Text primit de la dl Dan Cristian Ionescu
Am gasit in editia a V-a (inca in lucru), o serie de note de subsol tematice si semnificative:
13. Evreul american Leonard George Horowitz (ns. 1952), expert internațional în materie de sănătate publică, științe ale comportamentului, noi maladii și terorism bacteriologic duce de ani de zile lupta sa împotriva maladiilor create în laborator. Este autorul filmului “În minciuni noi credem: CIA, Hollywood-ul și bioterorismul” prezentînd modul în care oficiali din domeniul medicinei, aflați sub influența CIA, duc un război al terorii biologice împotriva a milioane de oameni (filmul a fost scos de pe Internet); este autorul cărții “Virusuri emergente; SIDA și Ebola – boli accidentale sau intenționate?”; lucrările sale referitoare la riscurile grave asociate vaccinurilor au condus în mai multe țări din Lumea a Treia la modificarea politicilor în ce privește vaccinurile; a depus mărturie în Senatul SUA cu privire la crearea virusului SIDA în laborator, la ordinele francmasoneriei mondiale.
            14. În luna aprilie 2009, în America de Nord a apărut și la foarte scurt timp a început să se răspîndească în întreaga lume un nou virus, necunoscut pînă în acel moment, denumit inițial virusul gripei porcine. Ulterior, la protestele crescătorilor de porci, întrucît virusul nu avea nici o legătură cu aceste animale, a fost redenumit ca virusul A/H1N1. În primele trei luni, virusul afectase aproape 60.000 de persoane și provocase peste 250 de decese; după patru luni (la data de 13 aug. 2009), răspîndit în întreaga lume în peste 100 de țări, virusul a dus la îmbolnăvirea a cca. 180.000 de oameni și a produs 1.799 decese. Numărul victimelor a început să crească în proporție geometrică: la 27 august se înregistrau 2.185 decese, după doar o săptămînă, la 3 septembrie, decesele ajunseseră la 2.837, iar ultimele date oficiale, la 24 septembrie, arătau 3.917 decese produse în 191țări și teritorii.
            15. La începutul sec XX, fundațiile Carnegie și Rockefeller l-au subvenționat pe evreul Abraham Flexner(1866-1959), care nici măcar nu era medic, să analizeze starea educației medicale din Statele Unite. Raportul întocmit de acesta în anul 1910 propune în final reforme în pregătirea doctorilor. Lobby-ul făcut de evrei, care deja se lansaseră în industria farmaceutică, a condus la recunoașterea oficială a raportului Flexner: medicina tradițională (naturală) a fost interzisă, fiind catalogată ca o escrocherie (!); școlile în care se preda aceasta au fost desființate; admiterea la facultățile de medicină se făceau în urma unui sever trial fiind admiși doar cei care se angajau să prescrie exclusiv medicamentele chimice produse în fabrici; cei care prescriau “leacurile populare”, chiar dacă acestea însănătoșeau de sute de ani bolnavii, erau eliminați din corpul medical. Pentru profitul producătorilor de medicamente, s-au prescris medicamente inutile care conduceau la dependență, medicamente care aveau efecte secundare care puteau fi combătute doar cu alte medicamente, medicamente netestate care s-au dovedit ucigătoare. Profitul a fost pus mai presus de viața oamenilor. Conform mai multor materiale, conferința Organizației Mondiale a Sănătății de la Alma Ata din anul 1978 (finanțată de Banca Mondială și Fundația Rockefeller) a internaționalizat recomandările din raportul Flexner (pentru mai multe amănunte, v. dr. Ghislaine Lanctot – “Mafia medicală”). Abraham Flexner a fost fratele mai mare al sionistului Bernard Flexner (1882-1946), consilier al delegației sioniste la Conferința de pace de la Paris (1918-1919) și unul dintre fondatorii CFR (Council of Foreign Relations).
            16 O remarcabilă  luptătoare pe cont propriu împotriva consecințelor raportului Flexner este doctorița canadiană Ghislaine Lanctot (ns. 1941). Exclusă din sistemul medical pentru faptul că își permitea să recomande pacienților “leacuri băbești”, eficiente, adică medicamente naturale a căror efect benefic era dovedit de sute de ani în locul medicamentelor sintetice,  ea a publicat cartea “Mafia medicală“ în care a dezvăluit cum dorința de profit a marilor companii de medicamente, deținute în general de evrei, este mai presus de viața oamenilor. De asemenea, merită de verificat dacă mai există pe youtube un filmuleț de cca. o jumătate de oră cu declarațiile și explicațile ei.
            17. Pilulele contraceptive orale îl au drept co-inventator pe evreul american Gregory Goodwin Pincus (1903-1967); nu am reușit să identific numele și originea celorlalți co-inventatori.
            18. Un personaj celebru în America de la jumătatea secolului trecut  a fost “Miracle Max” sau “Dr. Feelgood”, mai exact evreul german Max Jacobson (1900-1979), emigrant în anul 1936 în SUA. Acesta a creat “drogurile fericirii”, un amestec de amfetamină, hormoni animali, măduvă osoasă, placentă umană, steroizi și multivitamine care, injectat,  lua durerile și dădea o extraordinară stare de energie și fericire, dar prin care doctorul punea stăpînire și pe mințile pacienților. Printre pacienții săi curenți nu au fost numai vedetele (actori și regizori de la Hollywood), ci și politicieni de frunte, în primul rînd viitorul președinte John Fitzgerald Kennedy. De altfel, printre nenumăratele teorii ale conspirației legate de uciderea lui Kennedy se află și aceea conform căreia atentatul a fost organizat de vicepreședintele Lyndon B. Johnson, CIA, FBI și Pentagon, întrucît pierduseră controlul asupra președintelui, control preluat de “Dr. Feelgood”.