Codrin S
109 aprobate

csarbu@gmail.com
75.57.36.95
Interesant cum o disputa deloc colegiala, cel putin din partea kabbalistului surena, este abrupt stopata de redactie. “Aici se încheie disputa colegială dintre domnii CD și Surena…”
Am urmarit aceasta disputa, mai mult sa vad cum mai evolueaza acest kabbalist cu atacurile lui la persoana si cu metodele lui talmudice usor de identificat.
Aduce insulte nejustificate, face afirmatii pe care nici macar nu incearca vre-o data sa le probeze si avanseaza prezumtii ce nu au de a face cu adversarul, caci el nu stie ce este un preopinent, si condamna de pe o pozitie ambigua si nesemnificativa ca si numele sau absurd sub care posteaza.
A atribui cuiva, chiar si ipotetic anumite afirmatii ca apoi sa il ataci in baza lor este o tactica milenara si specifica talmudistilor si mai ales sionistilor turbati.
Se trezeste in 1945 vorbind cu Stalin, situatie care nu are legatura cu discutia de baza, “Insemnarile lui Marx despre romani” si nu insemnarile lui Engels, pentru care a facut o fixatie si pe care tot il amesteca in comentariile sale repetate.
Derapajele ideatice, de altfel remarcate si contrate elegant de CD in comentariul sau anterior, merg mai departe in presupuneri privitoare si la ce nu ar sti preopinentul CD. Este riscant sa ataci pe cineva pe un subiect pe care acesta nu si-a spus inca parerea, ramanand in zona presupunerilor nefondate si intarind parerea generala ca e vorba de un diagnostic psihiatric grav pe care CD-ul l-a avansat cu finete.
Faptul ca CD nu injura ii da curaj acestui “cabalist” de ocazie cu nume imprumutat din lecturile lui ce le crede esoterice, care il fac sa se creada ce nu este si vrea sa ne lase si noua impresia ca el este.
Ori noi stim mai demult ca este bolnav si a fost menajat, ocolit si ignorant si exmatriculat pentru a nu mai aparea si a polua atmosfera blogului.
Poate nu suna elegant ceea ce remarc eu aici dar nici nu mi-am propus vre-o atitudine miloasa fata de o persoana ce ataca pe cei ce nu injura si pe cei care sunt eleganti si diplomati asa cum reuseste CD-ul.
Il avertizez pe serenica sa stea cuminte, ca daca sare si la mine in fac bucati, nu asa cum l-a facut CD-ul, varza pe bune si pe subiect vezi: https://ioncoja.ro/corectii , nuu il voi depicta prin tot ce a publicat in ultimii ani, litera cu litera asa incat sa-i fie frica ca cei de la Marcuta pot veni sa-l salte in orice moment, fiind un pericol social.
Si pentru ca tot ii place surenei sa-l citeze pe Engels pana la plasele ii dau si eu o directie clara unde sa se duca definitiv “să dispară în gaura neagră “ dar nu “vorba lui Engels”, ci vorba populara mult folosita de noi romanii ce nu il stim pe Engels.
Sa va fie de bine domnule surena si niciodata la dispozitia dumitale.
Pe mine serenica, neica, sa nu incerci cumva ma iei cu Stalin si cu Engels pe care ii bagi in subiecte ce nu au legatura cu topica discutiei, ca nu merge. Eu sunt internaut profesionist si te gasesc oriunde vrei si nu vrei, ai grija.

PS
Intre timp a fost postat si cometariul domnei Caroline Gunderode cu care ma aliniez aproape total.

Surena, un rabin și cabalist marocan, cunoscut și sub numele de Baba Sali –Yisrael Abuhatzeira, decedat si inmormantat la Netivot, Israel, conform datelor furnizate de Amir Cohen – Reuters.

Surena nu – l-a denigrat pe CD caci nici nu a incercat macar sa faca asta, el nu are materialul cultural si mintea la nivelul CD-ului sa poata face asta – el doar l-a jignit de-a dreptul.
CD nu poate fi minimalizat de un nenorocit psihopat ca surena(sudica, corect in spaniola la masculin este Sureños – sudic) caci surena nu se poate decat minimaliza pe ea(el) singur prin ceea ce posteaza.
surena – O fi ambigen, cu noile transformari cultural sexuale?
Are si operatie facuta gratis pe banii statului?
Mai bine se trata la scufita.

Privitor la raspunsul redactiei, ca internaut professionist pot spune ca multi de pe acest blog nu pot/stiu sa se foloseasca de Wikipedia si se cunoaste de la o posta. Pacat.
Sa speram ca comentariul doamnei Caroline sa nu-i dea vre-o idee CD-ului sa paraseasca si el blogul.
O fi in favoarea noastra a cititorilor sa ne pricopsim cu serenica si uita de informatiile extraordinar de variate, complexe, care te instigau si intrigau in acelasi timp, venite din traducerile si articolele CD-ului?
Pe de alta parte nu ma simt deloc confortabil sa aud ca sunt pus “intr-un fel” sau altul pe picior de egalitate cu un psihopat ca serena si nu cred ca si alti cititori vor lua aceasta NR prea usor.
Prin nu se stie ce minune a disparut, slava Domnului, un alt psihopat care se credea Mesia si scria doar numere binare in comentarii, de canturi si versete din Noul Testament.
Se pare ca se ofera un confort deosebit psihopatilor de parkeaza cu lejeritae pe aici.
Acum trebuie sa avem de-a face din nou cu un alt fenomen al psihologiei aplicate urat.
Oare ne mai intreban de ce nu mai revin unii ce aveau opinii sanatoase, cu adevarat patriotice si hotarate, imi pare rau ca nu le-am notat numele si adresa de email ca sa-i intreb care-i motivul parasirii.
Probabil ca am sa merg cu luni si ani in urma pe blog ca sa-i regasesc pe cei mai reprezentativi si sa-i intreb parerea lor, poate asta ar ajuta cel mai mult sa cunoastem cum merge prestigiul blogului si cum poate fi ridicat la cotele pe care le impune misiunea nationalist-suveranista a blogului.
Dar nu stiu daca si altii vor fi cu adevarat interesati. Eh, orgolii.

*

NR – Acest site urmărește aflarea adevărului și găsirea soluției la problemele care ne frământă. Restul este risipă de timp și energie.