Dincă poate fi grațiat…

2019-08-12T19:58:40+03:0012 august 2019|Textele altora|

STS, Kovesi, deontologii de presă și clovnii din politică. Mirel Curea despre Tragedia din Caracal

Reacțiile după tragedia de la Caracal ale diferitelor autorități, ale presei și ale politicienilor sunt criticate dur de jurnalistul Mirel Curea.

„Despre cumplitul caz de la Caracal nu știu absolut nimic mai mult decât știe toată lumea, decât s-a spus în media. Am aflat astfel că STS nu este ceea ce scrie în legea lor de organizare și funcționare ci este doar un fel de altă autoritate electorală națională, una care e ocupă cu trucatul alegerilor. Am mai aflat că un procuror din elita lui Kovesi, decorat de ea, nu știe când se poate efectua o percheziție domiciliară în caz de flagrant cât casa. Ăștia sunt! Ca și ăia de la STS, știu doar cu Poliția Politică. Asta despre autoritățile lui Pește!”, scrie Mirel Curea, prim redactor-șef adjunct al EvZ.

„Pentru clovnii din politică nu are nicio importanță faptul că este vorba despre o tragedie cutremurătoare, ei tratează îngrozitorul subiect ca pe oricare alt eveniment din care se poate trage folos propagandistic. Iohannis, cel mai alăturea, a convocat pentru zilele viitoare CSAT, deocamdată este în libere”, mai scrie jurnalistul.

„Deontologii, plutonierii bionici de presă ai serviciilor, au găsit explicația pentru care nu s-a intervenit de urgență: securiștii de la STS sunt timorați de scandalurile generate de Protocoale.

Am aflat însă ceva și despre conaționalii mei, cetățenii români cu drept de vot. Am aflat că potrivit înțelegerii lor și a președintelui lor care i-a consultat în acest sens, asasinul copilelor poate fi grațiat, corupții nu”, se încheie postarea.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top