Fiți cu ochii pe acumularea militară a Ucrainei de-a lungul graniței cu Belarus
Mesaje primite
Andrew Korybko from Andrew Korybko’s Newsletter
13:30 (acum 3 ore)
către eu
Fiți cu ochii pe acumularea militară a Ucrainei de-a lungul graniței cu Belarus
ANDREW KORYBKO
30 IUNIE
CITEȘTE ÎN APLICAȚIE
Potențiala operațiune din Belarus a Ucrainei pare bazată pe calculul Kievului conform căruia Rusia ar putea reacționa exagerat într-un fel care determină intervenția convențională a NATO pe care o speră Zelensky sau redirecționează trupele de pe linia frontului existent către aceasta nouă și creează astfel o deschidere de exploatare.
Mass-media din Belarus și Rusia au fost inundate de rapoarte în ultimele zile despre noile tensiuni de-a lungul graniței ucrainene-belaruse cauzate de presupusa acumulare militară a Ucrainei acolo:
* „ Dronă care zboară din Ucraina adânc în Belarus, doborâtă de serviciul de frontieră ”
* „ Ascundeți piese de dispozitive explozive improvizate găsite la granița dintre Belarus și Ucraina ”
* „ Armata belarusă desfășoară escadrila MLRS Polonez pentru a acoperi secțiuni ale frontierei de stat ”
* „ Pasaje deschise pentru sabotaj, forțe de recunoaștere în câmpurile minate de pe partea cu Ucraina a graniței cu Belarus ”
* „ Ministerul Apărării privind provocările la granița cu Ucraina: gata să folosească toate forțele pentru a apăra Belarus ”
* „ Forțe suplimentare desfășurate pentru a detecta dronele la granița dintre Belarus și Ucraina ”
* „ Armata belarusă avertizează asupra tensiunilor în creștere la granița cu Ucraina ”
* „ Toate tipurile de măsuri luate pentru a limita situația complicată la granița de sud a Belarusului ”
* „ Apărarea antiaeriană din Belarus înregistrează un număr crescut de drone ucrainene ”
Acestea urmează preocupările Belarusului din ultimul an de la începutul contraofensivei eșuate a Kievului, că ar putea fi în curând atacată direct de Ucraina și/sau NATO:
* 25 mai 2023: „ NATO ar putea considera Belarus ca fiind „fructul de jos” în timpul viitoarei contraofensive de la Kiev ”
* 1 iunie 2023: „ Statul Uniunii se așteaptă la extinderea războiului NATO-Rusia prin procură ”
* 14 iunie 2023: „ Lukașenko a sugerat cu tărie că se așteaptă la incursiuni proxy asemănătoare Belgorodului împotriva Belarusului ”
* 14 decembrie 2023: „ Belarus se pregătește pentru incursiuni teroriste asemănătoare Belgorodului din Polonia ”
* 19 februarie 2024: „ Opoziția din Belarus, susținută de străini, susținută de Occident, complotează revizuiri teritoriale ”
* 21 februarie 2024: „ Este Occidentul care complotează o provocare cu steag fals în Polonia de vină pe Rusia și Belarus? ”
* 26 aprilie 2024: „ Se analizează afirmația Belarusului privind contracararea recentă a atacurilor cu drone din Lituania ”
Aceste evoluții menționate mai sus coincid cu creșterea tensiunilor dintre NATO și Rusia, pe măsură ce Occidentul își intensifică războiul proxy în Ucraina, din disperarea de a obține un fel de victorie strategică, în ciuda șanselor:
* 24 mai: „ SUA permit acum mai deschis Ucrainei să-și folosească armele pentru a lovi în interiorul Rusiei ”
* 26 mai: „ SUA joacă un joc periculos al puiului nuclear cu Rusia ”
* 30 mai: „ Putin se așteaptă ca NATO și, eventual, Polonia, în special, să intensifice războiul proxy din Ucraina ”
* 31 mai: „ Ucraina devine necinstită sau a atacat sistemele de avertizare timpurie ale Rusiei cu aprobarea americană? ”
* 11 iunie: „ Planul Kievului de a stoca F-16 în statele NATO ridică riscul celui de-al treilea război mondial ”
* 15 iunie: „ Pactul de securitate al SUA cu Ucraina este o consolare pentru că nu și-a aprobat apartenența la NATO ”
* 16 iunie: „ Apelul lui Duda pentru „decolonizarea” Rusiei a dovedit că Putin a avut dreptate să avertizeze despre acest complot ”
* 21 iunie: „ Mai multe apărări aeriene și lovituri transfrontaliere nu vor schimba dinamica conflictului ucrainean ”
* 27 iunie: „ Planul PMC raportat de SUA pentru Ucraina înseamnă o intervenție convențională parțială ”
* 28 iunie: „ „Linia de apărare a UE” este cel mai recent eufemism pentru noua cortină de fier ”
Toate informațiile menționate mai sus vor fi acum rezumate pentru comoditatea cititorului, înainte de a analiza semnificația presupusei consolidări militare a Ucrainei de-a lungul graniței cu Belarus.
Pe scurt, Rusia a câștigat deja „ cursa logisticii ”/“ războiul de uzură ” cu NATO, fiind atât de avansat încât acum produce de trei ori mai multe obuze decât acel bloc la un sfert din cost. Prin urmare, Rusia este pregătită să realizeze o descoperire militară peste liniile frontului, pe care se așteaptă să o faciliteze proaspătul impuls în regiunea Harkov a Ucrainei, extinzând și mai mult forțele apărătorului. În acest caz, totuși, NATO ar putea interveni în mod convențional pentru a împărți asimetric Ucraina.
Motivul pentru care această secvență de escaladare este atât de periculoasă este că Rusia s-ar putea teme că orice forță de invazie NATO pe scară largă care ar putea traversa Niprul s-ar putea pregăti să atace noile sale regiuni. Dilema de securitate NATO-Rusia este atât de gravă în acest moment, ca urmare a escaladărilor enumerate anterior, încât astfel de intenții nu ar putea fi excluse cu încredere dacă acest lucru se întâmplă. Prin urmare, Rusia ar putea recurge la arme nucleare tactice ca ultimă soluție pentru autoapărare, așadar, exercițiile sale recente .
Președintele Putin ar prefera ca acest scenariu întunecat să nu se desfășoare, motiv pentru care a împărtășit recent o propunere generoasă de încetare a focului în încercarea de a o evita. În mod previzibil, Ucraina a refuzat să se retragă de la granițele administrative ale noilor regiuni ale Rusiei, așa cum a solicitat el și, în schimb, se pare că își construiește forțele de-a lungul graniței cu Belarus în pregătirea unei posibile ofensive. În timp ce președintele Putin rămâne deschis la compromis , Zelensky rămâne în mod clar recalcitrant, probabil din cauza temerilor legate de viitorul său politic .
Potențiala operațiune din Belarus a Ucrainei pare bazată pe calculul Kievului conform căruia Rusia ar putea reacționa exagerat într-un fel care determină intervenția convențională a NATO pe care o speră Zelensky sau redirecționează trupele de pe linia frontului existent către aceasta nouă și creează astfel o deschidere de exploatare. Prima ar putea apărea dacă recurge la arme nucleare tactice ca ultimă soluție în autoapărare sau lansează o altă ofensivă din Belarus, cea din urmă despre care La Repubblica a informat la începutul lunii mai ar declanșa o intervenție NATO.
În ceea ce privește cea de-a doua dimensiune a calculului riscant al Kievului, factorii de decizie politică s-ar putea aștepta la câștiguri semnificative pe teren, care ar putea forța Rusia să acorde prioritate acestui nou front față de cele existente, ușurând astfel presiunea enormă asupra Ucrainei. În acest caz, ar putea exploata orice deschideri ar putea apărea pentru a reveni la ofensiva de-a lungul fronturilor de est și/sau de sud, ceea ce ar putea avea loc în mod convenabil înainte de următorul Summit NATO din 9-11 iulie și, astfel, să ofere un impuls major moralului occidental.
Totuși, acest joc de noroc ar putea eșua și se va întoarce enorm asupra Ucrainei, cum ar fi dacă Rusia va face într-adevăr în curând o descoperire militară de-a lungul liniei frontului și apoi va trece cu aburi prin restul noilor sale regiuni tocmai pentru că Kievul și-a alocat greșit atât de multe dintre forțele sale bieloruselor. frontieră. În plus, chiar dacă NATO ar putea interveni în mod convențional în sprijinul său, Ucraina ar putea pierde mult mai mult teren la est de Nipru dacă blocul rămâne pe malul vestic pentru a-și gestiona dilema de securitate cu Rusia.
În același timp, este, de asemenea, posibil ca informațiile occidentale să identifice un punct slab serios undeva de-a lungul graniței cu Belarus și să spună Ucrainei să-l exploateze, caz în care acest pariu ar putea, cel puțin parțial, să dea roade. Este prematur să se prezică succesul sau lipsa acestuia, dar, în orice caz, observatorii ar face bine să supravegheze îndeaproape granița dintre Belarus și Ucraina, deoarece acumularea militară a Kievului pare a fi ceva serios și nu doar o simulare de „psihic”.
Toate aceste ,,pregatiri” sunt menite sa creeze panica in populatia care incepe sa se trezeasca la realitate si sa nu mai creada minciunile jidanilor paduchiosi, lucru periculos pentru khabalistii care isi vad visul naruit
( Statele Unite ale Ucrainei ), si streangul in fata ochilor.
Rusia are tehnica militara care depaseste orice armata din lume, asa cum recunosc cei de la CIA.
Poponarii din NATO s-au scapat pe ei cand au auzit ultima noutate in materie de arme a Rusiei : ,,Racheta electromagnetica’’ cu care rusii pot dezactiva orice sistem de radiolocatie, dirijare si de tragere a oricarei armate. Poate dezactiva toate sursele de energie electrica si lasa in intuneric la propriu toate sistemele, chiar si pe cele aflate la 200 de metri sub pamant. Daca trimite o astfel de racheta pentru a face inutile sistemele de lupta ale unei armate sataniste NATO, celelalte rachete pot veni cantand din urma ei si nimic nu le vor putea anihila. Rusii au racheta hipersonica care zboara cu peste 11 mii km/ora, si ajunge in Satania SUA in 43 de minute. O alta racheta temuta de orice armata a lumii este Satan 2, care zboara cu peste 23 mii km/ora si ajunge in Franta in mai putin de 2 minute, distrugand-o dintr-o lovitura cu bomba atomica de mare putere pe care o poate transporta. Toate aceste rachete pot transporta cea mai tare bomba non-nucleara care face ravagii ca o bomba atomica fara efectele nocive ulterioare ale unei bombe atomice : bomba termobarica. CIA, NATO cat si alte armate ale lumii stiu acest lucru, si generalii lor intregi la minte nu mananca kk nemestecat ca satanistii retardati si drogati cu ADRENOCROM fabricat in Ucraina.
Rusia poate incepe si termina un razboi mondial intr-o ora daca vrea, si va fi nevoita sa vrea, trimitand toate aceste rachete cu tinte precise acolo unde sunt cuiburile de SPURCACIUNI. Cu o lansare masiva a acestor rachete déjà cunoscute si cu a altor arme inca secrete, Rusia poate pune cu botul pe labe toate scursurile fara sa foloseasca bomba atomica. Oricum, toate silozurile cu bombe atomice au fost dezactivate incepand cu 2010 de catre atlantii care sunt in interiorul Pamantului, si care ne apara pe noi de noi sa nu ne jucam cu chibriturile. Daca era dupa jidanii paduchiosi acum pamantul era scrum, dar nu au avut cu ce pentru ca boambele lor atomice nu fac nici Fasssss !
Frica vine de la Satana si CURAJUL de la Dumnezeu !
Fiecare simte in functie de felul cum rezoneaza si cum cine rezoneaza…
Ortodocsii cunosc Acatistul Sfântului Mucenic Ciprian și al Sfintei Mucenițe Iustina https://www.crestinortodox.ro/acatiste/acatistul-sfantului-ciprian-67118.html si inteleg cat de puternica este rugaciunea si semnul Sfintei Cruci care il arde pe diavol si departe il goneste.
Prima grija a Satanei a fost sa-l convinga pe OM ca el Satana nu exista.
Acest razboi biologic este un razboi biblic si Satana va pierde ca de fiecare data.
Intr-o biserica ortodoxa dintr-un teritoriu ocupat de turci a intrat in timpul slujbei de Duminica un ofiter turc si l-a intrebat pe preot daca el si credinciosii prezenti la splujba sunt dispusi sa moara pentru Cristos, pentru ca afara sunt soldatii turci care asteapta comanda sa omoare crestinii intru Cristos.
Preotul a intrebat credinciosii prezenti la splujba daca sunt dispusi sa moara pentru Cristos, dar din toti cei prezenti doar preotul si inca doi enoriasi au acceptat sa-si dea viata pentru credinta crestina si pentru Mantuitorul Cristos, ceilalti au plecat acasa sau la baut. Atunci ofiterul turc i-a spus preotului ca nu va omora niciun crestin, dar preotul sa tina minte aceasta lectie: nu toti care sunt in biserica la slujba sunt crestini adevarati !
Rusia are pe steagul national icoana Sfantului Gheorghe Biruitorul in lupta cu balaurul paduchios, asa cum Stefan cel Mare, de la moartea caruia se implinesc 520 de ani, avea pe steagul de lupta al Moldovei aceeasi icoana a Sfantului Gheorghe Biruitorul… Ce coincidente fara importanta vor spune unii…