Țara și Neamul mai presus de orice!”

Ne cam abatem de la subiect tot vorbind de comunisti.

Televiziunea germană: Holocaustul este o minciună !

Într-unul dintre evenimentele cele mai uimitoare care au apărut în Germania de după cel de-al doilea Război Mondial, istoricul Ursula Haverbeck a făcut istorie într-un interviu sfidător, în care a distrus în mod deschis însăși baza minciunii pe care au fost construite toate statele socio-democratice europene moderne. Istoricul în vârstă, a adus în discuție integritatea morală a tuturor partidelor politice occidentale și a instituțiilor academice, expunând minciuna celui de-al doilea Război Mondial și a Holocaustului pe un post de televiziune, care este al doilea ca mărime în lume, după BBC din Marea Britanie.
Milioane de germani așezaţi în canapelele lor au fost surprinşi și uimiţi că pentru prima dată în viaţa lor, adevărul despre cel de-al doilea Război Mondial a fost adus la viaţă în camerele lor de către al doilea cel mai mare radiodifuzor din lume, ce şi-a luat riscul de a fi oprit pentru infracțiunea ilegală de transmitere a negării Holocaustului de către regimul criminal transnaţional financiar evreiesc de ocupație din Bonn.

ARD (numele Î n treg: Asociația de serviciu public de radiodifuziune ale Republicii Federale Germania) Este o organizatie Comuna de Servicii Publice de Radiodifuziune regional din Germania. Ea a Fost Fondata în Germania de Vest anul 1950 pentru o reprezenta altele Esele Comune descentralizate de dupa razboi de Servicii de difuzare – introducerea Speciale UNEI Rețele de Televiziune.

ARD este al doilea mare radiodifuzor public din lume, după British Broadcasting Corporation (BBC), cu un buget de 6,3 miliarde € și 23.000 de angajați. Bugetul vine în principal din taxele de licență.

URSULA HAVERBECK a fost acum acuzată de negarea Holocaustului și se va confrunta probabil cu o pedeapsă cu închisoare de cinci ani. In urma interviului difuzat, casa istoricului Ursula Haverbeck de 86 de ani a fost luată cu asalt de către trupele înarmate antiteroriste SWAT.

E incredibil !

Iată că în sfârşit s-au găsit ‘teroriştii’, o bătrână de 86 de ani care spune adevărul. Nu s-au găsit nici prin Irak, nici prin Afganistan, nici prin Siria, de-acum putem răsufla uşuraţi….

Poliția secretă i-a distrus casa şi a aruncat întregul conținut pe podea într-o căutare pentru ceea ce se credeau a fi documente care ar putea incrimina contul oficial al „Holocaustului.” Alţi trei colegi istorici ai ei de asemenea, au primit vizite armate în casele lor căutând cărţi şi documente compromiţătoare. Ea se încarcă cu discursul plin de ură al evreilor și consecinţele legilor draconice referitoare la negarea Holocaustului. Dna Haverbeck a fost curățită etnic în casa ei, la sfârșitul războiului, împreună cu milioane de alți germani care au fost victimizaţi de atunci de evreii care conduc țara sa ca un gulag psihologic prin controlul minţii și frică.
Iată videoclipul (subt.engleza de la dreptunghiul alb dreapta jos):

: https://www.youtube.com/watch?…

Cea mai mare sursă unică a propagandei HOLOHOAX-ului (în engleză HOAX = păcăleală, farsă) din timpurile moderne este organizaţia evreiască Hollywood. Majoritatea oamenilor sunt ,,spălaţi pe creier”iar realitatea despre al doilea RM le este deformată prin vizionarea de filme și documentare de PROPAGANDA evreiască pe canale TV, cum ar fi History Channel, National Geographic Channel sauBBC şi de filmele artistice create la Hollywood.

Nota importanta: de zeci de ani in filmele lor gaism subliminale, de la nume de personaje la simboluri.

Întrebat de ce evreimea internaţională a declarat război Germaniei și a inițiat boicoturi internaționale ale produselor sale cerând spionaj și terorism împotriva Germaniei (asta în anii ’30), liderul statului German a ezitat să răspundă.

În cele din urmă, după un act important de terorism de către agenții francmasoni evrei și comuniști cunoscut sub numele de Kristallnacht a decis să plaseze toți evreii în lagăre și să-i trimită în Palestina. Acordul dintre Germania și Theodor Herzl, șeful mișcării sioniste pentru evrei de a călători în Palestina a fost în scopul de a crea Holohoax-ul, astfel că lordul Victor Rothschild, ministrul guvernului britanic responsabil pentru Palestina a refuzat asta, astfel că evreii au rămas apoi blocaţi în tabere și au devenit muncitori în timpul războiului. Acesta a fost evenimentul terorist care a provocat Germania pentru a pune evreii în lagăre gata pentru transport, nu la camere de gazare ci în locul unde după terminarea razboiului avea să se înfiinţeze statul terorist Israel: https://endzog.wordpress.com/2…

Guvernul britanic și cu guvernul SUA au căzut sub influența marii puteri financiare internationale evreiești. Cu alte cuvinte, oameni ca Churchill și Roosevelt (ambii au fost sioniști cu origine evreiască) au fost de acord să arunce lumea într-un război devastator, cât şi economic și social în interesul finanțelor evreiești. Acesta a fost începutul în Occident a ceea ce este acum din ce în ce mai cunoscut sub numele de „genocidul alb”, un proces care a plecat de la Rusia evreiasco-bolșevică prin ucidere în masă, ce a creat foamete care până la sfârșitul comunismului evreiesco-bolșevic din sfera sovietică a ucis 100 milioane de creștini ruși albi și slavi (de-asta spun celor care au o boală ancestrală pe ruşi: d-lor ruşii lui Putin nu mai sunt bolşevicii evrei din era comunistă, mai gândiţi odată înainte de-a vă manifesta emoţiile negative…, până la Putin toţi conducătorii fostei URSS şi ai Rusiei de după dizolvarea comunismului au fost evrei sionişti kazari, comunismul a fost tot creaţia lor, n.b.).

Cu toate acestea, în cazul Occidentului de astăzi este nevoie de forma de exterminare deliberată a rasei albe, folosind masa de imigrare din lumea a treia în Europa pentru a elimina și etnic înlocui naţiunile cu acei oameni ale căror inteligență și putere este canalizată pentru cucerirea lumii; evreul Noii Ordini Mondiale cu un guvern mondial cum cere Tora și Talmudul (vezi Planul Kalergi http://burebista2012.blogspot…. ).

Pentru ca acest plan să reușească era esențial ca toate națiunile occidentale, care desfășurau o politică de independență financiară faţă de evrei trebuia să fie distrusă, în scopul de a le îmbina în sistemul bancar evreiesc transnațional. Agenții evreilor internaționali au început un proces care să transforme cererile Germaniei de returnare a teritoriilor furate ei după Primul Război Mondial, într-un alt război mondial, care ar asigura o dată pentru totdeauna controlul financiar mondial evreiesc. Acest plan a fost prezentat într-o carte evreiască care chema pe toți ca germanii să fie sterilizaţi pentru a-i extermina:

După ce războiul a început (Hitler fiind ,,împins de la spate” să pornească războiul, prin agenţii sionişti infiltraţi pe lângă el, dându-i sfaturi păguboase, inclusiv astrologi şi finanţarea prin băncile lui Prescot Bush – bunicul teroristului expreşedinte care a atacat statul independent Irak – şi alimentarea cu petrol prin firmele familiei Bush, inclusiv după ce SUA a intrat oficial în război după steagul fals Pearl Harbour, n.b.) a devenit imposibil de a mai face ceva şi atunci i-au utilizat pe evrei ca muncitori în uriașele instalații industriale și de producție din jurul Auschwitz-Birkenau din Polonia.

Germanii au făcut tot posibilul pentru a menține deținuții sănătoși și ocupaţi la locul de muncă, dar spre sfârșitul războiului aliații au bombardat în mod deliberat rutele către tabere, astfel încât puține alimente şimedicamente puteau ajunge la ei. În aceste zone foarte umede și mlăștinoase din Polonia căpușele au răspândit tifosul deținuților, astfel încât, atunci când aliații au ajuns în tabere, cu echipele de filmare de la Hollywood pe standby au creat o multitudine de efecte speciale cinematografice, cum ar fi abajururi din presupuse cranii umane, capete stafidite din America de Sud şi fabulaţii precum săpun din evrei, grămezi imense din organele deținuților, camerele de gazare care erau camere de duşuri sau adăposturi antiaeriene împotriva bombardamentelor aliaţilor (ferestrele de deasupra, fiind recunoscut de către administratorii muzeului Auschwitz în documentarul ,,Adevărul despre Auschwitz” prin care se susţine că era aruncat gazul Zyclon B, au fost construite după terminarea războiului de către ruşi, n.b.). Și astfel a fost înfiinţatplanificatul Holocaust. (De altfel toate statele occidentale din cadrul Aliaţilor au avut lagăre de concentrare și deţinuţii erau folosiţi la muncă silnică, să nu vă închipuiţi că aceștia erau trataţi ca-n pușcăriile românești din prezent cu TV scriind memoriile de război, iar deţinuţii tot așa mureau ca și-n lagărele germane, n.b.).

Video : Adevărul despre Auschwitz : : https://videopress.com/v/tjfpB…

Se spune că în 1950 antreprenorul britanic Billy Butlin a înfiinţat tabere de vacanţă în aşa-zisele lagăre de concentrare germane de la începutul celui de-al doilea război mondial. Nefiindu-i rușine să facă un ban, acestui antreprenor i-a venit o idee bună şi a devenit multi-milionar. După sfârșitul celui de-al doilea război mondial, prin crearea lagărelor de vacanţă de masă pentru populație, fără îndoială mult mai luxoase, dar încă bazate pe o viziune vagă faţă de ideea lagărelor germane originale de la începutul războiului. Ca ironie s-a pierdut ideea asupra publicului de atunci, că acolo ar fi fost iadul indusă de fabricaţiile Hollywoodului. Cautati pozele reale !