasă”.

Să avem ÎNCREDERE că omenirea își va găsi minte și mai degrabă îl va detrona pe Macron decât să-i urmeze sfaturile și cuvintele și – Dumnezeu știe – faptele sale neconceput de periculoase.

Moscova este în alertă. Pe o cheie inferioară, Moscova avertizează că NATO devine din ce în ce mai agresivă.

Planul este o distrugere prin inginerie a umanității?

Îndeplinește mandatul Clubului de la Roma?

Rețineți – elita nu plănuiește să se autodistrugă, desigur că nu. Înainte de anihilarea totală, ei speră să caute salvare în buncărele lor, oriunde s-ar afla, poate într-o insulă îndepărtată din Hawaii, în Noua Zeelandă sau pur și simplu în Dakota de Sud – vezi asta .

Discursul președintelui Joe Biden privind starea Uniunii din 9 martie 2024 este un alt mesaj dezastruos pentru distrugerea totală, anihilarea civilizației dacă își va ajunge. Dar nu va face.

Un discurs „normal” despre starea Uniunii este despre Statele Unite, este despre „starea” afacerilor națiunii, a economiei, a locurilor de muncă, a potențialului de creștere și creștere – despre previziuni, perspective de dezvoltare. Este un mesaj de previziune, care ar trebui să le ofere oamenilor speranță – să le anunțe planurile guvernamentale de a îmbunătăți deficiențele. Nu sa întâmplat nimic din asta.

Primele 20 de minute ale discursului au fost dedicate numai Ucrainei – zdrobirea președintelui Putin și a Rusiei și

„Nu te vom abandona niciodată, Ucraina! Vom sta mereu în spatele tău.”

Promite trimiterea a încă 90 de miliarde de dolari oligarhilor ucraineni. Banii contribuabililor, pentru nimic. Biden știe asta. Congresul SUA știe asta. Toată lumea o știe. Războiul ăsta NICIODATĂ nu poate fi câștigat împotriva Rusiei. Și de ce ar trebui să fie?

În afară de faptul că l-am pregătit și a început – complimentele doamnei Victoria Nuland [f*ck Europe], acum dispărut, mulțumesc lui Dumnezeu; un proiect de pregătire de peste 10 miliarde de dolari – ce interes mai au SUA în lupta cu un război proxy la aproximativ 10.000 km distanță, peste Atlantic și Europa? Cu siguranță nu Securitatea Națională .

Creșterea marjelor de profit ale Complexului Industrial Militar este cu siguranță un motiv întemeiat și realizarea „schimbării de regim” în Rusia. Admite cuvintele doamnei Nuland într-un interviu pentru Christiane Amanpour de la CNN, cu doar câteva zile înainte de demisia ei forțată.

Da, întotdeauna a fost vorba de aducerea Rusiei în genunchiul viitorului Împărat de la Washington, cu un lider rus de marionete. Ei au crezut că și-au atins ținta în 1991, cu președintele de atunci Elțin, căruia i-a fost mai deștept decât merită – când l-a prezentat pe domnul Vladimir Putin, numindu-l în august 1999 ca prim-ministru. Era clar că președintele Elțin îl pregătea pe domnul Putin pentru Kremlin. Atât pentru înfrângerea modalităților ascunse ale Occidentului de a supune Rusia.

Discursul domnului Biden a fost, de asemenea, un dezgust împotriva republicanilor. Chiar de la început l-a comparat pe fostul președinte Trump, singurul său oponent la alegerile (încă) planificate din noiembrie 2024 – cu Hitler. Așa l-a numit pe Donald Trump. Omul ăsta, Biden, nu are decență. Fața lui a exprimat furia pe tot parcursul – a țipat și a răvășit. Și, ghici ce – a primit ovații în picioare. Asta spune multe pentru statul Uniunii din Statele Unite.

Vezi asta pentru discursul complet:

Tucker Carlson , răspunzând la discursul lui Joe Biden privind starea Uniunii, a spus că este cel mai rău discurs al Statelor Unite vreodată. Pe lângă descrierea crimei pe care SUA – Occidentul – o finanțau în Ucraina, Tucker Carlson a subliniat și alte măsuri distructive promovate de Biden, cum ar fi transumanismul și avortul gratuit, cu alte cuvinte, agenda Woke finanțată de Soros – care nici măcar nu își ascunde. obiectiv de reducere a populației.

Imigranti ilegali. Tucker Carlson a vorbit, de asemenea, despre politica nebunească de deschidere a frontierelor a lui Biden, aducând ilegali în SUA, chiar și prin încărcături de avioane, oferindu-le adăpost, mâncare, carduri de debit care nu vor fi niciodată rambursate [vezi videoclipul de mai jos ] – mai ales bărbați tineri care ar putea și sunt așteptați pentru a servi în armata SUA.

De ce ar face Biden asta?

Acești imigranți nu au nicio loialitate față de SUA – și ar trebui să servească în armata SUA?

Poate împotriva poporului american – în timpul unei revolte provocate?

Vedeți aceasta pentru analiza completă a lui Tucker (9 martie 2024):

Imigranții „ilegali” sunt transportați direct în Statele Unite, admite deschis administrația Biden. Până acum, cifra oficială indică 320.000. Motivul oficial este, într-adevăr, de a compensa deficiențele de recrutare militară.

Adevăratul motiv este cu siguranță în altă parte. Imigranții, mai ales când vin în masă, sunt întotdeauna o perturbare a societății în care intră. La fel este și în Europa, iar politica Europei nu este cu mult diferită de cea a SUA. Este foarte coordonat .

Vedeți asta și asta (videoclip de 14 min „Exportat” din 7 martie 2024).

Într-un interviu cu Tucker Carlson, colonelul MacGregor avertizează despre planul de a recruta ilegali în armata SUA . Tucker a spus că Roma a căzut pentru că străinii care nu erau loiali Romei și-au populat armata și s-au întors împotriva poporului Romei. Din același motiv, colonelul în retragere al armatei Douglas Macgregor i-a avertizat pe americani să nu permită străinilor ilegali să servească în forțele armate. Vezi asta (video 7 min – 4 martie 2024).

Într-adevăr, perturbând societatea. Dar de ce? Crearea unui conflict intern, eforturi interne – poate război civil? Este un mijloc de distrugere, iar victimele sunt imigranții care visează la o lume mai bună. În schimb, ele sunt folosite pentru preceptul Clubului de la Roma de DISTRUGERE – pentru a reconstrui în cele din urmă conform dorinței elitei.

Acestea sunt doar câteva exemple ale distrugerii planificate și proiectate – exact așa cum se prevede în edictele Clubului de la Roma.

Oamenii se trezesc. Ceea ce se întâmplă în SUA se întâmplă deja într-o versiune diferită, poate mai puțin vizibilă în Europa.

Nu mai fiți Națiunile Oilor conduse de Lupi .