CD
660 aprobate

denitsoc@gmail.com
66.71.243.136

 

GUVERNUL SUA ESTE O ÎNTREPRINDERE CRIMINALĂ
de Horse237

Prețurile găinilor și ouălor cresc rapid deoarece guvernul SUA folosește teste PCR pentru a justifica uciderea a zeci de milioane de pui, gâște, curcani și rațe. Guvernul SUA și oamenii care se comportă ca și cum ar deține puterea au pregătit calea pentru mizeria de astăzi, începând din 2009, când doctorul Yoshihiro Kawaoka de la Universitatea din Wisconsin a încrucișat gripa aviară cu gripa spaniolă.

Dr. Kawaoka și-a încrucișat apoi amestecul de gripă aviară-gripa spaniolă cu 3 dintre cele mai contagioase gripe umane disponibile. El a permis cu succes ca gripa aviară să treacă de la centrarea în ciocul păsării la plămâni. Astăzi, ființele umane din SUA și China au luat gripă aviară.
El nu a fost arestat pentru că a creat o arma biologica de germeni. El a primit peste 20 de milioane de dolari drept recompensă de la Fundația Bill și Melinda Gates. Dr. Kawaoka este, de asemenea, un expert în Ebola.

Înainte de 24 februarie 2022, SUA aveau 26 de biolaboratoare în Ucraina, lângă granița cu Rusia. SUA au dezvoltat o dronă care ar putea răspândi gripa aviară la păsările migratoare și la păsările domestice.
Bill Gates este, de asemenea, a investit mult în cercetarea gripei porcine africane. Nu se stie niciodata. Ar putea fi un focar în SUA.

Prețurile sunt împinse mai sus fie prin proiectare, fie prin incompetență la FDA. FDA a oprit producția de formulă pentru copii, deoarece a găsit bacterii în interiorul plantei care nu trebuiau sa se afle în formulă. Așa că astăzi importăm formulă pentru copii din Europa și Mexic.

Au avut loc peste 95 de incendii extrem de suspecte la centrele importante de procesare a alimentelor. Acest lucru a afectat lanțul de aprovizionare, a crescut deficitul și a crescut prețurile.
Administrația Biden a scos milioane de acri de terenuri închiriate de petrol din potențială producție pentru a crește prețul petrolului, motorinei și gazelor naturale. Sunt în proces de a îngreuna și mai mult companiile petroliere să construiască noi rafinării.

Au lucrat din greu la un alt plan de sărăcire a clasei muncitoare și a clasei de mijloc din America: Frontiere deschise. Chiriile au crescut la o medie de 2.000 de dolari în SUA. Este mult mai mult în zonele afectate de imigrație. Cu ani în urmă locuiam într-o zonă din California, unde albii din clasa de mijloc își puteau permite să trăiască. Chiria de astăzi pentru un apartament cu un dormitor din vechiul meu cartier este de 2.550 USD pe lună plus utilități.

NAFTA (North American Free Trade Agreement – Agrementul de Liber Schimb Nord American) a intrat în vigoare la 1 ianuarie 1994. De atunci, SUA au pierdut 80.000 de fabrici de producție. Există 3.143 de județe în cele 50 de state din SUA. Aceasta înseamnă o pierdere de peste 24 de fabrici de producție pe județ. La momentul în care a fost adoptat NAFTA, într-un județ american mediu erau mai puțin de 100.000 de oameni.

Guvernul SUA a adăugat 67 de milioane de oameni la populație de la NAFTA, în timp ce a distrus milioane de locuri de muncă bine plătite pentru oamenii care lucrează. Guvernul a încurajat oxicodona, metamfetamina, fentanilul și alte droguri ilegale pentru a-i împiedica pe americanii săraci să se răzvrătească la sărăcia creată pentru ei de guvernul federal din Washington DC și de miliardarii de pe Wall Street.

În 1994, masa monetară M2 din SUA (numerar, depozite în cont curent și aproape de bani ușor convertibili) a fost de 3,474 trilioane de dolari față de 21,728 trilioane de dolari în prezent. Adică o creștere de 625%. Și media corporativă complet compromisă se întreabă de ce cresc prețurile.

Pierderea locurilor de muncă și creșterea chiriilor și a impozitelor a pus o strângere teribilă asupra bugetelor familiei. Imprimând zeci de trilioane de dolari și folosindu-le pentru a cumpăra lucruri gratuite de peste mări, politicienii din Washington s-au prefăcut că acționează pentru a face lucruri bune pentru alegătorii lor.

Desigur, când, nu dacă, dolarul moare, salariile vor fi tăiate definitiv cu 60%, si 100% pentru cei care își pierd locul de muncă în viitoarea Depresie.
În vara anului 2001, George W Bush le-a spus aliaților săi că va intra în război împotriva Afganistanului. Pe 10 septembrie 2001, secretarul Apărării Donald Rumsfeld a recunoscut la CBS Evening News că 2,3 trilioane de dolari au dispărut de la Pentagon.

Nici el, nici rabinul Dov Zakheim, controlorul DOD, nu au putut găsi acești bani. În dimineața zilei de 11 septembrie 2001, peste 50 de auditori civili și militari care au început să caute „Banii dispăruți” au fost uciși.

De asemenea, târziu în seara zilei de 9-10-2001, un miliard de dolari (la prețurile din 2001) de lingouri de aur și argint a fost mutat din seiful COMEX din Turnul 4 al Turnurilor Gemene. Până în prezent, niciun politician și niciun jurnalist corporativ nu a îndrăznit să pună întrebări despre cine a ordonat mutarea lingoului și de ce.

Până în prezent, niciun politician și niciun jurnalist corporativ nu a cerut nici FBI, nici DOD fotografii cu interiorul Pentagonului făcute după 911, astfel încât publicul să știe cum au fost uciși auditorii.
Dr. Mark Skidmore a dovedit din surse guvernamentale că 21 de trilioane de dolari au dispărut de la DOD – Ministerul Apararii și HUD (Locuințe și Dezvoltare Urbană) din 1998 până în 2015.

El a povestit povestea plină de umor în care armata SUA a primit într-o zi un cec de 800 de miliarde de dolari de la Departamentul de Trezorerie. Li s-a spus să astupe găurile din conturile lor „Banii lipsă”. Ghici ce?
Generalii au pierdut cei 800 de miliarde de dolari!!
Guvernul SUA a decis să schimbe liniile directoare ale Federal Accounting Standards Board (FASB), astfel încât acum, dacă cineva întreabă cum a dispărut un miliard de dolari, birocratul să poată pretinde „securitate națională” și să refuze legal să răspundă.

De ce a vrut George W Bush să intre în război împotriva Afganistanului înainte de 9-11-2001? S-ar putea să se datoreze faptului că conflictul afgan a inundat America cu atât de multă heroină încât, la un moment dat, vârsta medie a unui consumator de heroină pentru prima dată era de doar 14 ani.

Trebuie să înțelegeți lipsa completă de fibre morale în băncile noastre internaționale pentru a înțelege cât de rele sunt guvernele noastre. Cu ani în urmă, revista Asia Times spunea că Marile Bănci spălau în străinătate 500 de miliarde de dolari anual în mită politică. The Times of London a recunoscut că un trilion de dolari în droguri, arme ilegale și veniturile din traficul de persoane erau spălate anual.

Bancherii fac cel puțin 10% și din spălarea banilor. De aceea bancherii iubesc mirosul corupției.
După al doilea război, SUA au preluat afacerile de trafic de droguri și arme ilegale de la mentorii lor britanici. CIA a fost bine instruită și astăzi conduce traficul ilegal de droguri și arme din lume.

Guvernul evreiesc al Majestății Sale a purtat două războaie ale Opiului împotriva Chinei în anii 1838-1842 și 1856-1840. Bancherii evrei din Londra au putut vedea că extinderea votului la bărbații albi din clasa muncitoare făcea sclavia mai puțin populară. Evreii dețineau 90% din navele de sclavi.

Guvernul evreiesc al Majestății Sale a găsit suficiente profituri în Opium pentru a înlocui pierderile liderilor evrei din abolirea comerțului cu sclavi. Ministrul Afacerilor Externe pentru India a spus recent că Marea Britanie a luat 45 de trilioane de dolari din India colonială.

Jawaharlal Nehru a fost un lider al mișcării de independență a Indiei în anii 1930 și a devenit primul ei prim-ministru în 1947. Odată l-a întrebat pe regele Edward al VIII-lea dacă era in planul guvernului său de a transforma India într-un Iudastan, deoarece aveau atât de mulți evrei care conduceau Rajul britanic.

Avem un guvern corupt pentru că politicienii au nevoie de mai multe straturi de corupție pentru a se proteja pe ei și pe bancherii de deasupra lor de alegători.
David Rothkopf, fostul CEO al Kissinger and Associates, a spus în cartea sa “Superclass” că lumea este condusă de 30 de familii și de cei cica 6.000 de minioni ai lor.

Sursa: https://vidrebel.wordpress.com/2022/06/28/the-us-government-is-a-criminal-enterprise

Traducerea: CD