Aceste previziuni au fost constientizate inca de pe vremea lui Maltus (secolul 19) pornind de la explozia cresterii populatiei ca urmare a revolutiei industriale.Elita mondiala care detine puterea financiara, a incercat si incearca in continuare diverse metode de a stopa sau macar de a incetini acest fenomen.Toate aceste masuri (inclusiv pandemiile) s-au dovedit ineficiente, din contra au impulsionat cresterea populatiei.Nimeni si nimic nu poate abate evolutia societatii umane care poate fi sintetiata prin doua procese concurente = (1) cresterea exponentiala necontrolata a populatiei si (2) degradarea mintala si morala a speciei umane. Speciile umanoide extraterestre prezente in societatea umana terestra cu potential mintal si tehnologic mult peste omul terestru comun, au impulsionat nivelul tehnologic prin numeroase solutii tehnice, au incercat sa convinga liderii politici sa renunte la energia nucleara atat ca sursa de energie cat si ca arma si multe alte tendinte negative.Rezultatul este cel pe care-l vedem in prezent fapt pentru care aceste specii extraterestre evita contactul direct cu restul populatiei terestre pastrand dialogul foarte discret doar cu anumiti reprezentanti politici.Situatia este oarecum similara cu lipsa de dialog intre grupari sociale foarte diferite dpdv al mentaltatii. Un exemplu sugestiv il reprezinta diferenta intre modul de propulsie al dispozitivelor OZN fata de motoarele din mijloacele de deplasare folosite de civilizatia terestra comuna. In anii 40 cand s-a produs contactul direct intre o specie de extraterestri si guvernul american, s-a incercat antrenamentul unor piloti din armata pe cateva astfel de OZN-uri.Rezultatul a aratat ca mintea omului terestru nu este in masura sa se adapteze.

Programele spatiale larg mediatizate folosesc motoare termice cu un randament foarte mic astfel ca greutatea neta a echipajului si a echipamentelor nu depaseste cateva procente din greutatea initiala a rachetei.In plus aceste sisteme sunt si foarte poluante lasand in spatiu o gramada de deseuri.S-a ajuns astfel ca extraterestrii sa impuna o serie de restrictii programelor spatiale terestre.Dupa cum stim deja, este practic imposibil ca omul terestru sa respecte reguli de buna convietuire.

*

Nota redacției – Mărturisesc neputința mea de a crede în existența extratereștrilor și mai ales de a crede că ne-au vizitat de curând sau mai de mult. Rog să fiu scuzat pentru mărginirea mea. De aceea și cred că pământul, planeta Terra,  este centrul Universului… Credință  neroadă, dar n-o pot depăși! Scuze!