Vasile Zarnescu
5 aprobate

gravatar.com/vasilezarnescux
vasile.zarnescu@gmail.com
82.210.169.225

 

Domnule prof. Ion Coja,
E timpul să introduceți cîteva corecturi în textele dvs. referitor la impostorul Liviu BERIS! Așa îl cheamă la buletin, BERIS, NU BERIȘ. Mai mult, Nicolae Ceaușescu, în buna lui intenție de a-i depista pe jidani, a dat un decret – încă în vigoare, din fericire, dar nu știu cît va mai ține, căci ticăloșii care s-au perindat la conducerea Ministerului de Interne au impus acum vreo 5-6 ani să nu se mai treacă în cartea de identitate numele părinților și locul nașterii, ca să se poată escamota mai ușor originea etnică a jidanilor! –, Ceaușescu, ziceam, a impus să se introducă și rubrica „numele anterior”! De altfel, acesta a fot unul dintre motive pentru care a fost asasinat de Silviu Brucan et comp. Ei, bine!, datorită acestui excelent decret ceaușist, în declarația dată la Parchet în dosarul penal deschis contra mea de către cei „patru cavaleri ai Apocalipsei” din România, Alexandru FLorian, Maximilian Marco Katz, Aurel Vainer și Liviu Beris, la „numele anterior” ce credeți că scrie cel indicat de dvs. prin „Liviu Beriș”?! Scrie cu litere mari, mîndru: „BERIS STRUL”.
Așadar, pe viitor, cînd veți mai scrie despre el, vă rog să scrieți așa: „medicul veterinar Strul Beris, alias Liviu Beris, care a corcit o nouă rasă de porci, porcul Beris”!
Cît despre „mărturisitoarea” care a descris fantasmagoria meciului cu mingea din copii de jidani, care ar fi fost făcut de soldații români (pag. 19-20, în broșura porcului Strul Borîș, HOLOCAUSTUL SUB GUVERNUL ANTONESCU), se numește Liebe Havas Burihovici, și primește indemnizație de „supraviețuitoare a holocaustului: cf. aici https://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_supravie%C8%9Buitori_ai_lag%C4%83relor_de_concentrare_naziste.
Apoi, v-am mai rugat în alte comentarii să reintroduceți butonul prin care putem, noi, comentatorii, să postăm imagini, poze în extensia „.jpg”. Acum puteam să postez declarația ticălosului Strul Beris, recte Liviu Beris.
Cititorii binevoitori și interesați de adevăr pot căuta pe Google numele broșurii lui Strul (Liviu) Borîș și vor vedea cîtă reclamă i se face acestei mizerii pentru care ar trebui împușcat pentru denigrarea României.

Nota redacției – În urmă cu câțiva ani un ofițer SRI mi-a spus că au primit cu toții recomandarea ca în rapoartele în care fac mențiune de indivizi periculoși pentru siguranța națională, după ce le spun pe numele din buletin, să nu mai precizeze care a fost numele purtat la naștere sau anterior. Nu este relevant pentru șefii SRI…