DECLARAȚIILE REVOLTĂTOARE ALE EVREULUI ISRAELIAN HOMOSEXUAL TRANSUMANIST VEGAN YUVAL NOAH HARARI
de Karl Haemers

Într-un eseu recent al “The Occidental Observer”, intitulat „Viața fără evrei: aventurile uimitoare ale transpedofilului israelian și fetișistului de tampon Jonathan Yaniv”, tradus si publicat si in https://ioncoja.ro/o-lume-de-anormali , autorul Tobias Langdon povestește comportamentul grotesc și pervertit – și tipic evreiesc israelian – al acestei ființe care a avut „atenția a milioane de oameni din întreaga lume” doar pentru unul dintre actele sale josnice.

Inspirați de subiect, aici vom examina comportamentul scandalos al unui alt evreu israelian care a atras atenția a milioane de oameni din întreaga lume. Yuval Noah Harari este descris ca un „consilier” al cultului transumanist globalist al puterii cunoscut sub numele de Forumul Economic Mondial, al cărui președinte executiv Klaus Schwab a declarat deschis că dezvoltă „o fuziune a identităților noastre fizice, biologice și digitale” pentru întreaga omenire.

În mod uimitor, declarațiile publice ale lui Harari, multe dintre ele făcute de pe scena principală la conferința anuală a Forumului Economic Mondial, unde el a devenit un vorbitor principal favorit, sunt mult mai scandaloase și mai scandaloase decât chiar și ale lui Schwab. Aproape jumătate de vârsta lui Schwab, Harari, la 46 de ani, este mai puțin probabil să fie un „consilier” decât un purtător de cuvânt al futurologiei sociopatice transumaniste pe care Forumul Economic Mondial nu doar o preconizează, ci și o impune din ce în ce mai mult în lumea de astăzi prin numeroșii săi parteneri.

Popularitatea și influența lui Harari este imensă. De pe site-ul său “Despre autor”:
Prof. Yuval Noah Harari este istoric, filozof și autor de bestseller-uri ale cărților “Sapiens: A Brief History of Humankind” – “Sapiens: o scurta istorie a omenirii”, “Homo Deus: A Brief History of Tomorrow 21 Lessons for the 21st Century” – “Omul Dumnezeu: O scurta isorie a zilei de maine 21 de lectii pentru secolul21” și seria “Sapiens: A Graphic History and Unstoppable Us” – “Sapiens: o istorie grafica si noi cei de neoprit”. Cărțile sale s-au vândut în 40 de milioane de exemplare în 65 de limbi și este considerat astăzi unul dintre cei mai influenți intelectuali publici din lume.

Biografia Forumului Economic Mondial despre Harari se laudă în continuare că a publicat cu The Guardian, Financial Times, New York Times, Atlantic, The Economist și revista Nature.
Desigur, New York Times aparține familiei evreiești Sulzberger, Economist este încă deținut în proporție de 21% de către familia Rothschild, cu Evelyn de Rothschild președinte timp de peste cincisprezece ani, până la sfârșitul anilor 80, revista Nature a fost co-fondată de transumanistul timpuriu Thomas Huxley (bunicul al lui Aldous Huxley, autorul cărții Brave New World), The Guardian „și-a continuat tradiția îndelungată de politică liberală [adică, radicală]” (în primul rând globalistă), iar Atlanticul este în prezent deținut majoritar de Emerson Collective, care promovează – Imigrația albă, lucrează pentru „combaterea decalajului de performanțe între studenții de culoare” și se angajează în „filantrocapitalism”. Harari a căutat prize potrivite pentru dezvăluirea lui transumanistă și iată le-a găsit.

Prima carte populară a lui Harari, “Sapiens”, este derivată din prelegerile pe care le-a ținut la cursurile sale de licență de istorie mondială. El și-a început cariera academică în programul Forțelor de Apărare Israeliene cunoscut sub numele de Atuda, care permite absolvenților de liceu să-și amâne recrutarea obligatorie în IDF pentru a merge la universitate, cu condiția să studieze subiecte aplicabile armatei. Harari a publicat lucrări precum „Strategia și aprovizionarea în campaniile de invazie din Europa de Vest din secolul al XIV-lea” în Jurnalul de istorie militară și „Conceptul de „bătălii decisive” în istoria lumii”, printre multe altele. El a fost scutit de serviciul IDF din cauza „unei probleme de sănătate nedezvăluită”, dar nimic „catastrofal”.

Locuiește cu soțul său într-un moșav[1], o cooperativă agricolă, în afara Ierusalimului. A fi gay, spune el, l-a ajutat să pună la îndoială opiniile primite. „Nimic nu ar trebui luat de la sine înțeles”, a spus el, „chiar dacă toată lumea crede asta”.

Soțul lui Harari este, de asemenea, agentul și managerul său, Itzik Yahav. „Îi place să spună: „Nu înțelegi, Yuval lucrează pentru mine!”” Yahav a refuzat invitația de a-l invita pe Harari să participe la Forumul Economic Mondial, la Davos, în 2017, deoarece panelurile propuse „nu erau suficient de bune. ” Un an mai târziu, când lui Harari i s-a oferit scena principală, într-un slot între Angela Merkel și Emmanuel Macron, Yahav a acceptat.

La discursurile sale din 2018 la Forumul Economic Mondial, declarațiile scandaloase ale lui Harari și-au găsit cea mai mare acoperire. El a participat la patru evenimente de conferinte în acel an, inclusiv două panouri intitulate „Întrebarea viitorului nostru uman” și „Scăderea locurilor de muncă din muncă”.
A fost prelegerea principală a lui Harari „Va fi viitorul uman?” care ar trebui să preocupe cel mai mult restul umanității

Aceasta este declarația de deschidere a lui Harari:
Suntem probabil una dintre ultimele generații de homo sapiens. Într-un secol sau doi, Pământul va fi dominat de entități care sunt mai diferite de noi decât suntem diferiți de neanderthalieni sau de cimpanzei. Pentru că în generațiile viitoare, vom învăța cum să construim corpuri, creier și minți.
Harari vorbește cu certitudine și chiar entuziasm despre procesele pentru care omenirea ar trebui să aibă de ales. În opinia sa, însă, acest viitor transumanist este inevitabil.

• „Acest lucru va fi decis de persoanele care dețin datele. Cei care controlează datele controlează nu doar viitorul umanității, ci și viitorul vieții în sine.”
• „Am ajuns în punctul în care putem sparge… ființele umane și alte organisme.”
• „… creșterea învățării automate și a Inteligentei Artificiale ne oferă puterea de calcul necesară. Și, în același timp, progresele în știința creierului ne oferă înțelegerea biologică necesară.”
• „Puteți rezuma cu adevărat 150 de ani de cercetare biologică de la Charles Darwin în trei cuvinte: Organismele sunt algoritmi.”
• „Când revoluția infotehnologiei se îmbină cu revoluția biotehnologică, ceea ce obțineți este capacitatea de a pirata ființe umane.”
• „Nu vă veți putea ascunde de Amazon, Ali Baba și Poliția Socială.”
• „Odată ce avem algoritmi care mă înțeleg mai bine decât mă înțeleg eu, ei ar putea să-mi prezică dorințele, să-mi manipuleze emoțiile și chiar să ia decizii în numele meu. Și dacă nu suntem atenți, rezultatul ar putea fi ascensiunea dictaturilor digitale.”
• „Dacă democrația nu se poate adapta la aceste noi condiții, atunci oamenii vor ajunge să trăiască sub stăpânirea dictaturilor digitale. Deja în prezent, asistăm la formarea unor regimuri de supraveghere din ce în ce mai sofisticate în întreaga lume.”
• „Prin hacking organisme, elitele pot câștiga puterea de a reproiecta viitorul vieții în sine. … Aceasta va fi cea mai mare revoluție în biologie de la începutul vieții în urmă cu patru miliarde de ani.”
• „Știința înlocuiește evoluția prin selecție naturală cu evoluția prin design inteligent. Nu designul inteligent al vreunui zeu deasupra norilor, ci designul nostru inteligent. … Acestea sunt noile forțe motrice ale evoluției.”
• „Dacă nu reglementăm (date), o elită mică poate ajunge să controleze nu doar viitorul societăților umane, ci și forma formelor de viață în viitor.”
• „Ca istoric, vă pot spune două lucruri despre trecut: … nu a fost distractiv … și nu se mai întoarce. Deci fanteziile nostalgice nu sunt cu adevărat o soluție.”
• „Ar fi bine să-i chemăm pe oamenii de știință, filozofii noștri, avocații noștri și chiar poeții noștri – sau mai ales poeții noștri – să-și îndrepte atenția asupra acestei mari întrebări: cum reglementați dreptul de proprietate asupra datelor? Viitorul nu doar al umanității, ci și viitorul vieții în sine, poate depinde de răspunsul la această întrebare.”

Astfel, Harari își încheie discursul către WEF în 2018 cu o mare întrebare. Dar nu poate exista nicio îndoială că răspunsul despre cine va reglementa datele sunt acele „elite” despre care pare să ne avertizeze. Ei sunt partenerii din WEF, care includ cele mai puternice corporații ale lumii, guvernele celor mai multe națiuni actuale ale globului, „think tank-uri” globaliste și organizații non-guvernamentale (ONG-uri), agenții militare și de informații ale lumii și, mai presus de toate , cele mai bogate și puternice dinastii de familii bancare evreiești care se află în vârful piramidei puterii.

Acestea sunt „elitele” care vor deține și vor controla datele și, de aici, orice altceva. Harari trebuie să știe asta, deoarece el este purtătorul de cuvânt al lor. Știind că oamenii lui vor domina elita, o dictatură digitală este un viitor pe care îl așteaptă cu nerăbdare.
Privind aceste afirmații cheie, vedem că Harari îl respinge pe Dumnezeu mai amănunțit decât Nietzsche și Îl înlocuiește cu „elitele” tehnocratice care îl includ pe Harari însuși.

Acesta este un concept distinct iudaic. El impresionează inevitabilitatea viitorului său tehnocratic și afirmă că nu ne putem întoarce la un trecut neplăcut pentru a evita provocarea. El atribuie o omnipotență în viitor celor care dețin datele și transmite o neputință în rândul restului umanității în fața acestei puteri supreme asupra întregii vieți. „Elitele” asemănătoare zeilor privesc și nu va exista nicio scăpare.

Harari nu permite erori în programe, nici efecte secundare de la hacking-ul tehnologic al umanității, nici defecțiuni ale mașinii, nici probleme cu excepția „dictaturilor digitale”. Criticile cărților sale sunt totuși mai dureroase. Profesorul canadian de antropologie Christopher Robert Hallpike a declarat într-o recenzie a cartii “Sapiens” că: ”… a trebuit adesea să sublinieze cât de surprinzător de puțin pare să fi citit despre un număr destul de mare de subiecte esențiale. Ar fi corect să spunem că, ori de câte ori faptele sale sunt corecte în linii mari, nu sunt noi, și ori de câte ori încearcă să lovească singur el greșește adesea lucrurile, uneori serios. … N’ar trebui să judecăm Sapiens ca pe o contribuție serioasă la cunoaștere, ci ca pe „infotainment”, un eveniment publicitar care să-și emoționeze cititorii printr-o plimbare intelectuală sălbatică prin peisajul istoriei, presărată cu speculații senzaționale și care se termină cu sânge. -predictii sinistre despre destinul uman.

Vara trecută, revista Current Affairs a publicat „The Dangerous Populist Science of Yuval Noah Harari”, care a declarat: „Cel mai bine vândut autor este un povestitor talentat și un vorbitor popular. Dar sacrifică știința pentru senzaționalism, iar munca lui este plină de erori.”

Luna trecută, ziarul german “Frankfurter Allgemeine Zeitung” l-a numit pe Harari un „brand” creat de partenerul său pentru a vinde totul, de la benzi desenate și povești pentru copii până la videoclipuri (o abordare distinct evreiască) și că fanii săi îl tratează pe Harari ca pe un „star pop” în ciuda profilului lui sumbru, cu mesaj că oamenii sunt învechiți și mașinile ne vor înlocui.

Harari s-a întors ca vorbitor special la Forumul Economic Mondial în 2020. El a fost prezentat de evreul israelian antrenat de IDF Orit Gadiesh, care se autointitulează „președintele” Bain Capital (condus odată de Mitt Romney), și după cum am raportat în acest eseu TOO, face parte din Consiliul de administrație al Forumului Economic Mondial.

Harari a vorbit împreună cu vechiul prim-ministru al Țărilor de Jos Mark Rutte, pe tema „Cum să supraviețuiești secolului 21”. Poate că și-a depășit adresa din 2018 în citatele scandaloase.
• „…trei probleme ridică provocări existențiale speciei noastre… război nuclear, colaps ecologic și perturbare tehnologică.”
• „…tehnologia poate, de asemenea, perturba societatea umană și însuși sensul vieții umane în numeroase moduri, de la crearea clasei globale inutile până la ascensiunea colonialismului de date și a dictaturilor digitale.”
• „… automatizarea va elimina milioane și milioane de locuri de muncă.”
• „…revoluția automatizării… va fi o cascadă de perturbări din ce în ce mai mari.”
• „În trecut, oamenii trebuiau să lupte împotriva exploatării. În secolul 21, lupta cu adevărat mare va fi împotriva irelevantei. Și este mult mai rău să fii irelevant decât să fii exploatat. Cei care eșuează în lupta împotriva irelevantei vor constitui o nouă clasă inutilă. Oameni care sunt inutili, nu din punctul de vedere al prietenilor și familiei lor, desigur, dar inutili din punctul de vedere al sistemului economic și politic (sic). Și această clasă inutilă va fi separată din ce în ce mai marmult de elita din ce în ce mai puternică.”
• „… Inteligenta Artificiala va crea probabil o bogăție imensă în câteva centre de înaltă tehnologie, în timp ce alte țări fie vor da faliment, fie vor deveni colonii de date exploatate.”
• „…celălalt pericol major cu care ne confruntăm este ascensiunea dictaturilor digitale, care vor monitoriza pe toată lumea, tot timpul.”
• „Noi, oamenii, ar trebui să ne obișnuim cu ideea că nu mai suntem suflete misterioase. Acum suntem animale hackabile/atacabile.”
• „Dacă această putere (de a pirata ființe umane) cade în mâinile unui Stalin din secolul 21, rezultatul va fi cel mai prost regim totalitar din istoria omenirii.”
• „Dacă permitem apariția unor astfel de regimuri totale de supraveghere, să nu credeți că bogații și puternicii din locuri precum Davos vor fi în siguranță.”
• „…abilitatea de a sparge oameni ar putea submina însuși sensul libertății umane.”
• „…oamenii pur și simplu nu vor putea înțelege deciziile computerelor… Oamenii vor pierde probabil controlul asupra propriilor noastre vieți și, de asemenea, își vor pierde capacitatea de a înțelege politicile publice.”
• „Care va fi sensul vieții umane când majoritatea deciziilor sunt luate de algoritmi?”
• „Dacă nu reușim să conceptualizăm noul iad suficient de repede, s-ar putea să ne trezim prinși acolo fără nicio ieșire.”
• „…I A și biotehnologia ne vor oferi abilități asemănătoare lui Dumnezeu de a reproiecta viața și chiar de a crea forme de viață complet noi.”
• „Designul nostru inteligent va fi noua forță motrice a evoluției vieții. Folosind noile noastre puteri divine de creație, am putea face greșeli la scară cosmică. ”
• „Desigur, aceasta nu este o profeție. Acestea sunt doar posibilități. Tehnologia nu este niciodată deterministă.”
• „Pentru a face ceva eficient, avem nevoie de cooperare globală. Toate cele trei provocări existențiale [război nuclear, colaps ecologic și perturbare tehnologică] cu care ne confruntăm sunt provocări globale care necesită soluții globale.”
• „Dacă permitem unei astfel de curse înarmărilor să se dezvolte în domenii precum IA și bio-inginerie, nu contează cu adevărat cine câștigă cursa înarmărilor. Învinsul va fi umanitatea.”
• „În secolul 21, naționaliștii buni trebuie să fie și globaliști.”
• „Dacă ne întoarcem acolo acum (in jungla războiului constant), probabil că specia noastră se va anihila.”
• „Sper foarte mult că ne putem baza pe liderii adunați aici, și nu pe șobolani.”

Unele dintre acestea – chiar și o parte din ele – pot deveni adevărate. Observăm deja decalaje tot mai mari între elite și toți ceilalți, supravegherea este în continuă perfecționare și deja există forțe puternice care caută o dictatură, digitală sau de altă natură și sunt dornice să scape de libertățile tradiționale precum libertatea de exprimare. Dar viziunea lui Harari este cu siguranță o viziune distopică căreia ar trebui să i se reziste cu orice preț.

Modelul principal al discursului lui Harari este FRICA care necesită globalismul ca soluție. Aceasta este vechea dialectică hegeliană pe care am mai văzut-o de multe ori înainte, cel mai recent cu virusul pandemiei Covid drept FRICĂ (o altă amenințare invizibilă), iar blocajele și vaccinurile ca soluții. Harari admite aici posibilitatea greșelilor, dar nu sugerează niciodată că viitorul său apropiat tehnocratic este altceva decât inevitabil.

Mașinile vor prelua locurile de muncă umane, iar „clasa inutilă” va crește. Totuși, acest lucru nu este deloc inevitabil, așa cum a arătat Germania Național Socialistă prin programul său de restricționare a muncii mecanice și de promovare a muncii manuale în construcția Autobahn, pentru a îmbunătăți și în cele din urmă a elimina șomajul. Tehno-viitorul lui Harari ar putea fi raiul sau iadul și chiar „bogații și puternicii” și „liderii” din Davos ar putea fi supuși peisajului iadului. Cu cât sunt mai aproape de vârful ierarhiei globale, cu atât vor fi urmăriți mai îndeaproape.

Așa a făcut Stalin(Dzhugashvili) care a avut și el „consilierii” săi evrei în calitate de iubiti ai Davosului, Harari va excela printre elitele tehnocrate alături de Klaus Schwab, care a fost, de asemenea, îndrumat de evrei precum Henry Kissinger și Hermann Kahn și care a incitat, de asemenea, la FRICI catastrofale globale. Schwab îl citează pe autorul evreu Jean-Jacques Servan-Schreiber, care a scris “The American Challenge”, ca o mare influență, iar Harari îl citează pe autorul evreu Jared Diamond autorul cartii“Guns, Germs and Steel”- “Arme, microbe si otel”, drept influență literară.

În calitate de purtător de cuvânt pentru insuflarea și normalizarea celei de-a patra revoluții industriale care va face din oameni „animale hackabile”, Harari nu va deveni niciodată inutil ca atât de mulți dintre noi. Delirurile lui nebunești sunt venerate printre elitele puterii WEF ca revelații direct de la Deus ex machina.
Dar printre ceilalți dintre noi, oameni normali, Harari trebuie să apară doar ca un evreu israelian homosexual, degenerat, bolnăvicios, vegan, care are iluzii sociopatice periculoase de grandoare distopică.

NT:
1. Un moșav (ebraică: מוֹשָׁב, lit. așezare, sat) este un tip de sat sau așezare israeliană, în special un tip de comunitate agricolă cooperativă de ferme individuale, a sioniștilor muncitori, între anii 1904-19114 și cunoscut ca al doilea val de aliyah.[migratie spre Israel] Un rezident sau un membru al unui moșav poate fi numit „moshavnik” (מוֹשַׁבְנִיק‎).
Asemanator cu un kibbutz, doar ca acolo proprietatea era in devalmasie si nu individuala. Un kibbutz (ebraică: קִבּוּץ / קיבוץ‎, lit. „adunare, grupare”) este o comunitate tradițională bazată pe agricultură în Israel. Primul kibbutz, înființat în 1909, a fost Degania. Astăzi, agricultura a fost parțial înlocuită de alte ramuri economice, inclusiv fabrici industriale și întreprinderi de înaltă tehnologie. Kibutzurile au început ca comunități utopice, o combinație de SOCIALISM ȘI SIONISM. În ultimele decenii, unele kibutzuri au fost privatizate și s-au făcut schimbări în stilul de viață comunal. Un membru al unui kibbutz este numit kibbutznik (ebraică: קִבּוּצְנִיק / קיבוצניק;).
Apud: https://en.wikipedia.org/wiki/Kibbutz

Sursa: https://www.theoccidentalobserver.net/2022/12/19/the-outrageous-statements-of-jewish-israeli-homosexual-transhumanist-vegan-yuval-noah-harari

Traducerea: CD