Iulian MARES
1.574 aprobate
iuliuss_m@yahoo.ca
86.127.163.175
DEZASTRU DE PROPORTII LA ADMITEREA IN MAGISTRATURA! EU STIAM CA MULTI NU-S INTREGI LA CAP ȘI SE CRED DUMNEZEI PE PAMANT!!!

*Au fost afisate rezultatele la testarea psihologica. Dintre cei 234 de candidati care au sustinut proba, doar 37 au reusit sa fie admisi. 197 de candidati au fost respinsi, iar alti patru au absentat.
**Candidatii la concursul de admitere in magistratura au picat pe capete la psihologic. Vorbim despre un dezastru de proportii.
Consiliul Superior al Magistraturii, condus de judecatoarea Denisa Stanisor (foto), a publicat luni, 27 mai 2024, rezultatele la testarea psihologica. 238 de candidati au fost inscrisi la aceasta proba, insa ea a fost sustinuta doar de 234 de candidati, in conditiile in care au existat patru absente. Dintre cei 234 de candidati testati psihologic, atentie, 197 au fost respinsi, doar 37 fiind declarati admisi.

***La concursul de admitere in magistratura pentru cei cu experienta de cel putin cinci ani in profesiile juridice, organizat in perioada februarie-iulie 2024, au fost disponibile 75 de posturi de judecatori la judecatorii si 42 de posturi de procuror la parchetele de pe langa judecatorii.

#Aceasta situatie a fost generata si prin studiile universitare cand li s-a inoculat castei ca nu vor raspunde in fata nimanui, ca sunt cel putin semizei!
^Urmeaza o alta casta la care examinarea psihologica ar fi si mai dezastruoasă: halatele albe!

*

^#Doi tineri iubareti:
Ion:
-Ana, hai sa ne jucam de-a doctorul
-Care doctor, Ioane? Ală de stat sau ăla privat?
-Păi care este diferența?
-Dacă vrei să ne jucăm de-a doctorul de stat, îți fac programare peste o lună. Dacă îl vrei pe cel privat, te costă 350 de euro și nu-mi ceri factura!