Zahei Orbul Vazatorul
5 aprobate
zdr_444@yahoo.com
78.96.85.133

Ca răspuns la mihai.

China l-a sustinut pe Ceausescu, contactul ei cu iudeo-americanii, nu a sustinut poporul roman.
In Cehoslovacia era un regim filo-iudeo-sionist la conducere in 1968, cel pe care il apara Ceausescu, iubitorul de Israel in „Razboiul de Sase Zile” din 1967, Ceausescu fiind condus (indrumat) pe atunci de evreii de la Externele Romaniei, precum Corneliu Bogdan (pe numele sau real Grumberg, care l-a indrumat pe Ceausescu si in criminala indatorare a tarii, Romania ajungand astfel in incapacitate de plata in 1981).
China nu i-a sunat pe „rusi” (pe sovietici) in apararea Romanei pentru ca nu isi vorbeau, ci politicienii chinezi au facut declaratii publice de sustinere a Romaniei, ca cea din 23 august 1968, cand Zhou Enlai (omul americanilor prin legaturile ce le facuse Ceausescu pe ascuns de Moscova), premier al Chinei, în mesajul său cu ocazia Zile Naţionale a României transmitea: „România poate conta în apărarea independenţei sale pe sprijinul poporului chinez!”.
Ce iudeo-sionisti conduceau Cehoslovacia pe care Ceausescu a fost pus sa o apere? Un guvern similar cu acela de ar fi ajuns Ana Pauker sa conduca Romania.
În Cehoslovacia, la 20 noiembrie 1952, secretarul general al partidului ceh, Rudolf Slansky, împreună cu alţi 13 nomenclaturişti comunişti, dintre care 11 erau evrei, fusesera acuzaţi de „conspiraţie troţkisto-titoisto-sionistă“ si condamnaţi sau executaţi. Furnizarea de arme pentru Israel cu începere din anul 1948 a constituit unul din principalele capete de acuzare (o întreagă bază aeriană cehă asigurase un pod aerian pentru livrarea de armament pentru Tel Aviv).
Totodată, pentru prima dată în istorie, acuzaţia de „conspiraţie evreiască mondială“, în care Comitetul Evreiesc American şi guvernul israelian apăreau ca un fel de «Înţelepţi ai Sionului», a fost formulată oficial de un guvern comunist.
Acţiunea sionistă-comunistă română fusese inspirată chiar de către cea cehă. Astfel, evreul comunist Simion Ţaigher, întorcându-se „dintr-o misiune în Cehoslovacia“ în anul 1947, informează grupul Anei Pauker cu privire la „organizarea unei brigăzi de evrei din Cehoslovacia pentru trimitere în Palestina, în sprijinul luptei pentru crearea noului stat evreu“, după cum mărturisea chiar el. Informarea a condus la discutarea problemei în grupul evreiesc, hotărându-se acţionarea în secret…
La Bucureşti, ancheta tindea să scoată la iveală o conspiraţie a evreilor „sionişti“ la nivelul întregului lagăr comunist, ce includea Moscova, Praga şi Bucureştiul…
Legătura cu sioniştii de la Praga o realiza la Bucureşti nomenclaturistul Vasile Luca (din grupul Anei Pauker) prin nr.4 din grupul lui Rudolf Slansky, evreul basarabean Samilov (Samuel), fost colonel al Armatei Roşii, care îl recrutase pe Luca din 1940…
Anchetele şi procesele nu au mers cu dezvăluirile până la capăt datorită asasinării lui Stalin, dar declaraţiile obţinute au confirmat teza conspiraţiei. S-a adeverit că fratele Anei Pauker, Zalman Rabinsohn, era agent al Mossad-ului, trimis în România din Israel în 1949, după ce în 1948 se realizase prima legătură a „tovarăşei Ana“ cu ofiţerul Mossad Mordehai Namir……
Apoi, anul 1968 a adus alt eveniment major pentru lagărul „comunist“. De mai multă vreme, sub impulsul politicii hruşcioviste, Cehoslovacia apucase calea unor „reforme radicale“. Devenise, de aceea, o veritabilă rebelă la adresa Moscovei brejneviste, toţi evreii condamnaţi pentru sionism în 1952 fiind scoşi din închisori şi reabilitaţi. «Primăvara de la Praga» a însemnat, de fapt, în spatele revirimentului naţional şi democratic al cehilor, şi o mare victorie pentru sionişti. Tot grupul sionist condamnat în 1952 la închisoare pe viaţă a fost eliberat. Evreul Artur London, fost ministru adjunct de Externe al Cehoslovaciei, ce făcuse parte din grupul sionist, şi tocmai fusese eliberat, într-un mod inexplicabil de provocator s-a apucat să condamne «regimul poliţienesc» al Moscovei instalat la Praga, ca fiind anti-semit. Astfel, el fabula public despre faptul că, obedient Moscovei, fostul procuror-şef al statului ceh, maiorul Smole (în cadrul anchetei din 1952): „M-a luat de gât şi cu vocea tremurându-i de ură a urlat «Tu şi cu rasa ta împuţită, vă vom extermina. Nu tot ce a făcut Hitler a fost bine. Dar el i-a exterminat pe evrei, şi asta a fost un lucru bun. Prea mulţi evrei au reuşit să scape de camerele de gazare, dar vom termina noi ce a lăsat el neterminat»“. Iar asemenea acuze, ce identificau Uniunea Sovietică ca vinovată, erau permise de regimul cehoslovac în 1967-68.
Sfătuit de camarila sa de palat, Ceauşescu vizitase Praga în acele zile fierbinţi cu scopul de a-l preveni pe liderul Cehoslovaciei, Alexandru Dubcek, despre informaţia obţinută de spionajul românesc, că trupele Tratatului de Varşovia, conduse de sovietici, urmau să invadeze Cehoslovacia (Ceauşescu nu fusese informat de Moscova, ori de altă capitală aliată din lagăr, fiind surprins şi şocat de informaţie) pentru a pune capăt «reformelor» cu care el, Ceauşescu, era total de acord………
Nicolae Ceauşescu condamnă public şi vehement invazia, arătând că este „o mare greşeală şi o primejdie pentru pacea lumii“. El cere, totodată, marilor puteri mondiale şi Organizaţiei Naţiunilor Unite să intervină pentru stoparea agresiunii militare, adăugând: „Întregul popor român nu va permite nimănui să încalce teritoriul patriei noastre“. Statele Unite ale Americii şi China s-au oferit imediat să ajute România, ceea ce pentru evreii de la New York şi Washington însemna deschiderea perspectivei unei alianţe cu China împotriva Rusiei anti-sioniste, pe canalul Bucureşti. Nu va trece mult şi vor acţiona.
Tot în perioada următoare, în anul 1969 relaţiile diplomatice dintre România şi Israel sunt ridicate la rang de ambasadă (la Bucureşti şi la Tel Aviv, iar mai târziu, în ianuarie 1971, avea să se semneze un nou acord comercial pe termen lung, ca mai apoi, în zilele de 4 şi 7 mai 1972 să aibă loc la Bucureşti vizita primului-ministru al Israelului, Golda Meir. Se dezvoltă birourile «Relaţia Israel» din cadrul Ministerului Comerţului Exterior, Ministerului Apărării Naţionale şi Securitate…..