Text transcris, tradus dupa video, si comentat, de CAROLINA :
TEXTELE SUNT INCREDIBILE , ele sunt  MONSTRUOZITATI rostite in gura mare de catre constructorii si aparatorii zionismului, pe care, daca le-am rosti noi despre ei, am fi bagati dupa gratii sau ucisi, pe post de „antisemiti” – le-am tradus pentru poporul meu, intrucat  ele merita folosite in procesele cu Elie Wiesel, sinistrul impostor demascat de atatia ani,  care vor urma sigur, in numele legilor EU!
Ar trebui sa incepem, de fapt, prin a-l da in judecata pe miliardarul izraelian puscariabil Tender , detinatorul principal al actiunilor Chevronului,  cel venit sa ne otraveasca apele pentru a pune mana pe aurul nostru, batand si schilodind romanii cu mercenarii lui si cu politia romana infiltrata si  intoarsa contra taranilor  si a studentilor , fara drept de apel, transformand astfel romanii, in palestinieni.
Tender actioneaza exact, in masura in care este lasat s-o faca, precum neandertalii din pelicula care urmeaza.
Veti intelege si dece Ion Antonescu, precum toata istoria Romaniei, trebuie sa dispara, ea trebuie confiscata/arestata/ nimicita, prin improscare cu noroi, interzisa prin culpabilizare, exact ca istoria si existenta Palestinei.
Veti intelege si dece se va efectua sigur, daca-i lasam, si desfiintarea, in final, a Muzeului Taranului Roman. Caci Muzeele noastre de Istorie sunt DEJA inaccesibile la momentul actual.
Se lucreaza foarte bine organizat – aici nu este vorba de faptele mafiei mobiliare , in exclusivitate, ci de o agresiune foarte bine concertata pe ascuns, pe baza ideologiei colonialiste a desfiintarii existentei acestei tari si a acestui popor, cu toate mijloacele.
Rezistenta devine o datorie a absolut fiecarui roman.
Precum rezuma perfect un comentator  la Radu Tudor ,autodenumit ‘Un lup fără stăpân’
(December 18, 2013 at 5:28 pm), care-i cere  sa fie patriot, aceasta este adevarata situatie a Romaniei:
„Distrugerea patrimoniului cultural, a tradițiilor și identității naționale sunt parte a planului de distrugere totală a României și a națiunii române început pe 22 decembrie 1989, plan care a inclus și distrugerea economică a tării in ultimii 24 de ani.
Continuarea așa-ziselor proiecte economice și administrative ale grupurilor infracționale transfrontaliere care conduc România ar conduce rapid la distrugerea completă a tării și la forțarea populației să plece in exil, de aceea rețelele de trădători de țară emit agresiv acte normative ilegale privind descentralizarea/ fărâmițarea României și plasarea “regiunilor” sub controlul grupurilor de interese anti-românești, vânzarea terenurilor către străini, exploatarea rapidă a tuturor resurselor in interes străin, distrugerea ecosistemului natural și a patrimoniului național, iar mai nou folosirea jandarmeriei ca armată de ocupație care apără interese străine împotriva poporului român.
Să speram că protestele opiniei publice vor reuși să aibă ca rezultat înlăturarea din pozițiile decizionale a trădătorilor de țară din ultimii 24 de ani și astfel evitarea in extremis a transformării României in Palestina Europei…”
Ascultati-i deci pe neandertali – frati ai miliardarului Tender care ne crede si ne trateaza in palestinieni.
„Exista o mare prapastie intre noi, evreii, si dusmanii nostri. Nu doar la capitolul abilitati  ci si in privinta moralei, culturii, sanctitatii vietii si a constiintei. Ei ne sunt  vecini aici , dar , situati fiind  la o distanta de cateva sute de metri de noi, ei par a fi oameni care nu tin de acest continent, de lumea noastra, ci de alta galaxie”.
Izraeli President Moshe Katzav , the Jerusalem Post, 10 May, 2001.
„Palestinienii sunt ca niste crocodili. Cu cat le dai mai multa carne, ei vor si mai multa”.
Yehud Barak, Izraeli Prime Minister , August 28 2000,  the Jerusalem Post, August 30, 2000.
„Palestinienii sunt bestii ce merg  pe doua picioare „
Menahem Begin, catre Knesset ,  in Amnon Kapeliuc , New Statesman, 25 June, 1982
„Palestinienii ar trebui zdrobiti ca greierii , cu capetele zdrelite de bolovani si de ziduri”
Izraeli prim ministru din acea vreme, catre colonistii evrei,  NY Times, April 1, 1988.
„Dupa ce le-am ocupat teritoriul, tot ce vor mai putea face arabii, e sa bajbaie de jur  imprejur , ca niste coropijnite bete intr-o sticla”.
Rafael Eytan, Seful Fortelor Apararii Izraeliene, NYTimes, 14-th  April 1983
„Cum sa returnam  teritoriile ocupate: nu exista  nimeni caruia sa le returnam!”
Golda Mair, 8 martie 1969
„Nu exista asa ceva care sa poarte  numele  de „palestinieni”, acestia n-au existat niciodata”!
Golda Mair, iunie 15, 1969
„Teza pericolului exercitarii de genocid  ce atarna in iunie 1967 asupra noastra, si ideea ca Izraelul lupta pentru propria existenta fizica, e doar o cacealma , care s-a nascut si a fost dezvoltata doar dupa razboi”.
Izraeli  general,  Mattit Jahub Pellett , raport in Haarez, 19 martie  1972
Ben Gurion avertizeaza  in 1948 :
„Trebuie sa facem totul ca sa ne asiguram ca palestinienii nu se intorc niciodata, asigurandu-ne compatriotii zionisti ca palestinienii nu se vor intoarce niciodata la casele lor, deoarece  cei batrani vor muri iar cei tineri vor uita”
„Trebuie sa ucidem toti palestinienii care nu se resemneaza la gandul de a trai aici ca sclavi”.
Gen Heilbronn, din comitetul pentru realegerea generalului  Shlemelahad, primar al  Tel Avivului , Oct 1983
„De fiecare data cand facem ceva, tu-mi spui mie ca America o sa faca asta si o sa faca ailalta,  eu vreau sa-ti spun ceva foarte clar: nu te ingrijora ca America pune presiune asupra Izraelului, caci noi controlam America , si americanii o stiu!”
Sharon oct 3, 2001 , lui Perez , la  Radio Izrael.
„Noi declaram deschis ca arabii nu au dreptul sa se stabileasca nici macar pe un centimetru patrat din Erez Izrael. Ei n-au ascultat si nu vor asculta niciodata decat de forta. Vom folosi forta totala pana cand palestinienii vor veni la noi  tarandu-se in patru labe .”
  Rafael Eytan , Seful Fortelor de Aparare ale Izraelului , Gad Bekka,  Yediot Ahronot 13 April 1983 and The NY Times ,14 April, 1983
„Trebuie sa folosim teroarea, asasinarea , intimidarea , confiscarea teritoriala si taierea tuturor serviciilor sociale pentru a epura in Galileea , toata populatia ei araba”.
 Izrael Kunik, The Kunik Memorandum
„Satele evreiesti au fost construite in locul satelor arabe . Noi nici macar nu cunoastem numele acestor sate arabe. Si nu condamn pe nimeni intrucat cartile de geografie nici macar nu exista, iar satele arabilor nu exista nici ele. Lalau s-a ridicat in locul lui Malulu. Kibutz Kwait  in locul lui Jutah. Kibutz Sarit in locul lui Unefis. Si Kefaia Heshuah in locul lui Tal Al Shuman. Nu exista in tara asta un singur loc care sa nu fi avut initial populatie araba”.
 Moshe Daiian, adresa catre Teknikon, Haifa. Raport in Haaretz  April 4 – 1969.
„Am iesit afara , insotiti de Ben Gurion. Alon a repetat aceasta intrebare : ce e de facut cu populatia palestiniana. Ben Gurion a facut un semn cu mana care spunea: impinge-i afara !”
Iitzak Rabin , Rabin Memoirs, published in the New York Times,
23 October 1979
Descrierea lui Rabin a cuceririi lui Liddah, dupa completarea lui Pleine Daleth:
„Vom reduce populatia araba la nivelul unei comunitati de taietori de lemne si de chelneri”.
Iuri Lubrani  PM, consilierul special al lui  Ben Gurion asupra chestiunii arabe,  1960, din :
„The Arabs in Izrael”, by Sabri Girias
„Toata lumea trebuie sa se miste, sa alerge si sa acapareze cat de multe dealuri posibile, ca sa largeasca suprafetele colonizate, deoarece tot ce cucerim acum, va ramane al nostru, tot ce nu cucerim , va ramane al lor.”
Ariel Sharon, Izrael Ministru de Externe, adresandu-se militantilor dreptei extreme, pe nume Sommet Party, Agence France Presse, Nov 15,1998.
„E datoria conducatorilor izraelieni sa explice opiniei publice , clar si curajos, un anume numar de fapte, uitate cu vremea. Primul dintre ele spune ca nu exista zionism,colonizare sau stat evreu, fara expulzarea  arabilor si fara exproprierea lor de pe  pamanturile lor.”
 Yurom Bar Porah, Yedihot Ahronot , 14 July, 1972
„Stimuleaza populatia sarmana sa plece dincolo de granita, refuzandu-le angajarea .Dar procesul exproprierii si inlaturarii celor saraci, trebuie executata discret si circumspect.”
Theodor Herzl, fondatorul lui  World’s Zionist Organization, vorbind despre arabii din Palestina  ,  Complete Diaries, June 12 ,1985 .
„Un milion de arabi nu valoreaza o singura unghie a unui evreu”
Rabbi Jakov  Perrin, 27 Febr 1994,  NY Times, February 28, 1994, pg 1
„Noi , evreii, suntem distrugatori si vom ramane distrugatori, nimic din ceea ce puteti face voi, vor satisface cerintele noastre si necesitatile noastre”.
„You Gentiles”,  de Maurice Samuels , pg 155
„Vom avea un guvernamant mondial, ca va place sau nu. Singura intrebare care ramane este daca acel guvernamant va fi atins prin cucerire sau prin consimtire”
Bancherul evreu , Paul Warburg, 17 Febr 1950, pe cand depunea marturie in fata senatului  SUA .
„Ne vom stabili in Palestina, ca va place sau nu. Puteti sa ne accelerati sosirea sau puteti la fel de bine sa ne-o intarziati. E mai bine insa sa ne ajutati asa incat sa nu ne transformati fortele constructive in forte destructive , care vor  rasturna lumea.
Haim Weizmann, Judische Rundschau nr 4,  1920
„Rasa noastra este rasa de stapani , noi suntem zeii divini ai  acestei planete.Noi suntem la fel de diferiti de rasele inferioare precum sunt ele de insecte. De fapt, comparate cu rasa noastra , celelalte rase sunt bestii si animale; vite in cel mai bun caz. Alte rase sunt considerate  drept excrement uman. Destinul nostru este sa dictam raselor inferioare. Regatul nostru ce va veni, va fi dirijat  de conducatorul nostru cu un baston de fier.Masele ne vor linge picioarele si ne vor servi  in calitate de sclavi”.
Menachem Begin  catre Knesset , citat de  Arnon Kapeliuk : „Begin and the Beasts”, New  Statesman” June 25, 1982
„Spune-mi, o duc chiar asa de rau oamenii rai de pe pamantul asta, ei vaneaza si prind tot ce au chef sa manance! Ei nu sufera de indigestie, si nu-s pedepsiti de ceruri. Vreau ca Izraelul sa se inscrie in acel club, poate ca atunci omenirea va incepe sa se teama de noi, in fine,  in loc sa le fie mila.Poate ca vor incepe sa tremure , sa le fie frica de nebunia noastra in loc sa ne admire nobletea! Lasa-i sa tremure ! Lasa-i sa ne cheme un stat nebun! Lasa-i sa inteleaga ca suntem o tara salbateca, periculoasa imprejurimilor noastre, anormala, ca am putea turba, ca am putea incepe cel de al 3-lea razboi mondial, pe neasteptate, sau ca intr-o zi am putea innebuni si da foc tuturor campurilor cu petrol din Asia Mica. Chiar daca imi demonstrezi ca actualul razboi este un razboi murdar, imoral, nu-mi pasa , vom incepe un alt razboi, vom ucide si vom distruge mai mult, si mai mult, si stii dece merita? Deoarece se pare ca acest razboi ne-a facut mai antipatici lumii necivilizate! Nu vom mai auzi acel nonsens despre unicitatea  moralei  iudaice . S-a terminat cu trancaneala ca un popor unic confera lumina natiunilor, s-a terminat cu unicitatea, nu mai este dulceata si lumina!La naiba!”
Izraeli former Prime Minister Ariel Sharon
„Epoca moderna este epoca iudaica. Si secolul 20 in mod special, este secolul iudaic”!
Iuri Slezky, Profesor de istorie la Univ of California, Berkeley, „The Jewish Century” Princeton Univ Press
„Ce ma socheaza si ma ingrijoreaza , este ingustimea si obtuzitatea conducatorilor nostri militari. Ei par sa presupuna ca statul Izrael poate sau chiar trebuie sa se comporte , in ce priveste relatiile internationale, conform legilor junglei: lungul lant de incidente false si ostilitati pa care le-am inventat si atat de multe ciocniri pe care le-am provocat!”
Din  Jurnalul de zi al lui  Moshe Sharet , fost Prim Ministru al  Izraelului si Liviu
Lukash: „Izrael’  Sacred Terrorism ”   1980
[SHOCKING] Confessions of NWO Jewish Zionists
http://www.youtube.com/watch?v=-Iyj6UPCChA
CONFESSIONS OF JEWISH ZIONISTS: CONFESIUNILE UNOR ZIONISTI  IZRAELITI – NUMAI FIGURI MARCANTE
„There is a huge gap between us , Jews, and our enemies. Not just in ability but  in morality, culture, sanctity of life, and conscience .They are our neighbours here, but it seems as if at a distance of a few hundred meters away , there are people who do not belong to our continent, to our world, but actually belong to a different galaxy . „
Izraeli President Moshe Katzav , the Jerusalem Post, 10 May, 2001.
„The Palestinians are like crocodiles. The more you give them meat, they want more.”
Yehud Barak, Izraeli Prime Minister at the time, August 28 2000, reported in the Jerusalem Post, August 30, 2000.
„The Palestinians are beasts, walking on two legs.”
Menahem Begin, speech  to the Knesset ,  quoted in Amnon Kapeliuc , New Statesman, 25 June, 1982
„The Palestinians should be crushed like grasshoppers ,heads smashed against the boulders and walls .”
Izraeli prime minister at the time, in  a speech to Jewish settlers,  NY Times, April 1, 1988.
„When we have settled the land all the Arabs will be able  to do  about it is to scarry  around  like drugged cockroaches  in a bottle „
Rafael Eytan, chief of staff of Izraeli Defence Forces, NYTimes, 14-th  April 1983
„How can we return the occupied territories: there is nobody to return them to !”
Golda Mair, March the 8-th, 1969
„There is no such thing as Palestinians, they never existed!”
Golda Mair, June 15, 1969
„The thesis of the danger of genocide  was hanging over us in June 1967 and that Izrael was fighting for its physical existence , is only bluff, which was born and developed after the war.”
Izraeli  general,  Mattit Jahub Pellett , reported in Haarez, 19 March 1972
Ben Gurion warns in 1948 :
„We must do everything to ensure that the Palestinians never do return,reassuring his fellow Zionists  that  Palestinians will never come back to their homes  for , the old will die and the young will forget.”
„We have to kill all the Palestinians that miss to resign to live here as slaves”
Gen Heilbronn, of the committee for the  reelection of general Shlemelahad, Mayor of Tel Aviv , Oct 1983
„Every time we do something , you tell me America will do this and America will do that, I want to tell you sometning very clear : don’t worry about the American pressure on Izrael, we control America , and the Americans know it „
Sharon Oct 3, 2001 , to Perez as reported on (?) Izrael radio.
„We declare openly that the Arabs have no right to settle on even one centimeter of Erez Izrael. Force is all they do or ever  will understand. We shall use the ultimate force until the Palestinians come crawling to us on all fours.”
  Rafael Eytan , Chief of staff of the Izraeli Defence Forces, Gad Bekka,  Yediot Ahronot 13 April 1983 and The NY Times ,14 April, 1983
„We must use terror, assassination, intimidation, land confiscation and the cutting of all social servces to rid the Gallillee of its  Arab population „
 Izrael Kunik, The Kunik Memorandum
„Jewish villages were built in the place of Arab villages. We do not even know the names  of these Arab  villlages . I do not blame you, because geography books no longer exist. Not only do the books not exist, the Arab villages are not there either. Lalau arose in the place of Malulu. Kibutz  Kwait in the place of Jutah. Kibutz Sarit in the place of Unefis . And Kefaia  Heshuah in the place of Tal al Shuman. There is not a single place built in this country that did not have a former  Arab population.””
Moshe Daiian, addressed to the Teknikon, Haifa. Reported in Haaretz  April 4 – 1969.
„We walked outside, Ben Gurion accompanying us . Alon repeated this question: what to be done with the Palestinian  population. Ben Gurion waved his hand in a gesture, which said: drive them out! „
Iitzak Rabin ,leaked a sense of devotion of Rabin Memoirs, published in the New York Times,
23 October 1979
Rabin’s description of the conquest of Liddah, after the completion of Pleine Daleth:
„We shall reduce the Arab population to a community of woodcutters and waiters .”
Iuri Lubrani  PM Ben Gurion’s special advise on Arab affairs  1960  from :
„The Arabs in Izrael”, by Sabri Girias
„Everybody has to move, run ,and grab as many hilltops as they can  to enlarge the settlements, because everything we take now , will stay  ours, everything we don’t grab, will stay with them.”
Ariel Sharon, Izrael Foreign Minister ,addressing a meeting of militants of the extreme right  wing Sommet Party, Agence France Presse, Nov 15,1998.
„It is the duty of Izraeli leaders to explain to the public opinion , clearly and courageously, a certain number of facts that are forgotten with time .The first of these, is that there is no Zionism, colonization or Jewish state, without the eviction of the  Arabs and the expropriation of their lands.”
 Yurom Bar Porah, Yedihot Ahronot , 14 July, 1972
„Spirit the pennyless population across  the frontier by denying it employment . But the process of expropriation and the removal of the poor must be carried out discreetly and circumspectly.”
Theodor Herzl, Founder of the World’s Zionist Organization, speaking of the Arabs of Palestine ,  Complete Diaries, June 12 ,1985 entry.
„One million Arabs, are not worth a single Jewish fingernail” .
Rabbi Jakov  Perrin, 27 Febr 1994, from the NY Times, February 28, 1994, pg 1
„We Jews are the destroyers and will remain the destroyers, nothing you can do will meet our demands and needs . We will forever destroy, because we want a world of our own.
„You Gentiles”, by Jewish author, Maurice Samuels , pg 155
„We will have a world government, whether you like it or not. The only question is whether that government will be achieved by conquest or by consent”.
 Jewish banker, Paul Warburg, 17 Febr 1950, as he testified before  the US Senate .
„We will establish ourselves in Palestine, whether you like it or not.You can hasten our arrival or you can equally well retard it . It is however better for to help us , so as to avoid our constructive powers be turned into a destructive power which will overthrow  the world.
Haim Weizmann, Judische Rundschau nr 4,  1920
„Our race is the master race, we are divine gods of this planet.      We are as different from the inferior races, as they are from insects .  In fact, compared to our race, other races are beasts and animals ; cattle at best. Other races are considered as human excrement. Our destiny is to rule over the inferior races .Our as be kingdom, will  be ruled by our leader , with a rod of iron . The masses will lick our feet and serve us as our slaves”.
Menachem Begin  in a speech to the Knesset , quoted by Arnon Kapeliuk : „Begin and the Beasts”, New  Statesman” June 25, 1982
„Tell me, do the evil men of this world have a bad time, they hunt and catch whatever they feel like eating ! They don’t suffer from  indigestion, and are not punished by Heaven    – I want Izrael to join that club, maybe the world will then , at last, begin to  fear us instead of feeling sorry . Maybe they will start to tremble, to fear our madness instead of admiring our nobility! Let them tremble! let them call us a mad state! let them understand that we are a savage country, dangerous to our surroundings, not normal, that we might go wild,that we might start world war 3,  just like that or that we might one day go crazy and burn all the oil fields in the Middle East! Even if you prove to me that the present war is a dirty, immoral war, i don’t care, we shall start another war, kill and destroy more, and more, and do you know why it’s worth it?  Because it seems that this war has made us more unpopular among  the uncivilized world! We will hear no more of that nonsense about the unique Jewish morality.No more talk about a unique people being the light upon the nations  and no more uniqueness and no more sweetness and light!Good riddance!
Izraeli former Prime Minister Ariel Sharon
„The modern age is the Jewish age .And the 20th century in particular, is the Jewish century!”
Iuri Slezky, Professor of history at the Univ of California, Berkeley, „The Jewish Century” Princeton Univ Press
„What  shocks and worries me, is the narrowmindedness and the shortsightedness of our military leaders . They seem to presume that the State of Izrael  may or even must behave in the realm of international relations according to the laws of the jungle : the long chain of false incidents  and hostilities we have invented and so many clashes we have provoked !”
From the Diary of Moshe Sharet , former prime Minister of Izrael, and Liviu
Lukash: „Izrael’  Sacred Terrorism ”   1980