Sorin
1.303 aprobate

george-turle@t-online.de
79.197.52.250
„NR – Eu nu pot să verific comentariile și informațiile primite. Le las pe răspunderea corespondenților. Dacă greșesc, nu știu cum să procedez mai bine. Mea culpa, totuși!”

Cred ca e important si de trecut prin filtrul judecatii ce poate sau nu are cum fi deloc ceva real. In general, in particular, deci in cazul de fatza, o chestie de care rusii nu stiu si n-au aflat inca (cum ca au distrus ce au distrus).

Astfel de stiri sau de „stiri” se pot cantari si aprecia usor (ce ste stire, ce este o stire mai stramba, care ar putea avea totusi X% adevar, si ce este pur conspiratie deliranta.
Un alt exemplu, campania prezidentiala din 2016. Era stire faptul ca Hillary si tot clanul Clinton sunt corupti pina in maduva? Era.
Se putea merge mai adanc cu informarea si vedea ca luau intr-adevar finantari masive dinafara (exemplu de la sauditi) pentru fundatia Clinton si pentru campania electorala, in timp ce il acuzau pe Trump ca Putin l-ar face presedinte si l-ar inscauna la Casa Alba? Da.
Exista Wikileaks, care continea lucruri reale…de exemplu Benghazi sau faptul ca stafful campaniei electorale a lui HRC a angajat un agent britanic care a intrat in legatura cu serviciile rusesti si au pus-o de o colaborare pentru a fabrica murdarii despre Trump (afaceri personale compromitatoare prin Rusia sau chestia cu prostituatele angajate de el ca sa-i „decoreze” patul de hotel al lui Obama)? Da.
Ei, cand a inceput insa tampitul ala de Alex Jones cu aula lui de stele verzi cu povesti despre cum Clintonii se intrunesc periodic in cadrul unor ritualuri in care taie copii si le bea sangele (sa-si mentina chipurile tineretea), asa ceva nu mai are nici o legatura cu stirea, informarea.
Cu luni in urma s-a mai publicat un text care afirma ca Putin a salvat in nu stiu ce localitate vreo 35 de mii de copii cu care nu stiu cine avea de gand nu stiu ce (nu mai stau sa-l caut in arhiva….doar daca chiar o fi nevoie)…aceeasi categorie.
S-a vorbit in repetate randuri pe acest site, cu anisori in urma, despre diferenta dintre dacisti si dacopati. Cam pe acolo e principiul.