În răspuns la gmbplay.

Tatal meu e autorul planurilor de razboi pentru armata romana, a comandourilor directiilor militare si a operatiunilor psihologice militare pentru care a fost medaliat de ministrul apararii in prezidul Marii Adunari Nationale.
Nu a fost un Pacepa si era obsesdat de ideea de juramant pentru confruntarile cu fostii ofiteri. Ca absolvent a doua scoli de ofiteri, una de Armata si a doua de Securitate vorbea limba germana si limba franceza de la 14 ani .
In anii 50 a facut parte din o retea de ofiteri care se ocupa cu arhivari de dosare in secret fata de Securitatea propiu zisa prin care s-au arhivat ani de zile dosare in secret pe ideea sa ramana probe pe tot ce a fost. Prin aceasta retea de ofiteri au fost arhivate dosare pe tezaur , dosare pe furturile sovieticilor, dosare pe executii de romani in Iugoslavia, dosare pe gruparile de anticomunisti si inclusiv dosare in anchete in secret pe actul de la 23 august 1944 in anchete ce au durat ani de zile in asteptarea eliberarii martorilor. In aceste anchete au fost studiate inclusiv operatiunile armatei romane de pe frontul de est si a condus inclusiv operatiuni de monitorizare a consilierilor sovietici – ,,meseria se fura” ca nu le-a aratat nimeni cum se face o operatiune la nivel inalt….
A fost tot timpul in confruntari cu directiile politice pana la un pas de executie motiv pentru care umbla tot timpul cu o Bereta cu glont pe teava.