• Eu nu-l banuiesc pe Moraru de oaresce inteligenta… Au fost in decursul timpului exemple nenumarate si ma opresc sa mentionez comportametnul total umilitor pe care si-l asuma in fata basescului, cea mai ingrata si nenorocita figura din intreaga istroie a Romaniei. Slugarnicia cu care-l venera si ii dubla spusele in perioade in care tara efectiv gemea sub greutati, il plaseaza pe Moraru in rindul slugilor si manipulabililor. Numai in mintea unui bolnav poate exista urmatoarea situatie: pune online nu stiu ce articol dupa care spune ca daca ajunge la nu stiu cite zeci de mii de like-uri pune si continuare… Trebuie sa fii anormal sa faci asta. Nimeni care detine infromatii nu face asta!

    Informatiile erau stiute dinainte: de exemplu de Carmen Iohannis s-a spus, despre dosarul pierdut al lui Iohannis s-a spus, despre Hellvig se stie ca acasa el vorbeste in maghiara cu taica-si care nu stie romaneste iar de aici sa-l asoceizi pe asta cu un dosar e mai mult decit elementar ca e sub steag strain etc. Moraru le aranjeaza cum ii iese lui la socoteala. Unde scirtie: cind citeaza din basescu cind evidenta ca basescu a tradat Romania fiind el insusi un pion otravit. E bun de lectura de seara. Si inca ceva, serviciile manipuleaza prin presa si foarte rar isi rezolva disputele acolo. Disputele se rezolva departe de ochii presei.

    Dar poate ca Black Cube a aparut dupa ce o gramada de mossadisti au primit cadou un dosar penal. Daca Dragomir a actionat sub Dagan? Sa nu fiu gresit inteles, Iohannis ca si Hellvig sint perfect capabili sa faca asta mai ales cind li se promite imunitate pe viata daca fac anumite lucrurui ordonate de stapini. Si daca totusi Coldea este patriot? Ginditi-va ca Herebenciuc este cel mai bogat agent KGB in Romania si totusi a ajuns in puscarie dupa ce ani la rind a facut si desfacut in politica romaneasca. E principalul artizan al UDMR-ului agatat de putere.

    Multe vrute si nevrute se intimpla iar daca cineva isi imagineaza ca Moraru, decredibilizat de sine insusi, ar avea acces la informatii, dupa aprerea mea cred ca se inseala. Vom sti jocul daca intr-adevar vreun ofiter SRI va hotari sa rupa tacerea. Rolul presei e sa manipuleze nu sa desfaca lucruri atit de complicate. Atit de usor e sa vinzi unuia un pont care e de fapt o manipulare atunci cind vine dinspre servicii. Eu, de ani de zile scriu impotriva lui Coldea si Kovesi pe motive evidente: dosare ascunse in sertare, protectie pentru anumite persoane, retrocedari, situatia Romaniei de azi total neprotejata infromativ. Dar stim cumva cu adevarat cu ce se confrunta SRI ?

    Faptul ca Romania a ramas intrega inca o fi vreun merit al SRI cumva? Nu suntem capabili sa distingem in frontul nevazut pentru ca nu stim cu ce se confrunta SRI cu adevarat. Dar categoric si acolo pot exista tradatori, pentru ca astia sint multi si toti in structurile de putere! Si inca ceva: nu SRI a facut legile si nu SRI a dat ordonante de guvern. Legi de exemplu au facut Macovei – ministru justitiei a propus, Tariceanu prim ministru si-a asumat raspunderea, Basescu promulgarea legii. Tariceanu era la catarama (nu fostul militian) cu Rudas Erno in perioada in care businessul lui Tariceanu lua avint…Ma refer la legea 247/2005!!! Si de atunci lui Macovei ii merge excelent, lui Tariceanu la fel iar Basescu e imun.