Bogdan Aurescu la incalzire

S-a ales Presedintele Ro in SUA!

E pe turnanta! Din seria intelectuali de carton, antrenati de evreo-atlanticii americani cu toata poleiala masterala de rigoare, numai bun de pus in jilt de presedinte la colonie, se numara si diplomatul Bogdan Aurescu. Si asta dupa ce mai ales Antena 3 a reusit totusi sa-l desfaca in bucati pe Unguient MRU in asa fel incat preferatul americanoizilor sa nu mai poata fi recompus prea usor din cioburi pentru fotoliul cotrocenist. Si cum Udrea e pe drum si ea dar totusi prea frivola ii croiesc drum lui B.A.

Scutul antirachetă nu este îndreptat împotriva Rusiei, spune Bogdan Aurescu.

Pe ce mizeaza evreo masonii cand vor sa-l scoata  integru din joben la alegerile din decembrie pe Bogdan Aurescu? Cum cred ca ii vor scoate din letargie si lehamite pe romani ca totusi sa se duca la urne si sa para ca voteaza?

Mitul hollywoodian e deja confectionat si se crede ca ar putea exulta patriotismul din viscerele amortite ale romanilor disperati, victime ale sitemului translatlantic. Este vorba de valva facuta in urma cu ceva ani,prin 2008,  in jurul petecelor de pamant,  de platou continental de pe Insula Serpilor pe care, vorba vine, Aurescu le-ar fi castigat de capul lui ca agent al Romaniei la Curtea Internationala de la Haga, in cauza cu Ucraina. In realitate nu forta dreptului triumfase, prin emisariatul avocatesc a lui Aurescu, ci dreptul fortei. Adica al fortelor  noocratilor mondiali americani, interesati de niscaiva castig rezultat din exploatarea resurselor si de pe Insula Serpilor .(ce simbolistica sugestiva; serpii!) Adica tot Sistemul Atlantoid transase cui si cat revine  si nicidecum prezentei de opereta a lui Aurescu la Haga, cel atat de aureolat in media ca si cum obtinuse o  mare branza pentru tara.

Pe acest scenariu, reincalzit acum in SUA, Aurescu e bagat la inaintare pentru prezidentiale, spalat, calcat, apretat si gata de start in decembrie. Ar putea fi “alesul” chiar daca romanii nu se vor mai inghesui la urne.  Conteaza cine numara nu cine voteaza! Intalnirea de zielele acestea cu evreica V. Nuland e menita sa-i de-a branci in cursa. Puse cap la cap asa au noima si peroratiile lui Aurescu facute recent in SUA. Si daca ii pun la pachet si Visa Waiver sa vezi rumasii cum vor vota in draci. Ca doar pentru asta vizele americane se lasa atat de greu asteptate. Ele vin ambalate cu funditza roza ka kadou. Rozul e culoarea baietasilor cuminti si a fetitelor zburdalnice.

Si acum bla, bla-ul oficial cu logoreea de rigoare pe calapod. 

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-17024972-bogdan-aurescu-aflat-vizita-lucru-casa-alba-pentagon-pledat-pentru-sporirea-prezentei-sua-nato-estul-europei-partea-americana-confirma-este-necesara-identificarea-concreta-masurilor-asigurare-aliatilo.htm

Secretarul de stat in MAE pentru afaceri strategice Bogdan Aurescu a efectuat o vizita de lucru in Statele Unite, unde a avut intalniri cu reprezentanti de la Casa Alba si de la Pentagon. Cu aceasta ocazie, reprezentantul Ministerului de Externe roman a pledat pentru sporirea prezentei SUA si NATO in statele din flancul estic al Aliantei, inclusiv in Romania. Partea americana a constatat ca evaluarile Romaniei privind situatia din regiune sunt convergente cu cele ale SUA, fiind necesara identificarea concreta a masurilor de asigurare a Aliatilor estici.

 

Nota redacției. Ce nume este acesta, AURESCU? Îl aud prima oară!