Despre Ucraina

07 aprilie 2019. Vlad Puscasu

Neo-nazistii din Kiev nu sunt deloc un bun exemplu de urmat. Ei sunt condusi de catre traficantii de organe si teroristi in toata regula. Au omorat femei si copii bombardand parcuri e joaca pentru copii !! au aruncat Napalm militar peste sate ucrainene.

Ucrainenii ar trebui sa le pupe picioarele ungurilor ca le-a acordat la mii de cetateni ai Ucrainei pasapoarte maghiare cu care pot calatori si munci la liber in toata Europa ca sa faca un ban cinstit !!! In UCRAINA pensia este intre 30 si 40 de dolari. Hrivna ucraineana valoreaza cat hartia igienica. Profesorii primesc maxim 100 de dolari lunar salar, si asta e cu noroc cand se aloca la timp!!

Batranii sunt batuti pe strada de catre grupari huliganice de asazisi ,,neo-nazisti,, ucraineni care tortureaza si maltrateaza oameni pe strada daca vorbesc in limba rusa. Din cauza foametei, razboiului saraciei lucie si disperarii peste 3.000.000 de ucraineni si-au facut bagajele si au fugit care unde a vazut cu ochii. In POLONIA traiesc astazi 2.000.000 de ucraineni !! in RUSIA traiesc 1.000.000 si ceva de ucraineni. Cateva zeci de mii au obtinut cetatenia maghiara.

Romanii din CERNAUTI Odessa Slatina( Pe Tisa), Balta(Transnistria) si alte localitati sunt total ABANDONATI!! Biserica ORTODOXA a facut SCHISMA in Ucraina, si au format 3 Patriarhii Ecumenice, dintre care o parte doresc sa se uneasca cu Vaticanul si cu Biserica Greco-catolica din Lvov(Lviv).

Bisericile si Parohiile care au ramas fidele Moscovei si Patriarhului Kiril sunt sub presiunea autoritatilor, iar unii preoti au fost arestati iar Bisericile inchise. Lavra din Kiev a fost obligata sa-l pomeneasca pe Papa din Vatican la slujbe si sa faca pactul cu regimul.Populatia Ucrainei dupa ocuparea Crimeei si dupa emigrarea in massa a ucrainenilor in Occident si in RUsia , a scazut cu aproximativ 5.000.000 de persoane.

Traficul de Organe a explodat in Ucraina odata cu inceperea razboiului, iar toti spionii SBU-ului terorist au inceput sa faca afaceri macabre cu tesuturi umane pe care le vand ca la taraba pe piata neagra internationala si nationala din Ucraina.Bisericile Martorilor lui Yehova si americanii din Ucraina sunt total discriminati, urmariti si persecutati din motivul ca aceasta religie REFUZA inrolarea in Armata din motive religioase, fapt ce nu convine deloc actualului regim Oligarhic, corupt, criminal, terorist si traficant de organe.