Comentariu preluat de pe blog de la Caro…

 

Borcanul ca borcanul de 400 euro, bine comercializat de sentimentalul Charly, dar ce faceti cu pedofilii casei regale si mai ales a anturajului acestei case regale? Astia din jurul lui Charly, cine sunt si ce aduc dupa ei in Transilvania???Charly ii cultiva, chiar daca el nu-i pedofil!!!
Cititi bine aici despre :
The British Establishment … Paedophiles Everywhere
http://www.davidicke.com/headlines/79139-the-british-establishment-paedophiles-everywhere/
Disc jockey Jimmy Savile was a close friend of the royal family including Lord Louis Mountbatten, Prince Philip and Prince Charles from the 1960s until he died aged 84 in 2011. Savile was also a close friend of Prime Minister Margaret Thatcher who ran one of the most paedophile-infiltrated administrations of modern times – yes and with all the competition, too.

Si ca tot veni vorba de pedofili regali sau doar guvernamentali multiculti, francmasoneria baga santajabili -DOAR!!!SANTAJABILI FARA REZISTENTA LA MANIPULARE DIN CULISE !!! -in toate pozitiile cheie, d’aia il si vor pe d’alde Johannis care nu fura doar case dar care inca nu a marturisit totul despre copiii disparuti in ghiarele unor oameni despre care refuza sa vorbeasca INCA!!!
Va zic io, cercetati tema ca e MUSAI!!!, porniti de la :

http://www.sott.net/article/274600-Leading-British-opposition-party-politicians-under-investigation-for-channeling-public-funds-to-elite-pedophile-network
Leading British opposition party politicians under investigation for channeling public funds to elite pedophile network….

Si dati si prin Belgia ca tot l-au dat afara din parlament pe Laurent Louis – ce barbat extraordinar de curajos!!! (calomniat in toate felurile!!!si arestat dar eliberat dupa o zi)care a atacat IN PARLAMENT pedofilia masiva intre guvernantii Belgiei care protejeaza criminalii pedofili anihiland politia si descoperirile autopsiilor – cine poate sa protejeze pedofilii in asa hal de atatia ani de dezvaluiri masive, decat pedofilii plasati sus de tot in guvern: parlamentarul federal Laurent Louis il ataca direct pe pedofilul dovedit repetat de politie ca atare, PRIM MINISTRUL BELGIEI Elio di Rupo, dar ramas inca liber , datorita relatiilor pe care le are intre juristi corupti si intre politicieni.
Laurent Louis balance le dossier pedophile du premier ministre belge
https://www.youtube.com/watch?v=MM2QzhuE3vo
Tema asta dece nu exista si nu se investigheaza pe masura gravitatii actelor sale: VORBIM AICI DE PEDOFILIE LA SCARA INDUSTRIALA – cati trage Charly dup