DESPRE MORȚI NUMAI ADEVĂRUL
Contains Link

Georgescu Viorel6 hours ago
.
.NU DATI DREPTURI URMASILOR
PSD este partid care recunoate forma de guvernamant a Romaniei ?
Statul român ARTICOLUL 1
(1) România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.
(2) Forma de guvernământ a statului român este republica.
Dl tariceanu este recunoscut ca fiind „monarhist” , dar nu stiam ca si dl Dragnea ar fi monarhist….ar trebui sa ne fi spus din campania electorala, eu unul nu as mai fi votat PSD….ce faceti dlor ? dati urmasilor fostului rege un statut privilegiat ? si mii de copii se culca flamanzi ? spune clar ce aveti de gand si ce ganditi ..vor mai fi si alte alegeri ,poate ma voi orienta mai bine dupa 27 de ani si sa pun stampila pe un partid care recunoaste REPUBLICA si care nu da priviegii fostilor sefi de stat sau urmasilor ..creati un precedent periculos ….poate ca veti da in curand si urmasilor fostilor sefi de stat ceea ce doriti sa dati urmasilor fostului rege ..poate si celor doua fiice ale fostului Basescu ..ca de…poate in mintea unora merita..
.Legea 406/2001 stabileste o serie de drepturi pentru fostii sefi de stat ai Romaniei – regele Mihai, Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu,Legea nu prevede drepturi speciale si pentru urmasi sau alti membri ai familiei fostilor sefi de stat ai Romaniei.NU DATI DREPTURI URMASILOR
Casa Regală a României ocupa locul 81 în Top 300 Capital 2015, cu o avere de 58-60 milioane de euro, scrie capital.ro.
Mii de hectare de terenuri agricole şi de păduri, castele şi numeroase păduri au aparţinut Familiei Regale a României până în 1948, când au trecut în proprietatea statului. După Revoluţie, multe din proprietăţile pierdute au fost recuperate, scrie Top 300 Capital 2015.
De la statul român, el primește în fiecare lună o pensie de peste 1.000 de lei, plus indemnizația de fost sef de stat, care se ridică la 6.000 de lei.
Conform calculelor realizate de activenews.ro, chiriile i-ar aduce circa 22.100 de euro pe luna. Cea mai mare suma provine de la Castelele Peles si Pelisor, inchiriate Muzeului Peles si Ministerului Culturii pentru 12.000 de euro lunar.